صفحه اصلی - فروم پرشین سون

بازگشت   PersianSeven Forums > موضوعات عمومی | PersianSeven General > آشپزخونه پرشين
پورتال پرشين راهنمایی جــوایز IShop وبلاگ پرشین تماس با ما


ارسال مبحث جدید  پاسخ
 
LinkBack ابزارهای موضوع جستجو این تاپیک حالت نمایش
قدیمی 02-26-2011   #21 (لينک اين پست)
مدیران بازنشسته ایران تراک
 
آواتار MaliiH
 
تاريخ عضويت: Mar 2008
پست ها: 12,065
تشكرها (از ديگران): 0
تشكر شده 4 بار در 4 پست
چوق: 10,000
فعاليت Longevity
0/20 20/20
Today پست ها
ssss12065

عکسهای خریداری شده
پيش فرض

اين ماكاروني با اون ماكاروني فرقش از اينجاست تا اونجا ..
اين پر از سس هستش و كلاً خيلي خوشمزه است :(29):


MaliiH آفلاین است   پاسخ به نقل قول چوق/پاداش
قدیمی 02-26-2011   #22 (لينک اين پست)
مدیران بازنشسته ایران تراک
 
آواتار EagleEye77
 
تاريخ عضويت: May 2010
پست ها: 11,593
تشكرها (از ديگران): 6
تشكر شده 24 بار در 9 پست
چوق: 24,208
پاداش داده شده 1 مرتبه
تاکنون 4 مرتبه با چوق تشکر کرده
تشکر شده با چوق 1 مرتبه
فعاليت Longevity
0/20 16/20
Today پست ها
ssss11593

عکسهای خریداری شده
پيش فرض

نقل قول:
نوشته اصلی بوسیله MaliH نمايش پست
اين ماكاروني با اون ماكاروني فرقش از اينجاست تا اونجا ..
اين پر از
سسهستش و كلاً خيلي خوشمزه است :(29):
واقعا چرا بعضيا لاغر نميشن؟


EagleEye77 آفلاین است   پاسخ به نقل قول چوق/پاداش
قدیمی 02-27-2011   #23 (لينک اين پست)
مدیران بازنشسته ایران تراک
 
آواتار SetaAareH
 
تاريخ عضويت: Sep 2009
پست ها: 8,477
تشكرها (از ديگران): 0
تشكر شده 11 بار در 11 پست
چوق: 11,000
تشکر شده با چوق 1 مرتبه
فعاليت Longevity
0/20 17/20
Today پست ها
sssss8477

عکسهای خریداری شده
پيش فرض

چون استخون بندىشون درشته :2i8d4ao:

********************

خوراک لوبیا سبز

لوبیا سبز خرد شده
هویج خرد شده
پیاز خرد شده
سیب زمینی خرد شده
فلفل دلمه ای
گوشت خورشتی يا مرغ ( من خودم با گوشت بيشتر دوست دارم )

رب گوجه فرنگی
نمك و فلفل
روغن


گوشت خورشتی رو با پیاز و فلفل دلمه ای می پزیم، لوبیا سبز , هویج و سیب زمینی رو در كمی روغن تفت می دیم. تمام مواد رو در قابلمه به صورت طبقه طبقه می چینیم، ولی حتما سیب زمینی رو در طبقه آخر میذاریم كه له نشه، در این فاصله رب گوجه فرنگی رو با نمك، فلفل در آب گوشت مخلوط می كنیم و روی مواد بالا مى ريزيم بعد از پخته شدن، گوشت رو به مواد اضافه می كنیم مواد رو با هم به صورت مخلوط در ظرف می ریزیم،
اگر از آبلیمو برای چاشنی این غذا استفاده كنید خيلى خوشمزه تر ميشه




SetaAareH آفلاین است   پاسخ به نقل قول چوق/پاداش
قدیمی 02-27-2011   #24 (لينک اين پست)
dont pick on me
 
