صفحه اصلی - فروم پرشین سون

بازگشت   PersianSeven Forums > موضوعات عمومی | PersianSeven General > آشپزخونه پرشين > تهیه انواع نان
پورتال پرشين راهنمایی جــوایز IShop وبلاگ پرشین تماس با ما


ارسال مبحث جدید  پاسخ
 
LinkBack ابزارهای موضوع جستجو این تاپیک حالت نمایش
قدیمی 01-23-2014   #1 (لينک اين پست)
مدير بخش خياطی
مجسمه سازی و هنرهای دستی
 
آواتار ♠ SIMA ♠
 
تاريخ عضويت: Oct 2013
محل سكونت: روی زمین خدا
اسم واقعی: سیما
پست ها: 19,383
تشكرها (از ديگران): 43,213
تشكر شده 24,835 بار در 12,840 پست
چوق (ثروتمند شماره 8): 14,973,393
پاداش داده شده 1,190 مرتبه
تاکنون 2,617 مرتبه با چوق تشکر کرده
تشکر شده با چوق 1,657 مرتبه
فعاليت Longevity
1/20 11/20
Today پست ها
ssss19383

ويترين جوايز


عکسهای خریداری شده
ماشین کوچولو آناناس استقلال تهران
انگور انگور سیب سرخ
پرتقال سیب سرخ سیب
پيش فرض پخت نان خشک


مواد مورد نیاز:
1-مایه خمیر 7 گرم(1 بسته)یا 1 ق س سرخالی
2-آب گرم 1 پیمانه
3-شکر 2 ق چ(من 1 ق چ ریختم)
4-نمک 1 ق چ
5-کره کمی ذوب شده 3 ق س
6-آرد 2 1/2 پیمانه تا 3 پیمانه
7-کنجدوسیاه دانه و تخم خردل سیاه به مقدار لازم برای روی نان
8- تخم مرغ برای روی نان 1 عدد

(من از مقدار شکر کم کردم و فلفل به آن اضافه کردم)
طرز تهیه:
فر را بر روی 180 تا 200 گرم کنید.مایه خمیر،آب گرم ،شکر، نمک و. کره را با هم دریک کاسه مخلوط کنید و آرد را کم کم به آن اضافه کرده و هم زنید .مقدار آرد همیشه در رسپی ها متغیر است بنابراین اول 2 پیمانه آرد را اضافه کنید و هم بزنید سپس بقیه آرد را تا زمانی که خمیر لطیفی بشود به آن اضافه کنید.هیچ وقت تمامی آرد را به یک باره داخل خمیر خالی نکنید(.من در این مرحله فلفل قرمز به خمیر اضافه کردم تا کمی تند شود.)وقتی احساس کردید خمیر به دست نمی چسبد آنرا بر روی سطح آرد پاشیده شده 5 دقیقه ورز دهید. سپس آنرا 10 دقیقه کنار گذاشته تا ور بی آید.
حالا سینی فرتان را خوب چرب کنید.خمیر را 4 قسمت کنید یک قسمت را داخل سینی گذاشته

و آنرا با وردنه حسابی نازک کنید(این وردنه کوچک مخصوص داخل سینی و ظرفهایی است که وردنه بزرگ داخلش جا نمیشه) میتوانید نازک کردن خمیر را خارج از سینی انجام دهید و سپس آهسته نان را به سینی منتقل کنید فقط مهم نازک کردن آن است.
بعد از نازک شدن خمیرتان مانند شکل زیر نوبت به روی آن میشه

تخم مرغ را داخل یک کاسه کوچک بریزید و آن را با چنگال بزنید تا کمی از هم باز بشه


سپس تخم مرغ را با قلمو روی تمام نان بمالید
سپس دانه دلخواه خود را (کنجد سیاه دانه تخم خردل ) به مقدار دلخواه روی آن پاشیده و داخل فر از قبل گرم شده بگذارید.



این نان باید حدود 8 تا 10 دقیقه داخل فر باشد. اما به طور دقیق نمیتوان برایش زمانی را تعیین کرد.مثلا اگر کانوکشن شما روشن باشد حتی ممکنه زودتر برشته شود.پس برای سینی اول کاملا مراقب آن باشید.سینی های بعدی را راحتتر میتوانید حساب کنید.هنگامی نان آماده است که کناره ها برشته و وسط آن نیز طلایی شده است. البته این نان را اگر بگذارید سرد تر شود خب مسلما ترد تر خواهد شد. اما خب داغ آن نیز مزه دیگری دارد

داغ و قسمتهای نرم آن کمی شبیه به نان فوکاچیای رستوران مورانو است(این را برای ساکنین تهران به خصوص سعادت آباد و پاسداران گفتم )



ثبت نام و کسب امتیاز
__________________





♠ SIMA ♠ آفلاین است   پاسخ به نقل قول چوق/پاداش
پاسخ

به اشتراک بگذارید

برچسب ها
نان, پخت, خشک


كاربران در حال ديدن تاپیک: 1 (0 عضو و 1 مهمان)
 
ابزارهای موضوع جستجو این تاپیک
جستجو این تاپیک:

جستجوی پیشرفته
حالت نمایش

مجوزهای ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدید ارسال کنید
شما نمیتوانید به پست ها پاسخ دهید
شما نمیتوانید فایل پیوست ضمیمه کنید
شما نمیتوانید ارسال های خود را ویرایش کنید

BB code : فعال
شکلکها : فعال
[IMG] : فعال
HTML : غیر فعال
Trackbacks are فعال
Pingbacks are فعال
Refbacks are فعال

خط مشی بانک مرکزی
جهت ارسال تاپیک جدید: 100 چوق
جهت ارسال پست: 50 چوق
به ازای هر کارکتر در پست : 1 چوق


زمان محلی شما با تنظیم GMT +3 هم اکنون 10:23 AM میباشد.

Powered by vBulletin .
Copyright © 2020 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.