صفحه اصلی - فروم پرشین سون

بازگشت   PersianSeven Forums > موضوعات عمومی | PersianSeven General > آشپزخونه پرشين
پورتال پرشين راهنمایی جــوایز IShop وبلاگ پرشین تماس با ما


ارسال مبحث جدید  پاسخ
 
LinkBack ابزارهای موضوع جستجو این تاپیک حالت نمایش
قدیمی 02-22-2011   #11 (لينک اين پست)
مدیران بازنشسته ایران تراک
 
آواتار ruya
 
تاريخ عضويت: Dec 2007
پست ها: 16,628
تشكرها (از ديگران): 0
تشكر شده 52 بار در 48 پست
چوق: 11,000
تشکر شده با چوق 1 مرتبه
فعاليت Longevity
0/20 20/20
Today پست ها
ssss16628

عکسهای خریداری شده
پيش فرض

خیلی ها میگن تو فلافل تخم مرغ و سیب زمینی میریزن ولی اگه میخواین اصیل و خاورمیانه ای باشه ، نه توش تخم مرغ داره و نه سیب زمینی .
مواد لازم
  • دو لیوان نخود که 24 ساعت تو آب خیسش میکنین
  • سیر دوحبه
  • یه پیاز متوسط
  • زیره سبز و تخم گشنیز کوبیده ( من تقلب کردم و یهو توش دو قاشق غذا خوری پودر کاری ریختم که خیلی هم خوب از آب در اومد )
  • فلفل قرمز فراوون
  • گشنیز یا جعفری یه مشت
  • نمک و اینها هم که بله .
  • نخود ها رو که گذاشتم تو آب اینجوری خودشو باز کرد

بعدش نخود ها رو تو دو سه مرحله با سیر و پیاز مولینکس کردم . و وقتی دیگه تقریبا له شد سبزی ها رو ریختم و یه دور دیگه روشن کردم تا سبزی ها زیاد خمیر نشن توش ! نخور ها رو نباید اونقد له کنین تا خمیر شه !! ایجوری بشه عالیه .


خوب من به این مخلوطم دو قاشق پودر کاری و نمک و فلفل قرمز زدم و گذاشتم نیم ساعت بمونه تا خودش رو بگیره .
بعد از نیم ساعت اونها رو گلوله گلوله کردم و گذاشتم یه ربع دیگه بمونه که وقتی تو روغن سرخشون میکنم وا نره .


بعدشم که باید روغن رو حسابی داغ کنین . من وقتی میخوام یه چیزی رو سوخاری کنم یا تو روغن زیاد سرخ کنم معمولا تو ظرف های شیر جوش این کار رو میکنم . چون لاغرن میتونین روغن بیشتری رو توظرف کوچیک تر بریزین و اینجوری هم غذاتون مغز پخت میشه و هم تو روغن غوطه ور میشه . اگه من میخواستم فلافل هامو تو یه ماهیتابه سرخ کنم جوری که تو روغن غوطه ور بشن باید یه بطری روغن میریختم تو تابه .

خلاصه اینکه وقتی روغن داغ شد فلافل هامو دونه دونه انداختم توش. چون ظرف کوچیک بود چند سری طول کشید.



یه بشقابم گذاشتم کنار دستم ، توش چند تا ورق دستمال کاغذی گذاشتم که وقتی اینها رو از روغن در میارم بزارم روش که روغن اضافش جذب دستمال شه !
بفرمایید فلافلتون آمادست .


این غذا کاملا گیاهیه و گیاه خوار های عزیز میتونن راحت درستش کنن !

