![]() |
|
پورتال پرشين | راهنمایی | جــوایز | IShop | وبلاگ پرشین | تماس با ما |
![]() ![]() |
|
ابزارهای موضوع | جستجو این تاپیک | حالت نمایش |
![]() |
#1 | ||||||||
مدیر انجمن دین و اندیشه زوم پرشین سون ![]() تاريخ عضويت: Nov 2013
اسم واقعی: نازنین
تشكرها (از ديگران): 5,701
تشكر شده 14,354 بار در 10,053 پست
![]() پاداش داده شده 634 مرتبه تاکنون 1,270 مرتبه با چوق تشکر کرده تشکر شده با چوق 716 مرتبه
|
![]()
![]() به دوستان خوبه پی اسی ![]() امیدورام حالتون خوب باشد ![]() زمستانه خوبی را پشت سر گذاشته باشید ![]() خب پس از برگزاری زوم مفصل و جذاب دوست خشوجل و موشجلمون نسرین گلی ، حال نوبت میرسد به یکی دیگر از جُگر طلاهای فروم ؛ و اون جُگرطلا کسی نیست جز....... خانوم دکتری بسی مهربان ، خوش اخلاق ، جذاب ، با روحیه ای مافوق شاد و دوست داشتنی ؛ فائزه ی عزیز ، بزرگترین دکتر خوش اخلاقه دنیا ![]() ![]() ![]() آدرس پروفایل *FaeZeH* : [تنها اعضای سايت ميتوانند لينکها را مشاهده كنند برای عضويت در سايت اينجا كليک كنيد] لطفا تاپیک قوانین زوم رو مطالعه بفرمایید: [تنها اعضای سايت ميتوانند لينکها را مشاهده كنند برای عضويت در سايت اينجا كليک كنيد] یک سری از قوانین اگر میخواهید به صورت ناشناس جواب بدید جواب هاتون رو با پیام خصوصی به من بگید 1. هر کاربر فقط یکبار میتونه به سوالات جواب بده 2. بهتره با رنگ مختلف به سوالات پاسخ بدید 3.با هرگونه اسپم به شدت برخورد میشود(پستتون پاک میشه و چوق هم منفی داریم ![]() ســــــــــوالات 1. اخــلاق و رفتار : 2. توی ترین ها بهش چه چیزی رو نسبت میدی؟ 3. نام کاربری(نــظرت درمورده نــام كاربــريش) : 4. پستهایی که ارسال کرده چجوریه؟ 5. امضاها و آواتارش(نظرت) : 6. تا به حال شده ازش دلخور شده باشی؟ کی؟ 7. تا به حال بهت کمک کرده؟کجا و چه جوری؟ 8. بدتریـــن خصوصیات : 9. بهتریـــن خصوصیــات : 10.خنده دار ترین خاطره ای که ازش به یاد داری تو سایت؟ 11. هدفش از فعالیت مجازی چی میتونه باشه ؟ 12:از چــه شکلکـی بیــشــتر استــفاده میــکنه؟ 13. اگه تو سایت نبود اوضاع سایت چطور بود؟ 14.یه آرزو براش : 15:تیکه کلامش چیه : 16:بهترین لقبی که میتونی بهش بدی ؟ 17:اولین برخوردی که باهاش داشتی چطور بود ؟ 18:از اولین برخوردت چقدر نظرت راجبش عوض شد ؟ 19:چند وقته میشناسیش ؟ چقدر بهش اعتماد داری در فضای مجازی راست میگه ؟ 20:بیشتر در چه بخشی فعالیت میکنه ؟ 21:تــو انجمن با کی بیشتر از همه دوسته؟ 22:حدس بزن تیپ و قیافش چجوریه در دنیای عادی؟ 23:یه بیت شعر یا یه جمله بهش تقدیم کن 24:تو یه جمله تعریفش کن 25:نمره اش از 1 تا 20 چند میشه؟ دوستان عزیز لطفا پست سوالات رو کپی کرده و با رنگ متفاوت پاسخ دهید رعایت قوانین هم الزامیست 4. سولات رو به همون ترتیبی که هستند پاسخ بدید 5. میتونید 3 تا سوال به دلخواه به سوالات اضافه کنید و جواب بدید ![]() __________________ اَللّهــمَّ صـــَلِّ عَلی مُحَـــمَّـــد وَ آلِ مُحَـــمَّـــــد وَ عَجِّـــل فَرَجَهُم
نــذرِ سَــلامَــتـیـت |
