صفحه اصلی - فروم پرشین سون

بازگشت   PersianSeven Forums > تالارهای علمی و مهندسی | Science and Engineering > انجمن پزشکی > اخبار پزشكی
پورتال پرشين راهنمایی جــوایز IShop وبلاگ پرشین تماس با ما


ارسال مبحث جدید  پاسخ
 
LinkBack ابزارهای موضوع جستجو این تاپیک حالت نمایش
قدیمی 06-14-2011   #1 (لينک اين پست)
مدیران بازنشسته ایران تراک
 
آواتار Ramanaa
 
تاريخ عضويت: May 2009
پست ها: 24,071
تشكرها (از ديگران): 0
تشكر شده 28 بار در 24 پست
چوق: 10,000
فعاليت Longevity
0/20 18/20
Today پست ها
ssss24071

عکسهای خریداری شده
پيش فرض آلودگي کشک مي‌تواند منجر به مرگ افراد شود

آلودگي کشک مي‌تواند منجر به مرگ افراد شود
خبرگزاري دانشجويان ايران - زنجان
يک کارشناس بهداشت محيط، نسبت به انواع مسموميت روده‌اي ناشي از مصرف کشک فاسد هشدار داد و گفت: مسموميت ناشي از کشک آلوده در صورت شدت مي‌تواند منجر به مرگ فرد شود.
ناصر افشاري در گفت‌وگو با خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، منطقه زنجان، اظهار كرد: با شروع فصل گرما افراد بايد در نگهداري مواد غذايي دقت بيشتري داشته باشند، چرا که شيوع بيماري‌هايي واگيردار مانند وبا، حصبه و اسهال خوني در اين فصول بسيار جدي است و حتي در برخي موارد حيات افراد را تهديد مي‌کند.
كارشناس بهداشت محيط مركز بهداشت استان زنجان، نسبت به انواع مسموميت روده‌اي ناشي از مصرف کشک فاسد هشدار داد و گفت: افراد در استفاده از کشک موارد لازم را از جمله جوشاندن آن به مدت 15 دقيقه قبل از مصرف را رعايت کنند، چرا که مسموميت ناشي از کشک آلوده در صورت شدت، مي‌تواند منجر به مرگ فرد شود.
افشاري همچنين نسبت به جوشاندن انواع کنسروها به‌مدت 15 دقيقه در آب‌جوش تاکيد کرد و ادامه داد: چنانچه افراد از كنسروها براي تغذيه مسافرت‌ و يا كوهنوردي نيز استفاده مي‌كنند، مي‌توانند آن‌را در منزل جوشانده و همراه خود ببرند.
وي با تاكيد بر ضرورت نگهداري همه موادغذايي در داخل يخچال در فصل گرما، افزود: در برخي از موارد مشاهده مي‌کنيم که مواد غذايي مانند برنج، چه در رستوران‌ها و چه در منزل از زمان پخت تا مصرف بعدي بر روي اجاق گاز باقي مي‌ماند که اين امر زمينه رشد باکتري‌هاي بيماري‌زا را فراهم مي‌آورد.
افشاري همچنين نسبت به نگه‌داري طولاني‌مدت و هم‌جوار شيريني‌جات خامه‌دار با سبزيجات و انواع گوشت‌هاي خام هشدار داد و خاطرنشان کرد: شيريني‌جات خامه‌دار محيط بسيار مناسبي براي رشد و تکثير ميکروب‌هاي بيماري‌زاست و هم‌جواري آنها با سيزيجات و گوشت خام که بالقوه آلاينده هستند، اين زمينه را بيش از پيش فراهم مي‌کند.
وي به اقشار مختلف مردم توصيه كرد: نه تنها شيريني‌جات، بلكه گوشت، سبزيجات و ميوه‌جات نيز به مقدار كم و به اندازه نياز خريداري شود، تا علاوه بر استفاده از خواص غذايي آن از ابتلا به بيماري‌هاي روده‌اي نيز جلوگيري شود.


Ramanaa آفلاین است   پاسخ به نقل قول چوق/پاداش
پاسخ

به اشتراک بگذارید

برچسب ها
منجر, مي‌تواند, مرگ, کشک, آلودگي, افراد


كاربران در حال ديدن تاپیک: 1 (0 عضو و 1 مهمان)
 
ابزارهای موضوع جستجو این تاپیک
جستجو این تاپیک:

جستجوی پیشرفته
حالت نمایش

مجوزهای ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدید ارسال کنید
شما نمیتوانید به پست ها پاسخ دهید
شما نمیتوانید فایل پیوست ضمیمه کنید
شما نمیتوانید ارسال های خود را ویرایش کنید

BB code : فعال
شکلکها : فعال
[IMG] : فعال
HTML : غیر فعال
Trackbacks are فعال
Pingbacks are فعال
Refbacks are فعال

خط مشی بانک مرکزی
جهت ارسال تاپیک جدید: 100 چوق
جهت ارسال پست: 50 چوق
به ازای هر کارکتر در پست : 1 چوق


زمان محلی شما با تنظیم GMT +3 هم اکنون 02:01 AM میباشد.

Powered by vBulletin .
Copyright © 2020 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.