![]() |
|
پورتال پرشين | راهنمایی | جــوایز | IShop | وبلاگ پرشین | تماس با ما |
![]() ![]() |
|
ابزارهای موضوع | جستجو این تاپیک | حالت نمایش |
![]() |
#1 | ||||||||
معاونت سایت ![]() تاريخ عضويت: Oct 2013
محل سكونت: اصفهان
اسم واقعی: یلدا
تشكرها (از ديگران): 25,635
تشكر شده 19,172 بار در 11,414 پست
![]() پاداش داده شده 1,584 مرتبه تاکنون 1,178 مرتبه با چوق تشکر کرده تشکر شده با چوق 601 مرتبه
|
![]()
سلام به همگی در خدمتتون هستیم با زوم شیرکو جان ، کاربر عزیز سایت این هم لینک پروفایل ایشون در صورت نیاز شما [تنها اعضای سايت ميتوانند لينکها را مشاهده كنند برای عضويت در سايت اينجا كليک كنيد] یک سری از قوانین اگر میخواهید به صورت ناشناس جواب بدید جواب هاتون رو با پیام خصوصی به من بگید 1. هر کاربر فقط یکبار میتونه به سوالات جواب بده 2. بهتره با رنگ مختلف به سوالات پاسخ بدید 3.با هرگونه اسپم به شدت برخورد میشود(پستتون پاک میشه و چوق هم منفی داریم) ســــــــــوالات 1. اخــلاق و رفتار : 2. توی ترین ها بهش چه چیزی رو نسبت میدی؟ 3. نام کاربری(نــظرت درمورده نــام كاربــريش) : 4. پستهایی که ارسال کرده چجوریه؟ 5. امضاها و آواتارش(نظرت) : 6. تا به حال شده ازش دلخور شده باشی؟ کی؟ 7. تا به حال بهت کمک کرده؟کجا و چه جوری؟ 8. بدتریـــن خصوصیات : 9. بهتریـــن خصوصیــات : 10.خنده دار ترین خاطره ای که ازش به یاد داری تو سایت؟ 11. هدفش از فعالیت مجازی چی میتونه باشه ؟ 12:از چــه شکلکـی بیــشــتر استــفاده میــکنه؟ 13. اگه تو سایت نبود اوضاع سایت چطور بود؟ 14.یه آرزو براش : 15:تیکه کلامش چیه : 16:بهترین لقبی که میتونی بهش بدی ؟ 17:اولین برخوردی که باهاش داشتی چطور بود ؟ 18:از اولین برخوردت چقدر نظرت راجبش عوض شد ؟ 19:چند وقته میشناسیش ؟ چقدر بهش اعتماد داری در فضای مجازی راست میگه ؟ 20:بیشتر در چه بخشی فعالیت میکنه ؟ 21:تــو انجمن با کی بیشتر از همه دوسته؟ 22:حدس بزن تیپ و قیافش چجوریه در دنیای عادی؟ 23:یه بیت شعر یا یه جمله بهش تقدیم کن 24:تو یه جمله تعریفش کن 25:نمره اش از 1 تا 20 چند میشه؟ دوستان عزیز لطفا پست سوالات رو کپی کرده و با رنگ متفاوت پاسخ دهید رعایت قوانین هم الزامیست 4. سولات رو به همون ترتیبی که هستند پاسخ بدید 5. میتونید 3 تا سوال به دلخواه به سوالات اضافه کنید و جواب بدید 6. توهین ممنوع جدا برخورد میشود ببینم چیکار میکنیدا.. ![]() |
||||||||
![]() |
15 کاربر از فرنوش بخاطر پست مفیدش تشکر کرده اند | *bahar* (07-06-2014), Azra (06-29-2014), ♠ SIMA ♠ (06-28-2014), Hamed.Hamishe Abi (06-28-2014), lolli (06-30-2014), Niloofar (06-28-2014), R@HA (06-28-2014), S@hel (06-30-2014), sheidabjb (06-28-2014), shirko (06-28-2014), sina (07-04-2014), soonor (06-30-2014), مونا (06-28-2014), النا* (06-30-2014), امپراطور رم (06-28-2014) |
![]() |
#2 | ||||||||
مدیران بازنشسته پرشین سون ![]() تاريخ عضويت: Nov 2013
تشكرها (از ديگران): 3,654
تشكر شده 4,248 بار در 2,132 پست
