![]() |
|
پورتال پرشين | راهنمایی | جــوایز | IShop | وبلاگ پرشین | تماس با ما |
![]() ![]() |
|
ابزارهای موضوع | جستجو این تاپیک | حالت نمایش |
![]() |
#1 | ||||||||
معاونت سایت ![]() تاريخ عضويت: Oct 2013
محل سكونت: اصفهان
اسم واقعی: یلدا
تشكرها (از ديگران): 25,635
تشكر شده 19,172 بار در 11,414 پست
![]() پاداش داده شده 1,584 مرتبه تاکنون 1,178 مرتبه با چوق تشکر کرده تشکر شده با چوق 601 مرتبه
|
![]()
اگر میخواهید به صورت ناشناس جواب بدید جواب هاتون رو با پیام خصوصی به من بگید 1. هر کاربر فقط یکبار میتونه به سوالات جواب بده 2. بهتره با رنگ مختلف به سوالات پاسخ بدید 3.با هرگونه اسپم به شدت برخورد میشود(پستتون پاک میشه و چوق هم منفی داریم ) ســــــــــوالات 1. اخــلاق و رفتار : 2. توی ترین ها بهش چه چیزی رو نسبت میدی؟ 3. نام کاربری(نــظرت درمورده نــام كاربــريش) : 4. پستهایی که ارسال کرده چجوریه؟ 5. امضاها و آواتارش(نظرت) : 6. تا به حال شده ازش دلخور شده باشی؟ کی؟ 7. تا به حال بهت کمک کرده؟کجا و چه جوری؟ 8. بدتریـــن خصوصیات : 9. بهتریـــن خصوصیــات : 10.خنده دار ترین خاطره ای که ازش به یاد داری تو سایت؟ 11. هدفش از فعالیت مجازی چی میتونه باشه ؟ 12:از چــه شکلکـی بیــشــتر استــفاده میــکنه؟ 13. اگه تو سایت نبود اوضاع سایت چطور بود؟ 14.یه آرزو براش : 15:تیکه کلامش چیه : 16:بهترین لقبی که میتونی بهش بدی ؟ 17:اولین برخوردی که باهاش داشتی چطور بود ؟ 18:از اولین برخوردت چقدر نظرت راجبش عوض شد ؟ 19:چند وقته میشناسیش ؟ چقدر بهش اعتماد داری در فضای مجازی راست میگه ؟ 20:بیشتر در چه بخشی فعالیت میکنه ؟ 21:تــو انجمن با کی بیشتر از همه دوسته؟ 22:حدس بزن تیپ و قیافش چجوریه در دنیای عادی؟ 23:یه بیت شعر یا یه جمله بهش تقدیم کن 24:تو یه جمله تعریفش کن 25:نمره اش از 1 تا 20 چند میشه؟ دوستان عزیز لطفا پست سوالات رو کپی کرده و با رنگ متفاوت پاسخ دهید رعایت قوانین هم الزامیست 4. سولات رو به همون ترتیبی که هستند پاسخ بدید 5. میتونید 3 تا سوال به دلخواه به سوالات اضافه کنید و جواب بدید 6. توهین ممنوع جدا برخورد میشود ![]() |
||||||||
![]() |
13 کاربر از فرنوش بخاطر پست مفیدش تشکر کرده اند | abbas_2012 (05-09-2014), ARM!N (05-11-2014), Azra (05-09-2014), ♠ SIMA ♠ (05-09-2014), Hamed.Hamishe Abi (05-09-2014), Hamid.Dariush2000 (05-11-2014), lolli (05-09-2014), MAHDI-0021 (05-09-2014), Niloofar (05-09-2014), sheidabjb (05-09-2014), taha (05-09-2014), مونا (05-16-2014), امپراطور رم (05-18-2014) |
![]() |
#2 | ||||||||
عضو پرشين سون ![]() تاريخ عضويت: Nov 2013
محل سكونت: Mashhd city :/
تشكرها (از ديگران): 1,147
تشكر شده 2,667 بار در 911 پست
![]() پاداش داده شده 77 مرتبه تاکنون 226 مرتبه با چوق تشکر کرده تشکر شده با چوق 183 مرتبه
|
![]()
