صفحه اصلی - فروم پرشین سون

بازگشت   PersianSeven Forums > تالارهای علمی و مهندسی | Science and Engineering > روانشناسی و سلامت > مصاحبه ها
پورتال پرشين راهنمایی جــوایز IShop وبلاگ پرشین تماس با ما

ارسال مبحث جدید  پاسخ

ابزارهای موضوع جستجو این تاپیک حالت نمایش
قدیمی 02-12-2013   #1
ruya
مدیران بازنشسته ایران تراک

آواتار ruya

تاريخ عضويت: Dec 2007
تشكرها (از ديگران): 0
تشكر شده 61 بار در 55 پست
چوق: 11,000
تشکر شده با چوق 1 مرتبه
فعاليت Longevity
0/20 20/20
Today پست ها
ssss16628

عکسهای خریداری شده
تحلیل روان شناختی محدثه جان*Mohadese

درود وسپاس :smoke2:

دوستان ميتوانند در باب رفتارها و خصوصيات دوستانشان(باتوجه به سوالاتی که جواب دادند) نظر دهند،و رفتار آنها را مورد تحسين يا حتي نقد قرار دهند و به قولي راهنمايي هم كنند.

از دوستان تقاضا میشود به احترام خودشان، دوستان و دوستی ها احترام بگذارند و علاوه بر شرکت در این جستار ، شوخی و مسخره گرفتن را از خود دور کنند و با خرج کردن اندکی زمان،دوستان خود را مورد ارزیابی قرار دهند.

پستهای خارج از موضوع
پاک میشود.

نقل قول:
1-دومورد از خصوصیات بارز منفی و مثبت از دیدگاه خودتان، و دومورد از خصوصیات منفی و مثبت از دیدگاه اطرافیان نسبت به خود را بنویسید و چقدر برای برطرف کردن نقاط ضعف و پر رنگ تر کردن نقاط قوتتان کوشیده اید؟

مثبت از نظر خودم: 1.خنده رو وصمیمی 2.صبور.

منفی از نظر خودم: 1.تا حدودی خجالتی....2.اعتماد بیش از حد به آدمای اطرافم
مثبت از نظر دیگران: 1.حس حسادت و کینه ندارم.....2.با گذشت

منفی از نظر دیگران: 1.نداشتن قدرت گفتن نه,چون تحت هر شرایطی خواسته های همه رو انجام میدم 2.موقع خرید زود خسته میشم.
همه سعیم رو میکنم تا به خصوصیات خوبم رو اضافه کنم و خصوصیات بدم رو ترک کنم.

2-به زندگی و آینده با یک دید خوشبینی نگاه میکنی یا بدبینی(توجه داشته باش که حد وسطی وجود نداره! )؟ در مورد آدم ها چطور؟ نسبت به اونها و افکار و فتارشون خوشبینی یا بدبین؟ منظورم اینه به حرف ها و رفتاری که از خودشون نشون میدن با برخورد اول اعتماد میکنی یا نه؟ و چرا؟

خوشبین....خوشبین....
من در کل خوشبینم به اکثر آدما اعتماد میکنم و بارها خانواده ام بهم تذکر میدن که اگه تو خوبی دلیل بر این نیست که همه آدمای اطرافتم خوب باشن و صداقت داشته باشن.

3-همسری که برای زندگی انتخاب میکنی(با اگر انتخاب کردی) چه معیارهایی باید داشته باشه ؟ چرا این معیارها مد نظرت هست؟ خودت چقدر از این معیارها رو دارا هستی؟

صداقت و راستگویی خیلی خیلی برام مهمه....اعتقاداتش به خدا و دینش...خانواده اش....و مدل خرج کردنش(دوست دارم در حد متعادل باشه نه ولخرج و نه خسیس)
خب از تجربه دیگران (مامانم...دوستام...و اطرافیانم)به این نتایج رسیدم که اینا توی زندگی مهمه.
سعی میکنم که داشته باشم ....

4- توی ِ برقراری رابطه با جنس مخالف(در دوستی) به دنبال چه چیزی هستی؟ اصلا چارچوب دوستی رو چگونه تعریف میکنی؟آیا دوستی لزوما احتیاج هست؟

اهل دوستی با جنس مخالف نیستم....البته دوستی داریم تا دوستی (من دوستی پنهونی دختر پسر رو دوست ندارم) ولی دوستی گروهی مثل دوستی های دانشجویی یه همکار با همکار جنس مخالف اونم در حد قانون و رعایت حد طرف مقابل به نظرم مشکلی نداره.
رابطه ای متقابل بین دو نفر که توام با صمیمیت....صداقت....کمک کردن....سوءاستفاده نکردن از هم ....بنظر من هر کس نیاز به یه دوست مورد اعتماد هم از نظر خودش و هم از نظر خانواده اش داره.