![]() پاداش داده شده 366 مرتبه تاکنون 222 مرتبه با چوق تشکر کرده تشکر شده با چوق 97 مرتبه
|
![]() 1. اخــلاق و رفتار : خوب داداش سنور مگه میشه بد باشه..گُل پسره ![]() 2. توی ترین ها بهش چه چیزی رو نسبت میدی؟ مودب ترین 3. نام کاربری(نــظرت درمورده نــام كاربــريش) : اسم خودشه قشنگه.. 4. پستهایی که ارسال کرده چجوریه؟ عالی.. 5. امضاها و آواتارش(نظرت) : فک کنم علاقه ی زیادی به حیوونا داره آخه عکس پروفایلش همیشه یا شیره یا پلنگ یا گرگ ![]() 6. تا به حال شده ازش دلخور شده باشی؟ کی؟ نه نشده 7. تا به حال بهت کمک کرده؟کجا و چه جوری؟ یادم نمیاد 8. بدتریـــن خصوصیات : نداره 9. بهتریـــن خصوصیــات : مهربون مثل خواهرش 10.خنده دار ترین خاطره ای که ازش به یاد داری تو سایت؟ ؟ ![]() 11. هدفش از فعالیت مجازی چی میتونه باشه ؟ شاید طی کردن اوقات فراغت 12:از چــه شکلکـی بیــشــتر استــفاده میــکنه؟ ![]() 13. اگه تو سایت نبود اوضاع سایت چطور بود؟ جاش خالی بود.. 14.یه آرزو براش : بهترینها و آرزوی خوشبختی و سلامت 15:تیکه کلامش چیه : فک نمیکنم داشته باشه 16:بهترین لقبی که میتونی بهش بدی ؟ شیر کوهستان ![]() 17:اولین برخوردی که باهاش داشتی چطور بود ؟ از همون برخورد اول پسر خوبی بنظر میرسید 18:از اولین برخوردت چقدر نظرت راجبش عوض شد ؟ خوب هیچی چون از اولش خوب بود 19:چند وقته میشناسیش ؟ چقدر بهش اعتماد داری در فضای مجازی راست میگه ؟ شاید 2 یا 3 ساله ..100% 20:بیشتر در چه بخشی فعالیت میکنه ؟ اخبار ورزشی 21:تــو انجمن با کی بیشتر از همه دوسته؟ فک کنم علی آقا و عباس و میلاد 22:حدس بزن تیپ و قیافش چجوریه در دنیای عادی؟ مثل خواهرش قشنگه..لاغرو قد بلند 23:یه بیت شعر یا یه جمله بهش تقدیم کن هرچـــی آرزوی خــــوبه مال تـــــو... 24:تو یه جمله تعریفش کن پسر کُردِ با غیرت و شجاع 25:نمره اش از 1 تا 20 چند میشه؟ 20 __________________ ![]() |
||||||||
![]() |
9 کاربر از R@HA بخاطر پست مفیدش تشکر کرده اند | Azra (06-29-2014), ♠ SIMA ♠ (06-30-2014), Hamed.Hamishe Abi (06-28-2014), sheidabjb (06-28-2014), shirko (06-29-2014), soonor (06-28-2014), فرنوش (06-28-2014), مونا (06-28-2014), امپراطور رم (06-28-2014) |
![]() |
#3 | ||||||||
عضو پرشين سون ![]() تاريخ عضويت: Nov 2013
اسم واقعی: شيدا
تشكرها (از ديگران): 17,093
تشكر شده 5,619 بار در 3,372 پست
![]() پاداش داده شده 594 مرتبه تاکنون 113 مرتبه با چوق تشکر کرده تشکر شده با چوق 256 مرتبه
|
![]() 1. اخــلاق و رفتار : خیلی خوب وسنگین 2. توی ترین ها بهش چه چیزی رو نسبت میدی؟ کردستانی ترین 3. نام کاربری(نــظرت درمورده نــام كاربــريش) : دوست دارم نام کاربریش رو 4. پستهایی که ارسال کرده چجوریه؟ خووووب 5. امضاها و آواتارش(نظرت) : قشنگ هستند 6. تا به حال شده ازش دلخور شده باشی؟ کی؟نچ نشده 7. تا به حال بهت کمک کرده؟کجا و چه جوری؟ یادم نمیاد 8. بدتریـــن خصوصیات :نمیدونم 9. بهتریـــن خصوصیــات : خوش برخورد.باحال و کلا خوب 10.خنده دار ترین خاطره ای که ازش به یاد داری تو سایت؟