1. اخــلاق و رفتار :آروم ... خوب ... متین ... مهربون ... کلا عالی
2. توی ترین ها بهش چه چیزی رو نسبت میدی؟اروم ترین 3. نام کاربری(نــظرت درمورده نــام كاربــريش) :دقیقا نمیدونم ینی چی و راجب چی هس 4. پستهایی که ارسال کرده چجوریه؟نمیدونم 5. امضاها و آواتارش(نظرت) :اواتاراش بیشتر درباره تیم رومه فکر کنم .. اما الان عکسه دختر زیباشون هست 6. تا به حال شده ازش دلخور شده باشی؟ کی؟من؟؟؟؟نه بابا... خدا نکنه 7. تا به حال بهت کمک کرده؟کجا و چه جوری؟اره ... خواستمو قبول کرده 8. بدتریـــن خصوصیات :نداره 9. بهتریـــن خصوصیــات :اروم ... مهربون و خیلی چیزای دیگه 10.خنده دار ترین خاطره ای که ازش به یاد داری تو سایت؟ ![]() 11. هدفش از فعالیت مجازی چی میتونه باشه ؟شاید کسب اطلاعات ... تفریح و خیلی چیزای دیگه 12:از چــه شکلکـی بیــشــتر استــفاده میــکنه؟ نمیدونم 13. اگه تو سایت نبود اوضاع سایت چطور بود؟خب صد در صد کاربرایی که دوسش دارن خیلی ناراحت میشدن ... یکیشم خود من 14.یه آرزو براش :ارزوی سلامتی و موفقیت میکنم واسشون 15:تیکه کلامش چیه :نمیدونم ![]() 16:بهترین لقبی که میتونی بهش بدی ؟میشه گفت اروم ترین 17:اولین برخوردی که باهاش داشتی چطور بود ؟عالی بود ... خیلی خوشم اومد 18:از اولین برخوردت چقدر نظرت راجبش عوض شد ؟خیلی عوض نشد ... از دور معلوم میشد شخصیتشون خیلی بالاست که بعد اشنایی هم خیلی با شخصیت بودن 19:چند وقته میشناسیش ؟ چقدر بهش اعتماد داری در فضای مجازی راست میگه ؟شاید دو ماه ... اعتماد دارم و دلیلی برای دروغ گفتن نداره 20:بیشتر در چه بخشی فعالیت میکنه ؟نمیدونم ![]() 21:تــو انجمن با کی بیشتر از همه دوسته؟با سیما خانومِ گل 22:حدس بزن تیپ و قیافش چجوریه در دنیای عادی؟قد بلند ... رو فرم ...صورتشم که نمیدونم حس میکنم رنگ موهاش قهوه اییه ... درسته؟ ![]() 23:یه بیت شعر یا یه جمله بهش تقدیم کنبلد نیستم 24:تو یه جمله تعریفش کنمردی آروم ... مهربون و عاشق رم 25:نمره اش از 1 تا 20 چند میشه؟بالا __________________ دلم واسه قدیما خیلی بد تنگ شده : ( زمانی که ختم میشدم به این "سایت" |
||||||||
![]() |
![]() |
#3 | ||||||||
مدیران بازنشسته پرشین سون ![]() تاريخ عضويت: Oct 2013
اسم واقعی: لیلی ( شناسنامه ای )
تشكرها (از ديگران): 9,868
تشكر شده 8,878 بار در 4,329 پست
![]() پاداش داده شده 349 مرتبه تاکنون 39 مرتبه با چوق تشکر کرده تشکر شده با چوق 215 مرتبه
|
![]()
سلام من نمیشناسمشون شرمنده نمیتونم شرکت کنم
__________________ احساس رقابت ، احساس حقارت است
بگذار که هزار تیرانداز به روی یک پرنده تیر بیندازند من از آنکه دو انگشت بر او باشد انگشت بر میدارم رقیب ، یک آزمایشگر حقیر بیشتر نیست بگذار آنچه از دست رفتنی است از دست برود ![]() |
||||||||
![]() |
5 کاربر از soonor بخاطر پست مفیدش تشکر کرده اند | ♠ SIMA ♠ (05-09-2014), MAHDI-0021 (05-09-2014), Niloofar (05-09-2014), sheidabjb (05-10-2014), taha (05-09-2014) |
