صفحه اصلی - فروم پرشین سون

بازگشت   PersianSeven Forums > موضوعات عمومی | PersianSeven General > آشپزخونه پرشين > آموزش انواع غذاها
پورتال پرشين راهنمایی جــوایز IShop وبلاگ پرشین تماس با ما


ارسال مبحث جدید  پاسخ
 
ابزارهای موضوع جستجو این تاپیک حالت نمایش
قدیمی 01-26-2011   #1
Nilofar
مدیران بازنشسته ایران تراک
 
آواتار Nilofar
 
تاريخ عضويت: Sep 2010
پست ها: 22,077
تشكرها (از ديگران): 0
تشكر شده 14 بار در 13 پست
چوق: 10,000
فعاليت Longevity
0/20 16/20
Today پست ها
ssss22077

عکسهای خریداری شده
پيش فرض کشک بادمجان کبابی





مواد لازم:
بادمجان کبابی پوست کنده 5 عدد
پیاز داغ دو قاشق غذاخوری
سیر 6 حبه
کشک ساییده 250 گرم
مغز گردوی خرد شده 3 قاشق غذاخوری
نمک و زردچوبه و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه:
بادمجان‌ ها را روی حرارت، کباب می کنیم.
سیرها را خرد می کنیم و با پیاز داغ و نمک و فلفل و زردچوبه به بادمجان‌ های کبابی اضافه می‌ نماییم.

یک لیوان آب روی مواد می ریزیم و با حرارت ملایم می ‌گذاریم بپزند.
وقتی بادمجان‌ ها پخت، مغز گردوی خرد شده را به آن اضافه می ‌کنیم.
حال وقت اضافه کردن کشک است. اگر آب بادمجان ‌ها خشک نشده بود، کشک را رقیق نکرده داخل آن می ‌ریزیم، ولی اگر آب آن کم بود، با نصف استکان آب، کشک را رقیق کرده و روی بادمجان ‌ها می‌ ریزیم.
بادمجان‌ ها را هم می ‌زنیم و با قاشق له می ‌کنیم.
یک ربع بعد از ریختن کشک، کشک بادمجان آماده است.
آن‌ را با سیر داغ و نعنا داغ و مغز گردو تزئین می ‌کنیم.
Nilofar آفلاین است   پاسخ به نقل قول چوق/پاداش
پاسخ

به اشتراک بگذارید

برچسب ها
کبابی, کشک, بادمجان


كاربران در حال ديدن تاپیک: 1 (0 عضو و 1 مهمان)
 
ابزارهای موضوع جستجو این تاپیک
جستجو این تاپیک:

جستجوی پیشرفته
حالت نمایش

مجوزهای ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدید ارسال کنید
شما نمیتوانید به پست ها پاسخ دهید
شما نمیتوانید فایل پیوست ضمیمه کنید
شما نمیتوانید ارسال های خود را ویرایش کنید

BB code : فعال
شکلکها : فعال
[IMG] : فعال
HTML : غیر فعال

خط مشی بانک مرکزی
جهت ارسال تاپیک جدید: 100 چوق
جهت ارسال پست: 50 چوق
به ازای هر کارکتر در پست : 1 چوق
پرش


زمان محلی شما با تنظیم GMT +3.5 هم اکنون 05:59 AM میباشد.

Powered by vBulletin .
Copyright © 2020 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.