فلافل های من که خیلی ترد شدن ! خیلی هم آسونه درست کردنش ، تو دو سه دقیقه هم سرخ میشن ، واسه شام فردا شب عالین ، نه ؟؟؟؟ ( پا شین پاشین برین نخود ها رو خیس کنین )


ruya آفلاین است   پاسخ به نقل قول چوق/پاداش
قدیمی 02-22-2011   #12 (لينک اين پست)
مدیران بازنشسته ایران تراک
 
آواتار satrap_13
 
تاريخ عضويت: Dec 2007
پست ها: 6,569
تشكرها (از ديگران): 0
تشكر شده 10 بار در 9 پست
چوق: 10,000
فعاليت Longevity
0/20 20/20
Today پست ها
sssss6569

عکسهای خریداری شده
پيش فرض

امروز می خوام یکی دیگه از سری دستورات محرمانه ی سرآشپز رو براتون رمز گشایی کنم :

تن ماملت
تن ماهی رو میگیری تو یه ظرف خالی میکنی ، و تخم مرغ ها رو همینطور . یه رب هم می زنی تنگش ، مثل املت همش می زنی .
غذا آماده اس !
تن ماهی و املت که میشه تن ماملت :2i8d4ao:
تازشم اینقده صغری کبری نداره . سه سوت آماده میشه .


satrap_13 آفلاین است   پاسخ به نقل قول چوق/پاداش
قدیمی 02-23-2011   #13 (لينک اين پست)
dont pick on me
 
آواتار vesal 909
 
تاريخ عضويت: Dec 2009
پست ها: 2,775
تشكرها (از ديگران): 0
تشكر شده 0 بار در 0 پست
چوق: 0
فعاليت Longevity
0/20 16/20
Today پست ها
sssss2775

عکسهای خریداری شده
پيش فرض

نقل قول:
نوشته اصلی بوسیله satrap13 نمايش پست
امروز می خوام یکی دیگه از سری دستورات محرمانه ی سرآشپز رو براتون رمز گشایی کنم :

تن ماملت
تن ماهی رو میگیری تو یه ظرف خالی میکنی ، و تخم مرغ ها رو همینطور . یه رب هم می زنی تنگش ، مثل املت همش می زنی .
غذا آماده اس !
تن ماهی و املت که میشه تن ماملت :2i8d4ao:
تازشم اینقده صغری کبری نداره . سه سوت آماده میشه .
حرارت اینا هم که نمیخواد دیگه؟؟!!!!

بابا تو دیگه خیلی راحتی :(157):


vesal 909 آفلاین است   پاسخ به نقل قول چوق/پاداش
قدیمی 02-24-2011   #14 (لينک اين پست)
مدیران بازنشسته ایران تراک
 
آواتار SetaAareH
 
تاريخ عضويت: Sep 2009
پست ها: 8,477
تشكرها (از ديگران): 0
تشكر شده 11 بار در 11 پست
چوق: 11,000
تشکر شده با چوق 1 مرتبه
فعاليت Longevity
0/20 17/20
Today پست ها
sssss8477

عکسهای خریداری شده
پيش فرض

سالاد ماکارونی

مواد لازم:
ماکارونی طرح دار
کالباس

قارچ
سیب زمینی آب پز
روغن زیتون
نخود فرنگی

ذرت پخته شده
زیتون
هویج پخته
خیار شور
آبلیمو
سس مایونز



سیب زمینی ها،قارچ،کالباس ،خیار شور ها رو نگينى خرد کنید
ماکارونی ها رو در آب جوش بريزيد تا ماکارونی ها کاملا آماده آبکش شدن بشن بعد از نرم شدن ماکارونی , ماکارونی ها رو آبکش میکنیم و میذاریم که یه مقدار خنک بشه بعد همه مواد بالا رو بهش اضافه میکنیم اجازه بدین دمای سالاد با دمای محیط برابر بشه ,اگه خواستین سس مایونز اضافه کنید سالاد باید کاملا سرد باشه چون اگه گرم باشه سس رو به خودش جذب میکنه آبلیمو یا لیموی تازه هم داشتین حتما اضافه کنید






SetaAareH آفلاین است   پاسخ به نقل قول چوق/پاداش
قدیمی 02-24-2011   #15 (لينک اين پست)
مدیران بازنشسته ایران تراک
 
آواتار satrap_13
 
تاريخ عضويت: Dec 2007
پست ها: 6,569
تشكرها (از ديگران): 0
تشكر شده 10 بار در 9 پست
چوق: 10,000
فعاليت Longevity
0/20 20/20
Today پست ها
sssss6569

عکسهای خریداری شده
پيش فرض

مثل اینکه این غذاها به مزاجتون سازگار نبود !