ندارم 11. هدفش از فعالیت مجازی چی میتونه باشه ؟سرگرمی شاید 12:از چــه شکلکـی بیــشــتر استــفاده میــکنه؟ ![]() 13. اگه تو سایت نبود اوضاع سایت چطور بود؟ خب حالا که هستند.خوبه! 14.یه آرزو براش : امیدوارم تما روزهاشو با شادی بگذرونه و به خواسته هاش برسه! 15:تیکه کلامش چیه : نیدونم 16:بهترین لقبی که میتونی بهش بدی ؟ فک کنم همون شیرکو بهترین لقب باشه 17:اولین برخوردی که باهاش داشتی چطور بود ؟ عاااالی 18:از اولین برخوردت چقدر نظرت راجبش عوض شد ؟هیشی 19:چند وقته میشناسیش ؟ چقدر بهش اعتماد داری در فضای مجازی راست میگه ؟ مدت زیادی نیست ولی فک نکنم دلیلی برای راست نگفتن داشته باشه 20:بیشتر در چه بخشی فعالیت میکنه ؟ گپ و دوستیابی و ورزشی 21:تــو انجمن با کی بیشتر از همه دوسته؟ فک کنم میلاد 22:حدس بزن تیپ و قیافش چجوریه در دنیای عادی؟ کردستانی.خخخخخخ 23:یه بیت شعر یا یه جمله بهش تقدیم کن دنیا را برایت شاد شاد و شادی را برایت دنیا دنیا آرزومندم 24:تو یه جمله تعریفش کن نمیشه که.... یه پسر منطقی و خوب 25:نمره اش از 1 تا 20 چند میشه؟ 20 __________________ دارم گم میشم توی رویای تو... |
||||||||
![]() |
![]() |
#4 | ||||||||
عضو پرشين سون ![]() تاريخ عضويت: Dec 2013
تشكرها (از ديگران): 259
تشكر شده 380 بار در 204 پست
![]() پاداش داده شده 7 مرتبه تاکنون 14 مرتبه با چوق تشکر کرده تشکر شده با چوق 17 مرتبه
|
![]()
ســــــــــوالات
1. اخــلاق و رفتار : نمونه یه پسر گل و وری نایس ![]() 2. توی ترین ها بهش چه چیزی رو نسبت میدی؟ بادب ترین ![]() 3. نام کاربری(نــظرت درمورده نــام كاربــريش) : نام خوشگلش که اول من بهش پی نبرم چون به گوش من نخورده بود و کلا نمیتونستم بخونمش ![]() 4. پستهایی که ارسال کرده چجوریه؟ چرا دروغ پست علمی ها رو زیاد توجه ندارم ولی فوتبالی هاشو خیلی لایک داره ![]() 5. امضاها و آواتارش(نظرت) : یه گاوچرون دیه ![]() 6. تا به حال شده ازش دلخور شده باشی؟ کی؟ ----------- 7. تا به حال بهت کمک کرده؟کجا و چه جوری؟ آره کمکم میکنه اینجا تنها نباشم دوستمه دیه ![]() 8. بدتریـــن خصوصیات : خیلی بچه مثبته ![]() 9. بهتریـــن خصوصیــات : بازم خیلی بچه مثبته ![]() 10.خنده دار ترین خاطره ای که ازش به یاد داری تو سایت؟ کلا بساط خنده ی ما براهه 11. هدفش از فعالیت مجازی چی میتونه باشه ؟ پول در آوردن ![]() سوال میپرسینا خب سرگرمی دیه ![]() 12:از چــه شکلکـی بیــشــتر استــفاده میــکنه؟ ![]() 13. اگه تو سایت نبود اوضاع سایت چطور بود؟ هیچی اون وقت بچه های فروم از داشتن یه هم چین دوستی باحالی بی بهره میموندن ![]() 14.یه آرزو براش : همیشه بتونی فوتبال بازی کنی ![]() 15:تیکه کلامش چیه : ------- 16:بهترین لقبی که میتونی بهش بدی ؟ مسیِ کردستان ![]() تعریف نبودا فوحش بود یه کلا بازی بلد نیستی اینهو مسی ![]() 17:اولین برخوردی که باهاش داشتی چطور بود ؟ ----------- 18:از اولین برخوردت چقدر نظرت راجبش عوض شد ؟ ----------------- 19:چند وقته میشناسیش ؟ چقدر بهش اعتماد داری در فضای مجازی راست میگه ؟ زیاد زیاد 20:بیشتر در چه بخشی فعالیت میکنه ؟ فوتبالی 21:تــو انجمن با کی بیشتر از همه دوسته؟ 22:حدس بزن تیپ و قیافش چجوریه در دنیای عادی؟ شلوار کردی دمپایی ال متراژ یه تزبی دونه درشت یه موتور هزار ![]() 23:یه بیت شعر یا یه جمله بهش تقدیم کن ----------- 24:تو یه جمله تعریفش کن ------------ 25:نمره اش از 1 تا 20 چند میشه؟ 00000000000000200000000000 دوستان عزیز لطفا پست سوالات رو کپی کرده و با رنگ متفاوت پاسخ دهید رعایت قوانین هم الزامیست 4. سولات رو به همون ترتیبی که هستند پاسخ بدید 5. میتونید 3 تا سوال به دلخواه به سوالات اضافه کنید و جواب بدید 6. توهین ممنوع جدا برخورد میشود خسته شدم دیگه ![]() ببینم چیکار میکنیدا.. ![]() [/QUOTE] __________________ مترسک را دار زدند به جرم دوستی با پرنده که مبادا تاراج مزرعه را به بوسه ای فروخته باشد راست میگفت سهراب اینجا قحطی عاطفه است |
||||||||
![]() |
![]() |
#5 | ||||||||
![]() پاداش داده شده 1,584 مرتبه تاکنون 1,178 مرتبه با چوق تشکر کرده تشکر شده با چوق 601 مرتبه
|
![]() 1. اخــلاق و رفتار : خوب مودب متین باحال 2. توی ترین ها بهش چه چیزی رو نسبت میدی؟ متعصب ترین.بهترین 3. نام کاربری(نــظرت درمورده نــام كاربــريش) : اسم قشنگیه آدمو یاد شجاعت میندازه 4. پستهایی که ارسال کرده چجوریه؟ مفید بوده.. خوب بوده 5. امضاها و آواتارش(نظرت) :آواتارهاشو خیلی دوس دارم 6. تا به حال شده ازش دلخور شده باشی؟ کی؟نه اصلا 7. تا به حال بهت کمک کرده؟کجا و چه جوری؟ آره من گفتم دیگو فرلاند گفت دیگو فرلان منو از اشتباه در آورد ![]() 8. بدتریـــن خصوصیات : یه کم جدی بنظر میرسه ولی اینطوری نیس 9. بهتریـــن خصوصیــات : پسر خوب و مهربون و خوش اخلاق 10.خنده دار ترین خاطره ای که ازش به یاد داری تو سایت؟ نمیدونم ![]() 11. هدفش از فعالیت مجازی چی میتونه باشه ؟ سرگرمی 12:از چــه شکلکـی بیــشــتر استــفاده میــکنه؟ 13. اگه تو سایت نبود اوضاع سایت چطور بود؟ خب مسلما خشک و بی حال بود مخصوصا موقعی که نیس فقدانش قشنگ حس میشه 14.یه آرزو براش : به آرزوهای دست یافتنیشبرشه 15:تیکه کلامش چیه : 16:بهترین لقبی که میتونی بهش بدی ؟ شیرکو ترین ![]() 17:اولین برخوردی که باهاش داشتی چطور بود ؟ بنظرم مغرور بود 18:از اولین برخوردت چقدر نظرت راجبش عوض شد ؟ خیلی زیاد 19:چند وقته میشناسیش ؟ چقدر بهش اعتماد داری در فضای مجازی راست میگه ؟ زیاد نیس...مطمئنم راست میگه 20:بیشتر در چه بخشی فعالیت میکنه ؟ فوتبال 21:تــو انجمن با کی بیشتر از همه دوسته؟ سنور میلاد و... 22:حدس بزن تیپ و قیافش چجوریه در دنیای عادی؟ خوشتیپ ![]() 23:یه بیت شعر یا یه جمله بهش تقدیم کن زیبا، شیرین، آرام جانی، خندان خندان دل می ستانی غزلخوان، گل افشان چو باز آیی، جهان را چه زیبا بیارایی 24:تو یه جمله تعریفش کن عع ![]() 25:نمره اش از 1 تا 20 چند میشه؟ 22 ![]() ![]() ![]() |
||||||||
![]() |
![]() |
#6 | ||||||||
مدیران بازنشسته پرشین سون ![]() تاريخ عضويت: Oct 2013
اسم واقعی: لیلی ( شناسنامه ای )