5- اگر فردی که به اون علاقه مندی بدون اعتیاد به مواد مخدر داره، با اون دوست میشی؟، ازدواج چی؟ اگر بگه به خاطر تو ترک میکنه چطور؟

نه باهاش دوست میشم نه باهاش ازدواج میکنم....چون من میخوام ازدواج کنم که کامل بشم و هر کسی توی زندگی دنبال آرامش هستش با یه معتاد زندگی آروم نیست....نه اصلا....

6- اگر با یک فردی دوست شدی و بعد از دوستی متوجه شدی که اعتیاد به مخدرها داره چکار میکنی؟، اگر بعد از ازدواج با شخصی متوجه ء اعتیادش شدی چطور؟

چون رابطه دوستی ایجاد شده و از اونجایی که من آدم خیلی خیلی وابسته ای هستم....یعنی به شدت به طرف مقابلم وابسته میشم سعی میکنم که کمکش کنم نمیتونم همینجوری رهاش کنم.

7-اعتقادت در مورد خدا و فلسفه ء هستیش چیه؟، آیا برای دوست اختیار کردن و امر دوستی حتما باید با طرف مقابلت در این زمینه تفاهم داشته باشی؟

خدا خیلی مهربونه و بیشتر از هر کس و هر چیزی به ما نزدیکه و مارو دوست داره اون این دنیا رو آفرید مارو آفرید تا ما بفهمیم که چقدرخدا خوبه و مارو دوست داره.

بلهههههههههههههه… باید به خدا اعتقاد داشته باشه.

8- از چه فصلی خوشت میاد؟ برای چی؟، از چه رنگی؟ چرا این رنگ؟
پاییز....آرامش خاصی داره.

از بیشتر رنگهای شاد خوشم میاد ولی بیشتر یاسی رو دوست دارم.

9-چه خاطره ای در گذشته عذابت میده؟ اگه نمیتونی عنوان کنی یه کلیاتی از اون در اختیارمون قرار بده؟ از چه خاطره ء شیرینی در گذشته همیشه لذت میبری؟

من خاطره بیماری بابام خیلی عذابم میده چون روزای خیلی خیلی سختی برامون بود که به شکر خدا به خیر گذشت و فوت بابابزرگم برام خیلی دردناک بود....وای خدا چقدر دلم براش تنگ شده.

یکی از بهترین روزای زندگیم پاییز سال 85 بود که رفتیم مشهد بهم خیلی خوش گذشت از بهترین سفرایی بود که رفتم.

10-چقدر به ظاهر خودت اهمیت میدی؟ چرا اهمیت میدی(یا نمیدی؟) در برخورد با افراد در نگاه اول چقدر ظاهر اونها میتونه نشون دهنده ء شخصیتشون برای تو باشه؟

خیلی زیاد....دوست دارم همیشه آراسته باشم چون همه اینجوری بیشتر میپسندن.

ظاهر نمیتونه باطن فرد رو نشون بده....باید با افراد چند بار برخورد کنی اونم تو شرایط مختلف تا بشناسیشون تازه خیلیا هم توی اون زمانم خودشونو نشون نمیدن...در کل من اصلا آدم شناس خوبی نیستم
:07cogw1:

11-چقدر به دیگران کمک میکنی؟، به چه شیوه هایی کمک میکنی؟(پول، عاطفی، نویسندگی و...) چرا کمک میکنی(یا نمیکنی)؟ اگر یک گدا در خیابون به تو گیر بده و طلب کمک کنه چه عکس العملی نشون میدی؟

تا جایی که در حد و توانم باشه....بستگی به طرف داره هرجوری که بتونم و از دستم بربیاد کمک میکنم یه جاهایی عاطفی یه جاهایی مالی....حس خوبی پیدا میکنم وقتی کمک میکنم....شاید یه روزی بیاد که منم به کمک نیاز داشته باشم....
معمولا به گداهای خیابونی کمک نمیکنم چون اکثرا یا معتادن یا بچه هایی هستن که باباهای معتاد دارن اگه من بهشون پول بدم خب میخوان برن با اون پول مواد بخرن برای چی باید این کار رو انجام بدم....به جای اون به موسسات خیریه مثل محک کمک میکنم.

12-چه خصوصیت و یا خصوصیات مردم ایران رنجت میده؟ چرا؟

این که خیلیا تو جایگاه خودشون و تو پست خودشون نیستن.....اینکه کارارو به نحو احسن انجام نمیدن و از سر باز کنی یه کاری رو میکنن.....دهن بینن یه روز طرفدار یکی و یه روز دیگه طرفدار یکی دیگه میشن.