یه غذا سخت تر میگم بهتون درست کنین :

طرز تهیه خورشت فسنجان :

ابتدا کتاب آشپزی را باز کرده و مو به مو دستورات طرز تهیه ی فسنجان را انجام می دهیم
بعد از مدتی غذا آماده است


satrap_13 آفلاین است   پاسخ به نقل قول چوق/پاداش
قدیمی 02-24-2011   #16 (لينک اين پست)
مدیران بازنشسته ایران تراک
 
آواتار satrap_13
 
تاريخ عضويت: Dec 2007
پست ها: 6,569
تشكرها (از ديگران): 0
تشكر شده 10 بار در 9 پست
چوق: 10,000
فعاليت Longevity
0/20 20/20
Today پست ها
sssss6569

عکسهای خریداری شده
پيش فرض

نقل قول:
نوشته اصلی بوسیله vesal 909 نمايش پست
حرارت اینا هم که نمیخواد دیگه؟؟!!!!

بابا تو دیگه خیلی راحتی :(157):
راز موفقیت من تو آشپزی همین دستور العمل های راحت و آسان الاجراست
فقط یه خواهشی از جمع دارم اینه که دستورای آشپزی من سکرته
همه جا لوش ندین
اینا رو فقط برا شما رو کردم
وگرنه به هر کس یاد نمی دم که !


satrap_13 آفلاین است   پاسخ به نقل قول چوق/پاداش
قدیمی 02-24-2011   #17 (لينک اين پست)
مدیران بازنشسته ایران تراک
 
آواتار MaliiH
 
تاريخ عضويت: Mar 2008
پست ها: 12,065
تشكرها (از ديگران): 0
تشكر شده 4 بار در 4 پست
چوق: 10,000
فعاليت Longevity
0/20 20/20
Today پست ها
ssss12065

عکسهای خریداری شده
پيش فرض

نقل قول:
نوشته اصلی بوسیله setitopol نمايش پست
سالاد ماکارونی

مواد لازم:
ماکارونی طرح دار
کالباس

قارچ
سیب زمینی آب پز
روغن زیتون
نخود فرنگی

ذرت پخته شده
زیتون
هویج پخته
خیار شور
آبلیمو
سس مایونز



سیب زمینی ها،قارچ،کالباس ،خیار شور ها رو نگينى خرد کنید
ماکارونی ها رو در آب جوش بريزيد تا ماکارونی ها کاملا آماده آبکش شدن بشن بعد از نرم شدن ماکارونی , ماکارونی ها رو آبکش میکنیم و میذاریم که یه مقدار خنک بشه بعد همه مواد بالا رو بهش اضافه میکنیم اجازه بدین دمای سالاد با دمای محیط برابر بشه ,اگه خواستین سس مایونز اضافه کنید سالاد باید کاملا سرد باشه چون اگه گرم باشه سس رو به خودش جذب میکنه آبلیمو یا لیموی تازه هم داشتین حتما اضافه کنید




من عاشق اين غذا هستم :(29): هركسي تا حالا امتحان نكرده پيشنهاد ميكنم حتماً يه بار امتحان كنيد :Laie_50:


MaliiH آفلاین است   پاسخ به نقل قول چوق/پاداش
قدیمی 02-26-2011   #18 (لينک اين پست)
dont pick on me
 
آواتار vesal 909
 
تاريخ عضويت: Dec 2009
پست ها: 2,775
تشكرها (از ديگران): 0
تشكر شده 0 بار در 0 پست
چوق: 0
فعاليت Longevity
0/20 16/20
Today پست ها
sssss2775

