صفحه اصلی - فروم پرشین سون

بازگشت   PersianSeven Forums > موضوعات عمومی | PersianSeven General > آشپزخونه پرشين > تهیه انواع نان
پورتال پرشين راهنمایی جــوایز IShop وبلاگ پرشین تماس با ما


ارسال مبحث جدید  پاسخ
 
LinkBack ابزارهای موضوع جستجو این تاپیک حالت نمایش
قدیمی 12-14-2013   #1 (لينک اين پست)
سوپر مدير سايت
سرپرست انجمن صندلی داغ
 
آواتار Niloofar
 
تاريخ عضويت: Oct 2013
محل سكونت: تهران
سن: 29
اسم واقعی: نیلوفر
پست ها: 51,199
تشكرها (از ديگران): 17,982
تشكر شده 16,723 بار در 8,897 پست
چوق (ثروتمند شماره 6): 16,286,129
پاداش داده شده 1,946 مرتبه
تاکنون 74 مرتبه با چوق تشکر کرده
تشکر شده با چوق 514 مرتبه
فعاليت Longevity
0/20 10/20
Today پست ها
ssss51199

ويترين جوايز


عکسهای خریداری شده
استقلال تهران خرس کوچولو گیلاس
گوجه سبز انار ساوه پرشین سون گوجه سبز
پيش فرض پخت نان همبرگر در منزل




مواد لازم :
  • آب ولرم برای خمیر مایه 1و 1/2 پیمانه
  • شکر 1 قاشق سوپ خوری
  • خمیر مایه 2 قاشق سوپ خوری
  • روغن مایع 1/2 پیمانه
  • آرد الک شده به میزان لازم
  • آب گرم 1 و 1/3 پیمانه
  • نمک به میزان لازم
  • زرده تخم مرغ برای رومال نان

دستور پخت:

آب ولرم ، شکر و خمیر مایه را مخلوط کرده و به مدت 7 الی 8 دقیقه کنار می گذاریم تا 2 برابر گردد. روغن مایع ، آب گرم و نمک را با هم مخلوط کرده و خمیر مایه وًر آمده را به آن می افزاییم .سپس آرد را کم کم اضافه می کنیم تا حدی که خمیر دیگر به دست نچسبد و کاملا نرم و لطیف باشد.

ته سینی فر را چرب کرده و خمیرها را به اندازه 80 یا 50 گرم چونه می گیریم و به صورت گلوله در سینی قرار می دهیم و در جای گرم به مدت 30 الی 45 دقیقه می گذاریم استراحت کنند تا حجمشان 2 برابر گردد. وقتی حجم آنها 2 برابر شد زرده را روی خمیر مالیده و مقداری کنجد روی آن می ریزیم.

نان ها را در طبقه وسط فر با دمای 175 الی 190 درجه سانتی گراد به مدت 20 تا 15 دقیقه قرار می دهیم.( این زمان بستگی به حرارت فر دارد.)

نکته:

اگر خواستید اندازه نانها بزرگتر یا کوچکتر باشد می توانید هنگام چونه گرفتن خمیر بیشتر یا کمتری بردارید. خمیر هر چه شل تر باشد کیفیت نان بیشتر می گردد.

هنگام درست کردن خمیر وقتی خمیر به دست می چسبد دست را بشویید تا با اضافه کردن آرد بیشتر سبب سنگین شدن خمیر و سفت شدن نان نگردید. تا جایی که امکان دارد از قاشق استفاده کنید و در مراحل آخر خمیر را با دست ورز دهید .


ثبت نام و کسب امتیاز
__________________
╚════ ೋღ❤ღೋ ════╝
دعا میڪنم زیر این سقف بلند
روے دامان زمیــن
هر ڪجا خستہ و پرغصه شدے
دستــے از غیب به دادت برسد
و چــہ زیباست
ڪه آن دست ، “خدا” باشد و بس…
╚════ ೋღ❤ღೋ ════╝
Niloofar آفلاین است   پاسخ به نقل قول چوق/پاداش
پاسخ

به اشتراک بگذارید

برچسب ها
منزل, نان, همبرگر, پخت


كاربران در حال ديدن تاپیک: 1 (0 عضو و 1 مهمان)
 
ابزارهای موضوع جستجو این تاپیک
جستجو این تاپیک:

جستجوی پیشرفته
حالت نمایش

مجوزهای ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدید ارسال کنید
شما نمیتوانید به پست ها پاسخ دهید
شما نمیتوانید فایل پیوست ضمیمه کنید
شما نمیتوانید ارسال های خود را ویرایش کنید

BB code : فعال
شکلکها : فعال
[IMG] : فعال
HTML : غیر فعال
Trackbacks are فعال
Pingbacks are فعال
Refbacks are فعال

خط مشی بانک مرکزی
جهت ارسال تاپیک جدید: 100 چوق
جهت ارسال پست: 50 چوق
به ازای هر کارکتر در پست : 1 چوق


زمان محلی شما با تنظیم GMT +3 هم اکنون 05:10 PM میباشد.

Powered by vBulletin .
Copyright © 2019 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.