صفحه اصلی - فروم پرشین سون

بازگشت   PersianSeven Forums > سخت افزار, نرم افزار و برنامه نویسی | Web Design & Programming > گفتگو و آموزش گرافیک
پورتال پرشين راهنمایی جــوایز IShop وبلاگ پرشین تماس با ما

ارسال مبحث جدید  پاسخ

ابزارهای موضوع جستجو این تاپیک حالت نمایش
قدیمی 03-08-2019   #1
graphiccity
عضو پرشين سون

آواتار graphiccity

تاريخ عضويت: Mar 2019
تشكرها (از ديگران): 0
تشكر شده 0 بار در 0 پست
چوق: 849
فعاليت Longevity
0/20 6/20
Today پست ها
ssssssss1

عکسهای خریداری شده
پيش فرض طراحی لوگو

لوگو که با نام های دیگری همچون سمبل ، آرم ، نماد ، نشان نیز مورد استفاده قرار میگیرد ، نشانه و مشخصه یک برند میباشد که باید منحصر به فرد باشد و یک عضو جدانشدنی در بخش برندسازی میباشد و لازمه ی هر کسب و کار کوچک یا کسب و کارهای بزرگتر ، شرکت ها یا سازمان ها میباشد. نقطه قوت هر لوگو ، میزان جذب طرح و نماد و موشوع برند در ذهن بیننده میباشد که در عین منحصربه فرد بودن ، لوگو باید موضوع و مشخصات برند را نیز عنوان کند. در حقیقت هویت بصری برند و محصولات سازمان و شرکت ها با لوگو معرفی میشوند. برای طراحی لوگو مناسب باید با انواع لونو و سبک هایی که در طراحی لوگو استفاده میشود ، آشنا باشید. هر یک از سبک های طراحی لوگو کاربردهای خاص خود را دارند و نمیتوان از هر یک در طراحی هر لوگویی استفاده کردو باید با استانداردهای هر یک از سبک ها آشنا شوید.

ویژگی لوگو خوب
هنگامی که قصد انتخاب و طراحی لوگو برای کسب و کار و برند خود هستید باید به نکاتی توجه داشته باشید که این نکات در کنار خلاقیت و زیبایی باید در طرح لوگو شما وجود داشته باشد و یک لوگو باید استانداردهای زیر را داشته باشد.

1. مفهوم برند و کسب و کار باید در یک نگاه توسط بیننده مفهوم شود و خصوصیات و مشخصات برند باید در طرح لوگو مشهود باشد. استفاده از نام برند بستگی به نوع و تکنیک طراحی لوگو بستگی دارد ولی به کار بردن نام برند به معروف کردن لوگو کمک می کند.

2. لوگو باید در قابلیت استفاده در سایزهای مختلف را داشته باشد و به صورت کاملاً لایه باز طراحی شده باشد. ممکن است شما بخواهید از لوگو در تصاویر مختلف و در سایزهای مختلف بهره ببرید پس باید لوگوی شما نیز به گونه ای طراحی شده باشد که در سایز های مختلف دچار افت کیفیت نشود.

3.در طراحی لوگو خلاقیت و سلیقه در نظرات و ایده های صاحب برند اهمیت بالایی دارد اما لزوم اجرای آنها درصورتی امکان پذیر است که با استانداردهای طراحی لوگو منافاتی نداشته باشد.

4. لوگو باید ماندگار و پایا باشد. لوگو نشان برند و سازمان شما است و نمیتوانید هر زمانی که بخواهید ، آن را تغییر دهید پس باید یک لوگو را برای عمر برند خود در نظر داشته باشید ؛ تغییر بیش از اندازه لوگو ، باعث عدم اطمینان بیننده و مشتری شما میشود.

5. لوگو باید ساده باشد. لوگو در عین حال که باید ویژگی برند و سازمان را شامل شود و مشخصات آن را به بیننده انتقال دهد ، نباید خیلی شلوغ و پیچیده به نظر برسد. لوگو باید تفکرات ساده برند برای بیننده باشد.

6. لوگو باید و باید منحصربه فرد باشد. تکراری بودن لوگو و تقلید کردن از یک لوگوی معروف و معتبر اصلاً کمکی به برند شما نخواهد کرد و باعث محبوبیت و معروفیت شما نمیشود و حتی اگر هم به معروفیت برسد ، برند شما را با نام و لوگو آن برند معروفی که تقلید کرده اید میشناسند و این برندسازی شما را نابود میکند.

7. رنگ لوگو باید با دقت توسط طراح گرافیک انتخاب شود. لوگو باید براساس یک تم رنگی خاصی طراحی شود و استفاده از رنگ های بیش از اندازه برای هر لوگویی مناسب نیست باید براسا تئوری رنگ انتخاب شود. لوگو خوب لوگویی است که قابلیت طراحی و استفاده به صورت سیاه سفید یا تک رنگ و به صورت رنگی را داشته باشد. لوگو باید خوش ترکیب باشد و ترکیب رنگ های درستی به کاربرده شود.

8. لوگو باید برای عموم مردم قابل فهم باشد و مفهوم لوگو قابل درک باشد. در صورتی که هدف ، کسب و کارهای بزرگی میباشد باید جنبه های بین المللی لوگو را نیز درنظر گرفت و قابل فهم بودن آن در استفاده از زبان و ملیت های گوناگون را نیز باید توجه داشته باشید.