عکسهای خریداری شده
پيش فرض

اینم طرز تهیه نیمرو + عکس:(157):




vesal 909 آفلاین است   پاسخ به نقل قول چوق/پاداش
قدیمی 02-26-2011   #19 (لينک اين پست)
عضو پرشين سون
 
آواتار elize
 
تاريخ عضويت: Jul 2010
پست ها: 201
تشكرها (از ديگران): 0
تشكر شده 0 بار در 0 پست
چوق: 0
فعاليت Longevity
0/20 15/20
Today پست ها
ssssss201

عکسهای خریداری شده
پيش فرض

پیتزا یه چیپس( نه خیلی خود پیتزا مفیده گفتم چیپسم بهش اضافه کنم هرم غذاییش کامل بشه):(157):
خیلی راحته من اول چند تا نکته داره میگم بعدش اصلشو میگم:2i8d4ao: حتما یادتون باشه برای درست کردن این پیتزا از ظروف فلزی استفاده نکنید و اگه از گوشت داخل پیتزا استفاده میکنید با روغن کم گوشت رو سرخ کنید

دیگه کاری نداره 1 بسته چیپس رو ته یک ظرف پیرکس میریزید چند تا ضربه به چیپسها میزنید که چند تیکی بشه( خیلی خردشون نکنید) بعد روی چیپسها پنیر پیتزا بریزید و مواد دلخواه تون رو به ترتیب اضافه کنید و در انتها مثل همه پیتزاها روش پنیر پیتزا و ذرت پخته شده بریزید و در فر بگذارید
در ظمن یادتون باشه به هیچ عنوان شعله پایینیه فر رو روشن نکنید فقط شعله ی بالا برایه مدتی که پنیر اب شه و کمی طلایی بشه

(چون فرزند محترمم سرما خورده بود نتونستم درست کنم که براتون عکس بزارم):yapyapyapf:


elize آفلاین است   پاسخ به نقل قول چوق/پاداش
قدیمی 02-26-2011   #20 (لينک اين پست)
مدیران بازنشسته ایران تراک
 
آواتار satrap_13
 
تاريخ عضويت: Dec 2007
پست ها: 6,569
تشكرها (از ديگران): 0
تشكر شده 10 بار در 9 پست
چوق: 10,000
فعاليت Longevity
0/20 20/20
Today پست ها
sssss6569

عکسهای خریداری شده
پيش فرض

نقل قول:
نوشته اصلی بوسیله MaliH نمايش پست
من عاشق اين غذا هستم :(29): هركسي تا حالا امتحان نكرده پيشنهاد ميكنم حتماً يه بار امتحان كنيد :Laie_50:
یک امتیاز منفی برای شما ثبت شد
آخه حیف نیست آدم بره ماکارونی بخوره ؟


satrap_13 آفلاین است   پاسخ به نقل قول چوق/پاداش
پاسخ

به اشتراک بگذارید

برچسب ها
پخت, پرشین, آشپزى, ایران, تجربه, تراکى, دست, سونی


كاربران در حال ديدن تاپیک: 1 (0 عضو و 1 مهمان)
 
ابزارهای موضوع جستجو این تاپیک
جستجو این تاپیک:

جستجوی پیشرفته
حالت نمایش

مجوزهای ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدید ارسال کنید
شما نمیتوانید به پست ها پاسخ دهید
شما نمیتوانید فایل پیوست ضمیمه کنید
شما نمیتوانید ارسال های خود را ویرایش کنید

BB code : فعال
شکلکها : فعال
[IMG] : فعال
HTML : غیر فعال
Trackbacks are فعال
Pingbacks are فعال
Refbacks are فعال

خط مشی بانک مرکزی
جهت ارسال تاپیک جدید: 100 چوق
جهت ارسال پست: 50 چوق
به ازای هر کارکتر در پست : 1 چوق


زمان محلی شما با تنظیم GMT +3.5 هم اکنون 05:48 PM میباشد.

Powered by vBulletin .
Copyright © 2018 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.