تشكرها (از ديگران): 9,868
تشكر شده 8,878 بار در 4,329 پست
![]() پاداش داده شده 349 مرتبه تاکنون 39 مرتبه با چوق تشکر کرده تشکر شده با چوق 215 مرتبه
|
![]() 1. اخــلاق و رفتار : برادرم آقاس شاید جدی به نظر بیاد اما پسر خیلی شوخیه ![]() 2. توی ترین ها بهش چه چیزی رو نسبت میدی؟ با غیرت ترین ![]() 3. نام کاربری(نــظرت درمورده نــام كاربــريش) : ![]() 4. پستهایی که ارسال کرده چجوریه؟ فوتبالی هاشو خیلی موافقم باهاشون چون اکثر سلیقه ی فوتبالیمون یکیه ![]() 5. امضاها و آواتارش(نظرت) : دوسشون دارم 6. تا به حال شده ازش دلخور شده باشی؟ کی؟ بین خواهر برادری دعوا پیش میاد و جنگ به راه میفته اونم بین ما دوتا بیست و چهارساعته جنگ جهانیه ![]() 7. تا به حال بهت کمک کرده؟کجا و چه جوری؟ خیلی زیاد هم مسائل مربوط به نت و هم تو دنیای واقعی زندگیمون یه تکیه گاه خیلی خیلی عالی ![]() 8. بدتریـــن خصوصیات : ![]() ![]() 9. بهتریـــن خصوصیــات : مهربونه اما به روش نمیاره ، شوخه ، با فکره و مسئولیت پذیر 10.خنده دار ترین خاطره ای که ازش به یاد داری تو سایت؟ تو سایت ؟ موقع هایی که با بچه ها دور هم میخندیم اما تو دنیای واقعی خیلی خیلی بیشتر یکیش امروز سر سفره ی سحری 11. هدفش از فعالیت مجازی چی میتونه باشه ؟ من با آیتی آشناش کردم و از محیط اونجا تعریف کردم برای سرگرمی 12:از چــه شکلکـی بیــشــتر استــفاده میــکنه؟ 13. اگه تو سایت نبود اوضاع سایت چطور بود؟ داداش منو به این خوبی کم داشتیم ![]() 14.یه آرزو براش : خدا برات بهترین ها رو نصیب کنه 15:تیکه کلامش چیه : اینجا داداش و بانو برای آقایون و خانوم ها 16:بهترین لقبی که میتونی بهش بدی ؟ با غیرت ترین داداش 17:اولین برخوردی که باهاش داشتی چطور بود ؟ اولین برخورد ما هجده سال پیش بود که پرستاره گفت این داداشته و من از اون موقع عاشقشم ![]() 18:از اولین برخوردت چقدر نظرت راجبش عوض شد ؟ ![]() 19:چند وقته میشناسیش ؟ چقدر بهش اعتماد داری در فضای مجازی راست میگه ؟ برادرمه مگه میشه آدم به برادرش اعتماد نداشته باشه 20:بیشتر در چه بخشی فعالیت میکنه ؟ فوتبال 21:تــو انجمن با کی بیشتر از همه دوسته؟ فک میکنم عباس ، احمد ، میلاد 22:حدس بزن تیپ و قیافش چجوریه در دنیای عادی؟ ![]() 23:یه بیت شعر یا یه جمله بهش تقدیم کن میدانی ! بعضی ها را هرچقدر بخوانی ... خسته نمیشوی ! بعضی ها را هرچقدر گوش بدهی ... عادت نمیشوند ! بعضی ها هرچقدر تکرار شوند ...باز بکرند و دست نخورده ! دیده ای !!! شنیده ای !!! بعضی ها بی نهایت اند ! مثل برادر ... 24:تو یه جمله تعریفش کن یه برادر شلوغ که مدام حرصمو در میاره اما عاشقمه 25:نمره اش از 1 تا 20 چند میشه؟ 201 __________________ احساس رقابت ، احساس حقارت است
بگذار که هزار تیرانداز به روی یک پرنده تیر بیندازند من از آنکه دو انگشت بر او باشد انگشت بر میدارم رقیب ، یک آزمایشگر حقیر بیشتر نیست بگذار آنچه از دست رفتنی است از دست برود ![]() |
||||||||
![]() |
![]() |
#7 | ||||||||
خدایا ..تنهام نذار ![]() تاريخ عضويت: Nov 2013
محل سكونت: ....کرج.