||||||||
![]() |
![]() |
#2 | ||||||||
مدیر انجمن دین و اندیشه زوم پرشین سون ![]() تاريخ عضويت: Nov 2013
اسم واقعی: نازنین
تشكرها (از ديگران): 5,701
تشكر شده 14,354 بار در 10,053 پست
![]() پاداش داده شده 634 مرتبه تاکنون 1,270 مرتبه با چوق تشکر کرده تشکر شده با چوق 716 مرتبه
|
![]()
ســــــــــوالات
1. اخــلاق و رفتار : عااااالی خوش اخلاق و مهربووووووون ![]() ![]() ![]() 2. توی ترین ها بهش چه چیزی رو نسبت میدی؟ وروجک ترین ![]() 3. نام کاربری(نــظرت درمورده نــام كاربــريش) : اسم زیبای خودشه 4. پستهایی که ارسال کرده چجوریه؟ اسپم ![]() 5. امضاها و آواتارش(نظرت) : بعد از کلی مدت تازه امروز یه اواتار خوشجل پیدا کرده گذاشته ![]() 6. تا به حال شده ازش دلخور شده باشی؟ کی؟ نه.... فازی خیلی مهربونه... هیشوخت کسیو ناراحت نمیکنه ![]() ![]() ![]() 7. تا به حال بهت کمک کرده؟کجا و چه جوری؟بلی... مشاوره های خوبی بهم داده ![]() 8. بدتریـــن خصوصیات : خییییلی زودرنجه :( 9. بهتریـــن خصوصیــات : خووووووووووووش اخلاق ترین ادمیه که تاحالا دیدم...پر از نشاط و طراوت... ![]() ![]() ![]() 10.خنده دار ترین خاطره ای که ازش به یاد داری تو سایت؟ والا با فازی هر لحظه ی ادم پر از خنده و شادیه ![]() 11. هدفش از فعالیت مجازی چی میتونه باشه ؟ سرگرمی و استراحت از دست دنیای سخته پزشکی ![]() 12:از چــه شکلکـی بیــشــتر استــفاده میــکنه؟ فازی یه عالمه شکلکای خوشجل داره که من نمیدونم از کجا میاره ![]() ![]() 13. اگه تو سایت نبود اوضاع سایت چطور بود؟ یه خانوم دکتر کم داشت سایتمون به علاوه اینکه شور و هیجان فازی خیلی خاص و نابه ؛ اگر نبود محروم میشدیم ازش ![]() 14.یه آرزو براش : به هر چی که دل مهربونش میخخواد برسه... بزرگترین و موفق ترین پزشک دنیا بشه + یه همسر عالی داشته باشه + 6 تا بچه ی خوب و ماه مثل خودش ![]() 15:تیکه کلامش چیه : ![]() 16:بهترین لقبی که میتونی بهش بدی ؟ وروجک ![]() ![]() 17:اولین برخوردی که باهاش داشتی چطور بود ؟ عاااااااااااااااااالی هیچوقت یادم نمیره ![]() 18:از اولین برخوردت چقدر نظرت راجبش عوض شد ؟ از همون نظره اول معلوم بود چققققدر ماهه.... ![]() ![]() 19:چند وقته میشناسیش ؟ چقدر بهش اعتماد داری در فضای مجازی راست میگه ؟ فکر میکنم سال 90 تو فروم با هم اشنا شدیم...بعد یه قرار و ... تا هم اکنون فازی جزو بهترینای منه ... و روزایی که با هم میریم بیرون جزو بهترین روزای من و ساعاتی که باهاش حرف میزنم جزو بهترین ساعتای زندگی من...خیلی قبولش دارم ![]() ![]() ![]() 20:بیشتر در چه بخشی فعالیت میکنه ؟ سرگرمی 21:تــو انجمن با کی بیشتر از همه دوسته؟ من ![]() 22:حدس بزن تیپ و قیافش چجوریه در دنیای عادی؟ دیدمش دیگه ![]() ![]() ![]() 23:یه بیت شعر یا یه جمله بهش تقدیم کن هر جا هوا مطابق میلت نشد،برو..! فرق تو با درخت ، همین پای رفتن است.. | سیدسعیدصاحبعلم | 24:تو یه جمله تعریفش کن: فازی مَردِ روزای سخته .... ![]() 25:نمره اش از 1 تا 20 چند میشه؟ 20 ![]() فازی جونم خعلی دوست دارم قشنگم تو بهترینی .... ![]() ![]() ![]() |