![]() |
#4 | ||||||||
مدير بخش خياطی مجسمه سازی و هنرهای دستی ![]() تاريخ عضويت: Oct 2013
محل سكونت: روی زمین خدا
اسم واقعی: سیما
تشكرها (از ديگران): 43,480
تشكر شده 24,978 بار در 12,921 پست
![]() پاداش داده شده 1,198 مرتبه تاکنون 2,621 مرتبه با چوق تشکر کرده تشکر شده با چوق 1,666 مرتبه
|
![]()
1. اخــلاق و رفتار :بسیار خوب و عالی
2. توی ترین ها بهش چه چیزی رو نسبت میدی؟مودب ترین و ساکت ترین 3. نام کاربری(نــظرت درمورده نــام كاربــريش) :فکر کنم واسه علاقمندیش به فوتبال باشه ![]() 4. پستهایی که ارسال کرده چجوریه؟مفید بود ![]() 5. امضاها و آواتارش(نظرت) :آواتارش عکس دختر ناز و خوشگلشه ![]() 6. تا به حال شده ازش دلخور شده باشی؟ کی؟خدا رو شکر نه نشده ..البته اگه ایشون ناراحت نشده باشه 7. تا به حال بهت کمک کرده؟کجا و چه جوری؟فک کنم درباره ی اینترنت و مشکل قط شدن نت بعد از هربار زنگ زدن تلفن بود که توضیح داد که چیکار کنم بهتر بشه ![]() 8. بدتریـــن خصوصیات :خدا رو شکر بدترین نداره 9. بهتریـــن خصوصیــات :صبور - آروم - مهربون 10.خنده دار ترین خاطره ای که ازش به یاد داری تو سایت؟خنده دار که نه ... ولی بامزه ترین کارش این بود که وقتی اونور سایت بودیم یه سوالی ازش پرسیدم هی منتظر جواب موندم دیدم جواب نیومد منم رفتم ![]() ![]() 11. هدفش از فعالیت مجازی چی میتونه باشه ؟خب یه جور سرگرمی و مطلع شدن از خبرای ورزشی مخصوصا فوتبال 12:از چــه شکلکـی بیــشــتر استــفاده میــکنه؟از هرکدومش درست استفاده می کنه 13. اگه تو سایت نبود اوضاع سایت چطور بود؟خب یه دوست ساکت و آروم هم نداشتیم دیگه ![]() 14.یه آرزو براش :آرزو دارم همیشه تو همه ی کاراش موفق باشه و رو به پیشرفت باشه ..همیشه واسه دختر گلش ( فاطمه جون ) مثل الان بهترین بابا باشه و در کنار خانواده ی گلش خوشحال و سالم باشه ![]() 15:تیکه کلامش چیه :عزیزم 16:بهترین لقبی که میتونی بهش بدی ؟پدری مهربون و دوستدار خانواده ![]() 17:اولین برخوردی که باهاش داشتی چطور بود ؟خیلی متین و مودب 18:از اولین برخوردت چقدر نظرت راجبش عوض شد ؟خوبیهاش بیشتر مشخص میشه ![]() 19:چند وقته میشناسیش ؟ چقدر بهش اعتماد داری در فضای مجازی راست میگه ؟از وقتی که اومد سایت تقریبا فک کنم یکسال شایدم بیشتر بشه که می شناسمش... وقتی کسی که سرش به کار خودشه و بهترین ها رو واسه زندگیش میخواد و باهمه مثل اعضای خانواده برخورد داره دلیلی واسه دروغ گفتنش نمی بینم ![]() 20:بیشتر در چه بخشی فعالیت میکنه ؟بخش کپ و گفتگو - بخش بازی 21:تــو انجمن با کی بیشتر از همه دوسته؟از بخت بد ایشون ![]() ![]() 22:حدس بزن تیپ و قیافش چجوریه در دنیای عادی؟ فک کنم قد بلند و لاغر اندام ..تقریبا شبیه آواتار فوتبالیش تو سایت قبلی موهای مشکی - 23:یه بیت شعر یا یه جمله بهش تقدیم کن ز مردم دل بکن یاد خدا کن خدا را وقت تنهایی صدا کن در آن حالت که اشکت می چکد گرم غنیمت دان و ما را هم دعا کن ... 24:تو یه جمله تعریفش کن-پدری دلسوز - مهربون - کاری و خانواده دوسته 25:نمره اش از 1 تا 20 چند میشه؟ 20 ![]() ![]() __________________ |