اسم واقعی: ...
تشكرها (از ديگران): 11,700
تشكر شده 4,844 بار در 1,943 پست
![]() پاداش داده شده 134 مرتبه تاکنون 179 مرتبه با چوق تشکر کرده تشکر شده با چوق 141 مرتبه
|
![]()
سلام همشهری
1. اخــلاق و رفتار : ![]() 2. توی ترین ها بهش چه چیزی رو نسبت میدی؟خوش غیرت ترین ![]() 3. نام کاربری(نــظرت درمورده نــام كاربــريش) :عالیه ....تا حالا نشنیده بودم ... ![]() 4. پستهایی که ارسال کرده چجوریه؟خوبه ... ![]() 5. امضاها و آواتارش(نظرت) :امضاس خیلی عالیه .....آوتارشم خوبه ![]() 6. تا به حال شده ازش دلخور شده باشی؟ کی؟نه اصلا... ![]() 7. تا به حال بهت کمک کرده؟کجا و چه جوری؟ 8. بدتریـــن خصوصیات :نداشته 9. بهتریـــن خصوصیــات :مهربونه ![]() 10.خنده دار ترین خاطره ای که ازش به یاد داری تو سایت؟نمیدونم ....فک کنم تو قسمت های که با بچه ها کل میندازه ![]() 11. هدفش از فعالیت مجازی چی میتونه باشه ؟سرگرمی فک کنم ![]() 12:از چــه شکلکـی بیــشــتر استــفاده میــکنه؟نمیدونم ![]() 13. اگه تو سایت نبود اوضاع سایت چطور بود؟یه آقا شیرکو با مرام وهمشهری کم داشتیم ![]() 14.یه آرزو براش :کنکور بهترین رتبه رو بیاره ![]() 15:تیکه کلامش چیه :خوشیک ![]() 16:بهترین لقبی که میتونی بهش بدی ؟بامرام ![]() 17:اولین برخوردی که باهاش داشتی چطور بود ؟خیلی خوش برخور بود ![]() 18:از اولین برخوردت چقدر نظرت راجبش عوض شد ؟همنجوری عالیه ![]() 19:چند وقته میشناسیش ؟ چقدر بهش اعتماد داری در فضای مجازی راست میگه ؟ شاید یکسال بشه ..ولی با اینکه برا کمکور نبود زیاد برخورد نداشتم ....مطئنم راست میگه ![]() 20:بیشتر در چه بخشی فعالیت میکنه ؟ ورزشی.. زوم .. ![]() 21:تــو انجمن با کی بیشتر از همه دوسته؟با همه .. زیاد نیمدونم .. اول آبجی خودش دیگه ![]() 22:حدس بزن تیپ و قیافش چجوریه در دنیای عادی؟قد متوسط.. تقریبا توپل ...موهای نمیه فر..با لباس محلی ![]() 23:یه بیت شعر یا یه جمله بهش تقدیم کن ![]() ![]() 24:تو یه جمله تعریفش کنآقا شیرکو تو مرام بیسته و خیلی خوش برخورد..... ![]() 25:نمره اش از 1 تا 20 چند میشه؟20 همیشه موفق و سربلند باشی با آرزوی بهترین ها برایت.... ![]() |
||||||||
![]() |
![]() |
#8 | ||||||||
مدير بخش خياطی مجسمه سازی و هنرهای دستی ![]() تاريخ عضويت: Oct 2013
محل سكونت: روی زمین خدا
اسم واقعی: سیما
تشكرها (از ديگران): 43,480
تشكر شده 24,978 بار در 12,921 پست