||||||||
![]() |
![]() |
#3 | ||||||||
مدير بخش خياطی مجسمه سازی و هنرهای دستی ![]() تاريخ عضويت: Oct 2013
محل سكونت: روی زمین خدا
اسم واقعی: سیما
تشكرها (از ديگران): 43,480
تشكر شده 24,978 بار در 12,921 پست
![]() پاداش داده شده 1,198 مرتبه تاکنون 2,621 مرتبه با چوق تشکر کرده تشکر شده با چوق 1,666 مرتبه
|
![]()
ســــــــــوالات
1. اخــلاق و رفتار : خوش اخلاق و مهربون و خوش زبون ![]() 2. توی ترین ها بهش چه چیزی رو نسبت میدی؟ گل ترین ![]() 3. نام کاربری(نــظرت درمورده نــام كاربــريش) : اسم گل خودشه 4. پستهایی که ارسال کرده چجوریه؟مگه میشه مفید نباشه؟ ![]() 5. امضاها و آواتارش(نظرت) : با نمکه ![]() ![]() 6. تا به حال شده ازش دلخور شده باشی؟ کی؟ خدارو شکر هیچ وقت ![]() 7. تا به حال بهت کمک کرده؟کجا و چه جوری؟ همین که همیشه با شادی و شور میاد پیشم خودش بهترین کمکه 8. بدتریـــن خصوصیات : من که چیزی ازش ندیدم 9. بهتریـــن خصوصیــات : با نشاط - پر جنب و جوش و مهربون ![]() 10.خنده دار ترین خاطره ای که ازش به یاد داری تو سایت؟ از بس با شور و هیجان میاد و خندون هستش که همه لحظاتش خاطرست ![]() 11. هدفش از فعالیت مجازی چی میتونه باشه ؟سرگرمی و استراحت . تحقیق در دنیای پزشکی ![]() 12:از چــه شکلکـی بیــشــتر استــفاده میــکنه؟ازشکلکای خوشگل موشگل و ناز مخصوص خودش استفاده می کنه که گویی به نام خودش ثبت شده ![]() 13. اگه تو سایت نبود اوضاع سایت چطور بود؟منو بدون عمه جوووووووونی محاله ![]() 14.یه آرزو براش :هرچی خوبیه واسش میخوام و مهمتر از هرچیزی سلامتی و خوشبختی ![]() 15:تیکه کلامش چیه : چطور مطوری عمه جووووونی ![]() 16:بهترین لقبی که میتونی بهش بدی ؟ عمه جوونی ![]() 17:اولین برخوردی که باهاش داشتی چطور بود ؟ بسیار خونگرم و شاد ![]() 18:از اولین برخوردت چقدر نظرت راجبش عوض شد ؟ همیشه عالی بود و هست 19:چند وقته میشناسیش ؟ چقدر بهش اعتماد داری در فضای مجازی راست میگه ؟دلیلی بر بی اعتمادی نمی بینم...... ![]() 20:بیشتر در چه بخشی فعالیت میکنه ؟ شیطنت و سرگرمی ![]() 21:تــو انجمن با کی بیشتر از همه دوسته؟با من - شما - ایشان ![]() 22:حدس بزن تیپ و قیافش چجوریه در دنیای عادی؟ فک کنم لاغر و قد بلند . خوش پوش و منظم ![]() 23:یه بیت شعر یا یه جمله بهش تقدیم کن دوستان در هوای صحبت یار زر فشانند ما سر افشانیم 24:تو یه جمله تعریفش کن:شاد و با نشاط و مهربون و دل رحم و سخت کوش 25:نمره اش از 1 تا 20 چند میشه؟ 20 ![]() __________________ |
||||||||
![]() |
![]() |
#4 | ||||||||
كلانتر سايت ![]() تاريخ عضويت: Nov 2013
محل سكونت: خراسان
تشكرها (از ديگران): 979
تشكر شده 4,951 بار در 3,516 پست
چوق (ثروتمند شماره 26):
1,848,395
پاداش داده شده 128 مرتبه تاکنون 58 مرتبه با چوق تشکر کرده تشکر شده با چوق 462 مرتبه
|
![]()
1. اخــلاق و رفتار : مهربون