||||||||
![]() |
7 کاربر از ♠ SIMA ♠ بخاطر پست مفیدش تشکر کرده اند | MAHDI-0021 (05-09-2014), Niloofar (05-10-2014), sheidabjb (05-10-2014), taha (05-09-2014), فرنوش (05-12-2014), مونا (05-16-2014), امپراطور رم (05-09-2014) |
![]() |
#5 | ||||||||
سوپر مدير سايت ![]() تاريخ عضويت: Oct 2013
محل سكونت: .
اسم واقعی: M!LAD
تشكرها (از ديگران): 9,062
تشكر شده 24,817 بار در 13,487 پست
![]() پاداش داده شده 1,087 مرتبه تاکنون 430 مرتبه با چوق تشکر کرده تشکر شده با چوق 840 مرتبه
|
![]()
ای کاش نظارت بیشاری بر ثبت نام انجام میشد
دوست عزیزمون،امپراطور رم،متاسفانه هیچ فعالیت خاصی نداشته و طبیعتا من الان هیچ شناختی از ایشون ندارم متاسفانه ![]() __________________ در من ترانهای نبود، تو خواندی در من آینهای نبود، تو دیدی ریشهای بودم در خوابِ خاکهای مُتُبَرک بیباران، در نگاه تو سبز شدم برقی از چشمانت برخواست، نگاهم بارانی شد گونههایت خیسِ باران، چشمهایت آفتابی گرگها میزایند، برهها را دریابیم تو، با چشمانت مرا بنواز چوبدست چوپانیم سلاحی کارگر خواهد شد بعد از جنگ، با چوبدستم انجیرهای تازه را برای تو خواهم چید با تو خواهم ماند، با تو خواهم خواند و تورا در بُهتِ آفتابیات خواهم بوسید..اگر اَبرها بگذارند… |
||||||||
![]() |
7 کاربر از M!LAD بخاطر پست مفیدش تشکر کرده اند | ♠ SIMA ♠ (05-10-2014), MAHDI-0021 (05-10-2014), Niloofar (05-10-2014), sheidabjb (05-10-2014), soonor (05-11-2014), فرنوش (05-12-2014), امپراطور رم (05-10-2014) |
![]() |
#6 | ||||||||
![]() پاداش داده شده 1,584 مرتبه تاکنون 1,178 مرتبه با چوق تشکر کرده تشکر شده با چوق 601 مرتبه
|
![]()
خب میلاد جان در واقع اساس کار همینه ولی من سه بار قرعه کشی کردم هرسه بار اسم علی جان دراومد
منم دیدم در حقشون اجحاف میشه ... و لازم نیست همه شرکت کنن. دفعه ی بعد خودتو میذارم ![]() |
||||||||
![]() |
3 کاربر از فرنوش بخاطر پست مفیدش تشکر کرده اند |
![]() |
#7 | ||||||||
عضو پرشين سون ![]() تاريخ عضويت: Apr 2014
محل سكونت: استان گلستان شهرستان مینودشت
اسم واقعی: سیدعلی
تشكرها (از ديگران): 1,382
تشكر شده 871 بار در 389 پست
![]() پاداش داده شده 134 مرتبه تاکنون 31 مرتبه با چوق تشکر کرده تشکر شده با چوق 54 مرتبه
|
![]()
سلا به همه دوستان می خوام یه سری جوابها رو که کمک می کنه به دوستان محترمی که گفتن منو نمیشناسن جواب بدم .البته بهشون حق میدم