![]() پاداش داده شده 1,198 مرتبه تاکنون 2,621 مرتبه با چوق تشکر کرده تشکر شده با چوق 1,666 مرتبه
|
![]() 1. اخــلاق و رفتار :عالی و محترمانه 2. توی ترین ها بهش چه چیزی رو نسبت میدی؟شیرمرد ترین 3. نام کاربری(نــظرت درمورده نــام كاربــريش) :خصلت خودشو میرسه که مث شیر حامی خواهرشه و قشنگ معلومه چقد آبجیشو دوست داره 4. پستهایی که ارسال کرده چجوریه؟عالییییییی 5. امضاها و آواتارش(نظرت) :قشنگه و جالب 6. تا به حال شده ازش دلخور شده باشی؟ کی؟نهههههههههه 7. تا به حال بهت کمک کرده؟کجا و چه جوری؟ 8. بدتریـــن خصوصیات :خب این چه سوالیه ؟ کسی بد باشه میتونه تو جمع باشه ؟ ![]() 9. بهتریـــن خصوصیــات :مردونه بودنش 10.خنده دار ترین خاطره ای که ازش به یاد داری تو سایت؟ 11. هدفش از فعالیت مجازی چی میتونه باشه ؟در کنار آبجی گلش باشه و دوستای بیشتر پیدا کنه 12:از چــه شکلکـی بیــشــتر استــفاده میــکنه؟ 13. اگه تو سایت نبود اوضاع سایت چطور بود؟خب یه گل پسر کم داشتیم ![]() 14.یه آرزو براش :موفقیت تو کاراش و رسیدن به آرزوهاش 15:تیکه کلامش چیه : 16:بهترین لقبی که میتونی بهش بدی ؟پسر دلسوز 17:اولین برخوردی که باهاش داشتی چطور بود ؟خیلی خوب و متین بود و هست 18:از اولین برخوردت چقدر نظرت راجبش عوض شد ؟ 19:چند وقته میشناسیش ؟ چقدر بهش اعتماد داری در فضای مجازی راست میگه ؟ از وقتی اومدم می شناسمش ولی زیاد باهم حرف نزدیم مورد اطمینانه چون وجودش پر از صداقته ![]() 20:بیشتر در چه بخشی فعالیت میکنه ؟بخش ورزشی و گپ و گفت 21:تــو انجمن با کی بیشتر از همه دوسته؟با عباس آقا و آقا مهدی 22:حدس بزن تیپ و قیافش چجوریه در دنیای عادی؟ نه لاغر نه چاق ...اسپرت پوش و شیک ......سنگین و رنگین و مودب 23:یه بیت شعر یا یه جمله بهش تقدیم کن...الهی همیشه دلت شاد باشه وموفق ترین باشی ![]() 24:تو یه جمله تعریفش کن. پسری باغیرت و فهیم و مودب 25:نمره اش از 1 تا 20 چند میشه؟ 20 ![]() ![]() __________________ |
||||||||
![]() |
![]() |
#9 | ||||||||
|
![]()
این سری هم تموم شد دوستان
خیلی ممنون بابت حضور تک تک تون و ممنون از شیرکو جان به خاطر شرکت و نام نویسی در زوم تاپیک بسته شد تا سری بعد خوش باشید |
||||||||
![]() |
![]() |
به اشتراک بگذارید |
برچسب ها |
shirko, متعصب, هفته, هشتم, کاربر, پرشین, حضور, زوم, سون, سایت |
كاربران در حال ديدن تاپیک: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
ابزارهای موضوع | جستجو این تاپیک |
حالت نمایش | |
|
|