2. توی ترین ها بهش چه چیزی رو نسبت میدی؟ جوون ترین ![]() 3. نام کاربری(نــظرت درمورده نــام كاربــريش) : اسم خودشه 4. پستهایی که ارسال کرده چجوریه؟مگه میشه مفید نباشه؟ نه نمیشه 5. امضاها و آواتارش(نظرت) : سلیقه خودشه 6. تا به حال شده ازش دلخور شده باشی؟ کی؟ هنوز که نه ![]() 7. تا به حال بهت کمک کرده؟کجا و چه جوری؟ هنوز توفیق نصیب نشده ![]() 8. بدتریـــن خصوصیات : من که چیزی ازش ندیدم 9. بهتریـــن خصوصیــات : مهربون 10.خنده دار ترین خاطره ای که ازش به یاد داری تو سایت؟ به یاد ندارم ![]() 11. هدفش از فعالیت مجازی چی میتونه باشه ؟ شاید کمی فاصله از دنیای حقیقی 12:از چــه شکلکـی بیــشــتر استــفاده میــکنه؟ نمیدونم 13. اگه تو سایت نبود اوضاع سایت چطور بود؟ با کمبود فائزه مواجه میشدیم ![]() 14.یه آرزو براش : تندرستی و احساس امنیت 15:تیکه کلامش چیه : در جریان نیستم ![]() 16:بهترین لقبی که میتونی بهش بدی ؟ خانوم دکتر ![]() 17:اولین برخوردی که باهاش داشتی چطور بود ؟ حضور ذهن ندارم ![]() 18:از اولین برخوردت چقدر نظرت راجبش عوض شد ؟ این سوال وابسته به سوال قبلیه ![]() 19:چند وقته میشناسیش ؟ چقدر بهش اعتماد داری در فضای مجازی راست میگه ؟ 20:بیشتر در چه بخشی فعالیت میکنه ؟ چت باکس 21:تــو انجمن با کی بیشتر از همه دوسته؟با سیما و دختران ![]() 22:حدس بزن تیپ و قیافش چجوریه در دنیای عادی؟ ![]() البته وقتی کوچولو بوده ![]() 23:یه بیت شعر یا یه جمله بهش تقدیم کن نابرده رنج گنج میسر نمیشود (همین یه مصراع کافیه ![]() 24:تو یه جمله تعریفش کن: سخت کوش و پرتلاش 25:نمره اش از 1 تا 20 چند میشه؟ 20 |
||||||||
![]() |
![]() |
#5 | ||||||||
Architect ![]() تاريخ عضويت: May 2015
تشكرها (از ديگران): 2,382
تشكر شده 7,323 بار در 4,375 پست
![]() پاداش داده شده 174 مرتبه تاکنون 325 مرتبه با چوق تشکر کرده تشکر شده با چوق 319 مرتبه
|
![]()
1. اخــلاق و رفتار :
عااالی یه دختر مهربون و پرانرژی ^ _ ^ 2. توی ترین ها بهش چه چیزی رو نسبت میدی؟ اسمایلی گذار ترین ![]() 3. نام کاربری(نــظرت درمورده نــام كاربــريش) : اسمشه که خیلی هم خوشگله ❤ 4. پستهایی که ارسال کرده چجوریه؟ خوبه .. به هر حال هممون یه مشت اسپمریم که اسپم میدیمو اسپم میخونیم ![]() 5. امضاها و آواتارش(نظرت) : فانتزی ^ _ ^ 6. تا به حال شده ازش دلخور شده باشی؟ کی؟ خیر : ) 7. تا به حال بهت کمک کرده؟کجا و چه جوری؟ خیر ^ _ ^ 8. بدتریـــن خصوصیات : نمیدانم ![]() 9. بهتریـــن خصوصیــات : خونگرمو مهربون ❤ 10.خنده دار ترین خاطره ای که ازش به یاد داری تو سایت؟ ممممم .. یادم نیست ![]() 11. هدفش از فعالیت مجازی چی میتونه باشه ؟ هدفش اینه که بیاد اینجا مارو ببینه و دلش باز بشه ![]() 12:از چــه شکلکـی بیــشــتر استــفاده میــکنه؟ از شکلک ها و اسمایل های سایتای دیگه استفاده می کنه نه اینجا ![]() 13. اگه تو سایت نبود اوضاع سایت چطور بود؟ سایتمون خانوم دکتر نمیداشت :( 14.یه آرزو براش : امیدوارم همیشه از زندگیش راضی باشه و شاد و سلامت باشه ![]() 15:تیکه کلامش چیه : نداره فکر کنم ! یا شایدم رو نکرده یا شایدم من نمیدونم ![]() 16:بهترین لقبی که میتونی بهش بدی ؟ دُکی جون ![]() 17:اولین برخوردی که باهاش داشتی چطور بود ؟ همیشه همه ی برخوردامون خوب بوده ![]() 18:از اولین برخوردت چقدر نظرت راجبش عوض شد ؟ عوض نشده نظرم.. 19:چند وقته میشناسیش ؟ چقدر بهش اعتماد داری در فضای مجازی راست میگه ؟ از همون اوایلی که عضو شدم بود و از همون اولم یه دختر بی حاشیه ![]() ![]() 20:بیشتر در چه بخشی فعالیت میکنه ؟ به قول خودش من فقط اسپماشو خوندم ![]() 21:تــو انجمن با کی بیشتر از همه دوسته؟ با مونث ها ^ _ ^ 22:حدس بزن تیپ و قیافش چجوریه در دنیای عادی؟ حدس میزنم ازین دختر های سنگین و رنگینه ^ _ ^ 23:یه بیت شعر یا یه جمله بهش تقدیم کن زندگي چون گل سرخي است پر از خار و پر از برگ و پر از عطر لطيف، زندگی جنبش و جاری شدن است از تماشاگه آغاز حیات تا به جایی که خدا می داند... 24:تو یه جمله تعریفش کن یک عدد خانوم دکتر پر انرژی و مهربون و سرحال و سرزنده ![]() 25:نمره اش از 1 تا 20 چند میشه؟ توعِنتی ![]() __________________ .
You Can . |
||||||||
![]() |
![]() |
#6 | ||||||||
نَ نَ ![]() تاريخ عضويت: Aug 2008
اسم واقعی: نسترن
تشكرها (از ديگران): 10,148
تشكر شده 3,932 بار در 2,881 پست
![]() پاداش داده شده 736 مرتبه تاکنون 1,369 مرتبه با چوق تشکر کرده تشکر شده با چوق 414 مرتبه
|
![]()
1. اخــلاق و رفتار : عااااالی
2. توی ترین ها بهش چه چیزی رو نسبت میدی؟ بهترین ![]() 3. نام کاربری(نــظرت درمورده نــام كاربــريش) : اسمشه ![]() ![]() 4. پستهایی که ارسال کرده چجوریه؟ پستم داره مگه؟؟؟ ![]() 5. امضاها و آواتارش(نظرت) : ![]() 6. تا به حال شده ازش دلخور شده باشی؟ کی؟ نع ![]() 7. تا به حال بهت کمک کرده؟کجا و چه جوری؟ بله ![]() ![]() 8. بدتریـــن خصوصیات : عکسشو نمی ده به کسی ![]() 9. بهتریـــن خصوصیــات : کلا هر چی ویژگی خوبه داره ![]() 10.خنده دار ترین خاطره ای که ازش به یاد داری تو سایت؟ کلا حاضرجوابیاشو دوست دارم، خیلی خوب و به موقع و جذابه ![]() 11. هدفش از فعالیت مجازی چی میتونه باشه ؟ فعالیت مجازی ![]() 12:از چــه شکلکـی بیــشــتر استــفاده میــکنه؟ بچه م سر جمع شاید دو پست بیشتر نداده باشه ![]() ![]() 13. اگه تو سایت نبود اوضاع سایت چطور بود؟ ![]() 14.یه آرزو براش : خوشبختی، سلامتی و موفقیت، برای خودش و خانوادش 15:تیکه کلامش چیه : ناز پکو پوزت شم ![]() 16:بهترین لقبی که میتونی بهش بدی ؟ دوست 17:اولین برخوردی که باهاش داشتی چطور بود ؟ خیلی خوب بود ![]() 18:از اولین برخوردت چقدر نظرت راجبش عوض شد ؟ عوض نشده که ![]() 19:چند وقته میشناسیش ؟ چقدر بهش اعتماد داری در فضای مجازی راست میگه ؟ چند ماهه، ![]() 20:بیشتر در چه بخشی فعالیت میکنه ؟ چت باکس ![]() 21:تــو انجمن با کی بیشتر از همه دوسته؟ نازنین ![]() 22:حدس بزن تیپ و قیافش چجوریه در دنیای عادی؟ حدسم نمیاد ![]() 23:یه بیت شعر یا یه جمله بهش تقدیم کن لبخند بزن تازه کنی بغض" بنان" را بخرام بر آشفته کنی "فرشچیان" را تلفیق سپید و غزل و پست مدرنی انگشت به لب کرده لبت منتقدان را 24:تو یه جمله تعریفش کن فوق العاده ست. 25:نمره اش از 1 تا 20 چند میشه؟ 20 ![]() |