آواتار vesal 909
 
تاريخ عضويت: Dec 2009
پست ها: 2,775
تشكرها (از ديگران): 0
تشكر شده 0 بار در 0 پست
چوق: 0
فعاليت Longevity
0/20 16/20
Today پست ها
sssss2775

عکسهای خریداری شده
پيش فرض

نقل قول:
نوشته اصلی بوسیله setitopol نمايش پست
چون استخون بندىشون درشته :2i8d4ao:

********************

خوراک لوبیا سبز

لوبیا سبز خرد شده
هویج خرد شده
پیاز خرد شده
سیب زمینی خرد شده
فلفل دلمه ای
گوشت خورشتی يا مرغ ( من خودم با گوشت بيشتر دوست دارم )

رب گوجه فرنگی
نمك و فلفل
روغن


گوشت خورشتی رو با پیاز و فلفل دلمه ای می پزیم، لوبیا سبز , هویج و سیب زمینی رو در كمی روغن تفت می دیم. تمام مواد رو در قابلمه به صورت طبقه طبقه می چینیم، ولی حتما سیب زمینی رو در طبقه آخر میذاریم كه له نشه، در این فاصله رب گوجه فرنگی رو با نمك، فلفل در آب گوشت مخلوط می كنیم و روی مواد بالا مى ريزيم بعد از پخته شدن، گوشت رو به مواد اضافه می كنیم مواد رو با هم به صورت مخلوط در ظرف می ریزیم،
اگر از آبلیمو برای چاشنی این غذا استفاده كنید خيلى خوشمزه تر ميشه


چه جالب..! من اصلا سیب زمینی نمیزنم توی این غذا


vesal 909 آفلاین است   پاسخ به نقل قول چوق/پاداش
قدیمی 02-27-2011   #25 (لينک اين پست)
مدیران بازنشسته ایران تراک
 
آواتار SetaAareH
 
تاريخ عضويت: Sep 2009
پست ها: 8,477
تشكرها (از ديگران): 0
تشكر شده 11 بار در 11 پست
چوق: 11,000
تشکر شده با چوق 1 مرتبه
فعاليت Longevity
0/20 17/20
Today پست ها
sssss8477

عکسهای خریداری شده
پيش فرض

مامان من ذرت و لیمو عمانی هم ميريزه توش


SetaAareH آفلاین است   پاسخ به نقل قول چوق/پاداش
قدیمی 02-27-2011   #26 (لينک اين پست)
مدیران بازنشسته ایران تراک
 
آواتار MaliiH
 
تاريخ عضويت: Mar 2008
پست ها: 12,065
تشكرها (از ديگران): 0
تشكر شده 4 بار در 4 پست
چوق: 10,000
فعاليت Longevity
0/20 20/20
Today پست ها
ssss12065

عکسهای خریداری شده
پيش فرض

اين خوراك رو تا حالا من نخوردم ؟ خوشمزه است ؟ :hanghead:


MaliiH آفلاین است   پاسخ به نقل قول چوق/پاداش
قدیمی 02-27-2011   #27 (لينک اين پست)
dont pick on me
 
آواتار vesal 909
 
تاريخ عضويت: Dec 2009
پست ها: 2,775
تشكرها (از ديگران): 0
تشكر شده 0 بار در 0 پست
چوق: 0
فعاليت Longevity
0/20 16/20
Today پست ها
sssss2775

عکسهای خریداری شده
پيش فرض

نقل قول:
نوشته اصلی بوسیله MaliH نمايش پست
اين خوراك رو تا حالا من نخوردم ؟ خوشمزه است ؟ :hanghead:
من که پیشنهاد میکنم..


vesal 909 آفلاین است   پاسخ به نقل قول چوق/پاداش
قدیمی 02-28-2011   #28 (لينک اين پست)
مدیران بازنشسته ایران تراک
 
آواتار satrap_13
 
تاريخ عضويت: Dec 2007
پست ها: 6,569
تشكرها (از ديگران): 0
تشكر شده 10 بار در 9 پست
چوق: 10,000
فعاليت Longevity
0/20 20/20
Today پست ها
sssss6569