ســــــــــوالات 1. اخــلاق و رفتار :.............. 2. توی ترین ها بهش چه چیزی رو نسبت میدی؟.................... 3. نام کاربری(نــظرت درمورده نــام كاربــريش) :به خاطر عشقی که به فرانچسکو توتی که مردم شهر رم بهش دارن لقب امپراطور رم بهش میدن ....چرا؟چون به تمام پیشنهاداتش که اگه فوتبالی باشین میدونین چی می گم جواب منفی داد و گفت من و رم جدا نشدنی هستیم .حالا شما تو ایران همچین بازیکنی سراغ دارین ؟بخاطر همین خیلی دوسش دارم 4. پستهایی که ارسال کرده چجوریه؟...................... 5. امضاها و آواتارش(نظرت) :اواتارم عکس دخترمه (فاطمه) 6. تا به حال شده ازش دلخور شده باشی؟ کی؟........................... 7. تا به حال بهت کمک کرده؟کجا و چه جوری؟............................. 8. بدتریـــن خصوصیات :معتاد فوتبال 9. بهتریـــن خصوصیــات :همیشه دنبال رقابت سالم واینکه سعی کنم کسیو از خودم نرنجونم 10.خنده دار ترین خاطره ای که ازش به یاد داری تو سایت؟معمولا بخاطر خستگی یا خوابم میبره پشت سیستم یا متنی که میذارم کلی غلط املایی داره 11. هدفش از فعالیت مجازی چی میتونه باشه ؟دنبال رقابت سالم و داشتن دوستای سالم تر 12:از چــه شکلکـی بیــشــتر استــفاده میــکنه؟................................ 13. اگه تو سایت نبود اوضاع سایت چطور بود؟............................ 14.یه آرزو براش :.................................. 15:تیکه کلامش چیه :............................ 16:بهترین لقبی که میتونی بهش بدی ؟.......................... 17:اولین برخوردی که باهاش داشتی چطور بود ؟....................... 18:از اولین برخوردت چقدر نظرت راجبش عوض شد ؟............................. 19:چند وقته میشناسیش ؟ چقدر بهش اعتماد داری در فضای مجازی راست میگه ؟............................... 20:بیشتر در چه بخشی فعالیت میکنه ؟ورزش 21:تــو انجمن با کی بیشتر از همه دوسته؟سعی می کنم با همه ارتباط ر قرار کنم 22:حدس بزن تیپ و قیافش چجوریه در دنیای عادی؟............... 23:یه بیت شعر یا یه جمله بهش تقدیم کن................. 24:تو یه جمله تعریفش کن.............................. 25:نمره اش از 1 تا 20 چند میشه؟.................... |
||||||||
![]() |
![]() |
#8 | ||||||||
|
![]() ![]() خب دوستان این هفته زوم هم به پایان رسید ایشالله در هفته های آینده شاهد استقببال بیشتری باشیم ممنون از علی عزیز و شما که در این زوم شرکت کردین ![]() یادتون باشه مدت زوم یک هفتس و هدف این زوم آشنایی بیشتر اعضا با هم هستش. پس اگر شما شخص رو نمیشناسید میتونین بهش درخواست دوستی بدید و و با چندتا مکالمه بشناسیدش باز هم ممنون ![]() تاپیک بسته شد |
||||||||
![]() |
4 کاربر از فرنوش بخاطر پست مفیدش تشکر کرده اند |
![]() |
به اشتراک بگذارید |
برچسب ها |
مهربون, هفته, کاربر, پرشین, امپراطور, حضور, دوم, رم, زوم, سون, سایت |
كاربران در حال ديدن تاپیک: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
ابزارهای موضوع | جستجو این تاپیک |
حالت نمایش | |
|
|