||||||||
![]() |
![]() |
#7 | ||||||||
مديريت كل سايت ![]() تاريخ عضويت: Sep 2007
محل سكونت: ı̴̴̡ ̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı
اسم واقعی: محمد خالدنژاد
تشكرها (از ديگران): 30,382
تشكر شده 24,124 بار در 11,646 پست
![]() پاداش داده شده 514 مرتبه تاکنون 453 مرتبه با چوق تشکر کرده تشکر شده با چوق 1,244 مرتبه
|
![]()
1. اخــلاق و رفتار : خوبه . البته یه کم زود ناراحت میشه
![]() 2. توی ترین ها بهش چه چیزی رو نسبت میدی؟ پرانرژی ترین 3. نام کاربری(نــظرت درمورده نــام كاربــريش) : فکر کنم اسم خودش باشه ![]() 4. پستهایی که ارسال کرده چجوریه؟ خیلی پست ارسال نمیکنه (کم میاد سایت) اما بیشتر پست هایی که میزنه با انرژی زیادی همراه 5. امضاها و آواتارش(نظرت) : آواتارش که همیشه همینه ![]() 6. تا به حال شده ازش دلخور شده باشی؟ کی؟ نه خداروشکر ![]() 7. تا به حال بهت کمک کرده؟کجا و چه جوری؟ پیش نیومده ![]() 8. بدتریـــن خصوصیات : خصوصیت بدی ازش ندیدم فقط یه خرده زود بهش برمیخوره ![]() ![]() 9. بهتریـــن خصوصیــات : پرانرژی و مهربون 10.خنده دار ترین خاطره ای که ازش به یاد داری تو سایت؟ تاپیک میبینم که (فکر کنم بود) هی میگفت منو دعوا کردی ![]() ![]() 11. هدفش از فعالیت مجازی چی میتونه باشه ؟ حرص دادن من ![]() 12:از چــه شکلکـی بیــشــتر استــفاده میــکنه؟ خود کفا هستش. از شکلکهای خودش استفاده میکنه ![]() 13. اگه تو سایت نبود اوضاع سایت چطور بود؟ طبیعتا شور و شوق سایت کمتر میشد 14.یه آرزو براش : سلامتی و عمر با عزت کنار خانواده ![]() 15:تیکه کلامش چیه : دقت نکردم ![]() 16:بهترین لقبی که میتونی بهش بدی ؟ پرانرژی 17:اولین برخوردی که باهاش داشتی چطور بود ؟ یادم نمیاد ![]() 18:از اولین برخوردت چقدر نظرت راجبش عوض شد ؟ همیشه بچه خوبی بوده ![]() 19:چند وقته میشناسیش ؟ چقدر بهش اعتماد داری در فضای مجازی راست میگه ؟ فکر کنم چندسالی میشه اینجا هستش. زیاد ![]() 20:بیشتر در چه بخشی فعالیت میکنه ؟ گفتگو آزاد 21:تــو انجمن با کی بیشتر از همه دوسته؟ نسترن و نازنین 22:حدس بزن تیپ و قیافش چجوریه در دنیای عادی؟ مدرن و شیک، شکل باقی بچه های جدید ![]() 23:یه بیت شعر یا یه جمله بهش تقدیم کن شعر موجود نیست ![]() 24:تو یه جمله تعریفش کن دختر خوب و باشور و نشاطی که قدر جوونیش رو بدونه (جوونی بره دیگه برنمیگرده) ![]() 25:نمره اش از 1 تا 20 چند میشه؟ 20 __________________ ![]() |
||||||||
![]() |
![]() |
به اشتراک بگذارید |
برچسب ها |
faezeh, پرشین, اخلاق, حضور, خوش, خانوم, دوست, دکتر, داشتنی, زوم, سون؛, سایت |
كاربران در حال ديدن تاپیک: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
ابزارهای موضوع | جستجو این تاپیک |
حالت نمایش | |
|
|
![]() |
||||
تاپیک | نویسنده موضوع | انجمن | پاسخ ها | آخرین ارسال |
محاکمه و بازجویی (فائزه )*faezeh* | pure lovee | دفتر ریاست جمهوری ایران تراک | 245 | 06-27-2013 07:29 PM |