![]() |
|
پورتال پرشين | راهنمایی | جــوایز | IShop | وبلاگ پرشین | تماس با ما |
![]() ![]() |
|
ابزارهای موضوع | جستجو این تاپیک | حالت نمایش |
![]() |
#1 | ||||||||
سوپر مدير سايت ![]() تاريخ عضويت: Oct 2013
محل سكونت: .
اسم واقعی: M!LAD
تشكرها (از ديگران): 9,062
تشكر شده 24,817 بار در 13,487 پست
![]() پاداش داده شده 1,087 مرتبه تاکنون 430 مرتبه با چوق تشکر کرده تشکر شده با چوق 840 مرتبه
|
![]()
![]() سلاح عظیم انفجار هوایی جیبییو-۴۳/بی (GBU-43/B Massive Ordnance Air Blast) معروف به مادر همهٔ بمبها ، بمب قدرتمندی است که توسط ارتش آمریکا (بدست Albert L. Weimorts Jr.) ساخته شد و در سال ۲۰۰۳ آزمایش شد. پس از آن روسیه «پدر همهٔ بمبها» را آزمایش کرد که ادعا شده بود ۴ بار نیرومندتر از MOAB است. اندازه و توان سلاح روسی بصورت رسمی تائید نشدهاست. ![]() هزینه ساخت هر بمب جیبییو-۴۳/بی، حدود ۱۶ میلیون دلار آمریکا برآورد میشود. این بمب بیش از حدود 9.2 متر طول و بیش از یک متر قطر دارد. این بمب ساعت ۷ و ۳۲ دقیقه عصر پنجشنبه به وقت محلی، توسط یک فروند هواپیمای ترابری ام سی ۱۳۰ (MC-130)، بر روی هدف مورد نظر انداخته شد. این بمبها که با هواپیما حمل میشود، توانایی ایجاد خلاء دارند و قابل مقایسه با قدرت و کارایی یک بمب هستهای ولی بدون ایجاد خسارات زیستمحیطی ناشی از یک بمب هستهای است MOAB یا مادر همهٔ بمبها که پیش از این به عنوان قویترین سلاح گرمافشاری شناخته میشد ، یک بمب هدایت شونده ماهوارهای دوربرد است. ![]() __________________ در من ترانهای نبود، تو خواندی در من آینهای نبود، تو دیدی ریشهای بودم در خوابِ خاکهای مُتُبَرک بیباران، در نگاه تو سبز شدم برقی از چشمانت برخواست، نگاهم بارانی شد گونههایت خیسِ باران، چشمهایت آفتابی گرگها میزایند، برهها را دریابیم تو، با چشمانت مرا بنواز چوبدست چوپانیم سلاحی کارگر خواهد شد بعد از جنگ، با چوبدستم انجیرهای تازه را برای تو خواهم چید با تو خواهم ماند، با تو خواهم خواند و تورا در بُهتِ آفتابیات خواهم بوسید..اگر اَبرها بگذارند… |
||||||||
![]() |
![]() |
2 کاربر از M!LAD بخاطر پست مفیدش تشکر کرده اند | Hamed.Hamishe Abi (04-14-2017), مه آرا (04-14-2017) |
![]() |
به اشتراک بگذارید |
برچسب ها |
«مادرِ, gbu43, فنی, مروری, مشخصات, همه, یو, ۴۳, بمبها»جی, بی |
كاربران در حال ديدن تاپیک: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
ابزارهای موضوع | جستجو این تاپیک |
حالت نمایش | |
|
|