عکسهای خریداری شده
پيش فرض

دوستان حالا هی به من ایراد بگیرید که این چه دستور پختیه که می نویسی

الان شما ، حامد ، متین ، سروش ، من ، وحید ،یا هر پسر دیگه ای رو در نظر بگیره ،
حاضرم قسم بخورم هیچکدومشون یه روز که غذا ندارن نمیان بگن مثلاً امروز برا تنوع هم که شده فلافل و پیتزا و لوبیا سبز و اینجور چیزا رو درست کنن
سریع میرن سراغ چیزایی که من یادشون دادم ، ( که حداکثر زمان پختش 5 تا 7 دقیقه اس )

یه چیزی یاد بچه ها بدین که کاربردی باشه


satrap_13 آفلاین است   پاسخ به نقل قول چوق/پاداش
قدیمی 02-28-2011   #29 (لينک اين پست)
عضو پرشين سون
 
آواتار evances
 
تاريخ عضويت: Jan 2011
پست ها: 344
تشكرها (از ديگران): 0
تشكر شده 0 بار در 0 پست
چوق: 0
فعاليت Longevity
0/20 14/20
Today پست ها
ssssss344

عکسهای خریداری شده
پيش فرض

من هیچی بلد نیستم:crysmiley1:


evances آفلاین است   پاسخ به نقل قول چوق/پاداش
قدیمی 03-02-2011   #30 (لينک اين پست)
مدیران بازنشسته ایران تراک
 
آواتار satrap_13
 
تاريخ عضويت: Dec 2007
پست ها: 6,569
تشكرها (از ديگران): 0
تشكر شده 10 بار در 9 پست
چوق: 10,000
فعاليت Longevity
0/20 20/20
Today پست ها
sssss6569

عکسهای خریداری شده
پيش فرض

طرز صحیح پخت اوناع ماکارونی :
من خودم همیشه از این روش استفاده می کنم:
فقط دستورش فوق سکرته ها، هیچ کس نباید بفهمه شما این آشپزی رو کنترل و هدایتش کردید .
طرز تهیه :
هر وقت دیدید کسی تو خونه داره ماکارونی درست میکنه به بهونه آب خوردن برید آشپزخونه و شعله ی گاز رو تا اخرین حد بالا ببرید.
از این بعده کار آشپزیتون بیرون آشپزخونه اس :
تا می تونین سر آشپز رو گرم کنید تا متوجه بوی سوختگی نشه .
قیافه ها بعد از سوخته شدن کامل واقعاً دیدنیه .
من بارها اینو امتحان کردم و جواب داد .:(29):


satrap_13 آفلاین است   پاسخ به نقل قول چوق/پاداش
پاسخ

به اشتراک بگذارید

برچسب ها
پخت, پرشین, آشپزى, ایران, تجربه, تراکى, دست, سونی


كاربران در حال ديدن تاپیک: 1 (0 عضو و 1 مهمان)
 
ابزارهای موضوع جستجو این تاپیک
جستجو این تاپیک:

جستجوی پیشرفته
حالت نمایش

مجوزهای ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدید ارسال کنید
شما نمیتوانید به پست ها پاسخ دهید
شما نمیتوانید فایل پیوست ضمیمه کنید
شما نمیتوانید ارسال های خود را ویرایش کنید

BB code : فعال
شکلکها : فعال
[IMG] : فعال
HTML : غیر فعال
Trackbacks are فعال
Pingbacks are فعال
Refbacks are فعال

خط مشی بانک مرکزی
جهت ارسال تاپیک جدید: 100 چوق
جهت ارسال پست: 50 چوق
به ازای هر کارکتر در پست : 1 چوق


زمان محلی شما با تنظیم GMT +3.5 هم اکنون 04:56 PM میباشد.

Powered by vBulletin .
Copyright © 2018 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.