انواع لوگو

لوگوتایپ

نمونه ای از سبک و تکنیک طراحی لوگو میباشد که مشخصه اصلی آن استفاده از کلمات در طرح لوگو میباشد ، حداکثر کلماتی که در این نوع طراحی استفاده میشود سه کلمه میباشد که معمولاً هم نام برند ، سازمان یا شرکت موردنظر میباشد. در این طراحی هیچگونه تصویری یافت نمیشود و لوگو بر اساس کلمات طراحی میشود. نحوه چینیش کلمات و تعیین رنگ و سایز متون اهمیت بسیاری خواهد داشت. لوگو تایپ یا لوگو نوشتاری مورد استفاده اکثر سازمان ها و شرکت ها میباشد و لوگو شرکت های سونی ، سامسونگ ، فیسبوک نیز از این نمونه میباشد.

مونوگرام

مونوگرام سبکی از طراحی لوگو میباشد که محور اصلی طراحی آن ، استفاده از حرف میباشد و تقریباً شبیه به لوگو تایپ میباشد اما در لوگو تایپ از کلمات استفاده میشد اما در مونوگرام لوگو از حرف تسکیل میشود و در این نمونه هم از تصویر و آیکونی استفاده نمیشود. عموماً مونوگرام برای برندها و موسسات و شرکت هایی مناسب است که یا نام های طولانی دارند و قصد دارند از علائم اختصاری در لوگو خود استفاده کنند. حداکثر تعداد حروفی که در لوگوهایی با این سبک دیده شده ، دو تا سه حرف میباشد. لوگو شرکت HP و شرکت LG از نوع مونوگرام هستند.

لوگو تصویری

لوگو تصویری یا به اصطلاح پیکتوگرام ، به لوگوهایی گفته میشود که در طراحی آن از نمادهای بصری ، تصاویر و آیکون ها استفاده شده باشد. برخلاف دو حالت قبلی یعنی لوگوتایپ و مونوگرام ، در طراحی پیکتوگرام از حرف یا کلمه استفاده نمیشود و مفهوم برند فقط باید با طراحی تصاویر و اشکال قابل تشخیص باشد. البته در حالت تخصصی لفظ پیکتوگرام با لوگوهای تصویری با هم متفاوت میباشد زیرا پیکتوگرام عموماً به طرح هایی همچون آیکون که معنی عمومی دارند گفته میشود. نمونه های لوگو تصویری میتوان به لوگو اپل ، توئیتر ، بنز اشاره کرد.
ثبت نام و کسب امتیاز

آخرین ویرایش توسط Hamed.Hamishe Abi در 03-14-2019
graphiccity آفلاین است   پاسخ به نقل قول چوق/پاداش
قدیمی 07-22-2019   #2
sepidgra
عضو پرشين سون

آواتار sepidgra

تاريخ عضويت: Jul 2019
تشكر شده 0 بار در 0 پست
چوق: 466
فعاليت Longevity
0/20 5/20
Today پست ها
ssssssss4

عکسهای خریداری شده
پيش فرض

با تشکر از شما برای مطلب خوبتون
sepidgra آفلاین است   پاسخ به نقل قول چوق/پاداش
قدیمی 11-16-2021   #3
magiran Male
عضو پرشين سون

آواتار magiran

تاريخ عضويت: Nov 2021
محل سكونت: تهران
تشكر شده 1 بار در 1 پست
چوق: 1,751
فعاليت Longevity
0/20 2/20
Today پست ها
sssssss13

عکسهای خریداری شده
آلبومهای مندوستان من گروههای من درباره من تقویم علایق من
پيش فرض طراحی لوگو با کیفیت

طراحی لوگو نشان دهنده شخصیت و هویت سازمانه
باید خیلی به طراحی لوگو توجه بشه

قدیمی 11-19-2021   #4
somayerahmati
عضو پرشين سون

آواتار somayerahmati

تاريخ عضويت: Nov 2021
تشكر شده 0 بار در 0 پست
چوق: 185
فعاليت Longevity
0/20 2/20
Today پست ها
ssssssss3

عکسهای خریداری شده
پيش فرض

خیلی مطالب اموزنده و عالی بود
من خیلی به لوگو حساسیم و اصلا هر لوگویی را نمی پسندم و خیلی برام مهمه که خیلی خاص و حرفه ای باشه
somayerahmati آفلاین است   پاسخ به نقل قول چوق/پاداش
قدیمی 12-01-2021   #5
tafrih sazan
عضو پرشين سون

آواتار tafrih sazan

تاريخ عضويت: Dec 2021
محل سكونت: تهران
تشكر شده 0 بار در 0 پست
چوق: 909
فعاليت Longevity
0/20 2/20
Today پست ها
ssssssss2

عکسهای خریداری شده
آلبومهای مندوستان من گروههای من درباره من تقویم علایق من
پيش فرض

طراحی لوگو واقعا به خلاقیت احتیاج داره که شما خوب اشاره کردید.
طراحی لوگو باید برند رو پرزنت کنه
من از طراحی لوگوی تفریح سازان خیلی راضی ام

به اشتراک بگذارید

برچسب ها
فتوشاپ, لوگو, گرافیک, طراحی, طراحی لوگو

كاربران در حال ديدن تاپیک: 1 (0 عضو و 1 مهمان)

ابزارهای موضوع جستجو این تاپیک
جستجو این تاپیک:

جستجوی پیشرفته
حالت نمایش

مجوزهای ارسال و ویرایش