13- اون ایران ارمانی و جامعه ء انسانی که ارزوت هست رو بهمون بگو؟

ایرانی بدون فقر....بدون آدمایی که شب میشه و هیچ جایی برای خواب ندارن....ایرانی که هیچ کس توش بیکار نباشه....هیچ کس گرسنه نباشه....ایرانی همراه با حضرت مهدی(عج).

14-آدم با احساسی هستی؟ چقدر محبت و احساس دیگران رو درک میکنی؟

آره خیلی خیلی زیاد....خیلی خوب درک میکنم و سریع پاسخ میدم.

15- ماهیت غریزه ء جنسی در وجود انسان به نظرت چیه؟ آیا برای ارضاء کردن خودت قوانین و چارچوبی برای خودت گذاشتی؟ چرا؟

غریزه جنسی هم یک نیازه که باید رفع بشه مثل نیاز به خوردن و آشامیدن....البته باید تو راه درست و حلال رفع بشه....

خب مسلما برای خودم چارچوب دارم که سعی میکنم خرابش نکنم....

16- توی ِ زندگی چقدر حرف دیگران و توجه اونها به کارهایی که میکنی اهمیت داره، چرا؟

خب بستگی به کارش داره یه سری کارا مربوط به خودم هست و بدون توجه به دیگران انجام میدم....در کل بستگی به طرفم داره یه سری آدما خیلی برام مهم نیست چی بگن و چی فکر کنن.

17- اگر همسری اختیار کنی در مورد ارتباطتتون با خانواده ء اون چه رویه ای رو پیش میگیری؟ چقدر اونها رو در تصمیم گیریهاتون دخالت میدید؟ خونواده ء خودت چطور؟

من معتقدم همون احترامی که به خانواده خودم میزارم باید به خانواده همسرم هم بزارم شایدم بیشتر چون اگه من یه کاری با مامانم بکنم که ازم دلخور بشه زودی فراموش میکنه بخاطر اون حس مادری و نزدیکی که من باهاش دارم ولی مادر شوهر فکر نمیکنم مثل مامان خودم زود فراموش کنه.....دوست دارم یه رابطه صمیمی در حد و چارچوب خودش داشته باشم....یه رابطه متعادل.
جاهایی که نیاز به مشورت داشته باشم از تجاربشون استفاده میکنم ولی تصمیم نهایی رو خودم میگیرم....خانواده خودم هم همینطور.

18- اهل دعوا هستی؟ آخرین دعوایی که کردی به چه شکل و سر چی بود؟ به نظرت اصلا دعوا چیز خوبیه یا همیشه انسان باید به قانوع ارجاعش بده ؟

نه اصلآ....با دختر خالم....سر یه مسئله جزئی....من دوست دارم همه با هم خوب باشن....یه سری آدما منطق ندارن و دعوا و کل کل کردن باهاشون اعصابو داغون میکنه اونارو باید ارجاع داد به قانون.

19- معمولا دیر عصبانی میشی یا زود؟ اگر عصبانی بشی چه رفتار و یا حرکتی از دیگران میتونه آرومت کنه؟ خودت برای سرد کردنت عصبانیت چکار میکنی؟

دیر....دوست دارم مامانم باهام حرف بزنه.....یه آهنگ ملایم گوش میدم و فکر میکنم گاهی وقتا گریه میکنم فقط گاهی وقتا(آخه من دیر اشکم در میاد:07cogw1:)

20-آدم خاکی هستی یا مغرور؟ چرا اون یکی دیگری نیستی؟

خاکی....با غرور آدم به جایی نمیرسه.

21-چیزی رو که یاد گرفتی و از اون لذت میبری مایلی با تمام وجود و بی منت در اختیار دیگران قرار بدی؟ چرا؟

آره....خب چه اشکالی که دیگران هم مثل من لذت ببرن...البته خود اون طرف باید ازم بخواد.

22- یک جمله ء اثر بخش و یا یک پند و نصیحت که خودت بهش اعتقاد داری بگو؟

گذشت زمان خواهد آموخت که برای کسانی که دوستشان داریم جایگزینی نیست.....

(پس قدرهمدیگرو الان که هستیم و هستند بدونیم)

23- تفریح و سرگرمی مورد علاقت چیه؟چرا؟

با خانواده ام باشم....چهارتایی کنار هم(مامان....بابا....مهدی و خودم)....بریم مهمونی....آخه من عاشق خانواده ام هستم.:loveflower:

24-تو زندگی زناشویی دوست داری تصمیم گیری و به قولی حکمرانی با همسرت باشه یا با تو؟ یا هردو؟ چرا؟

با هر دو....چون هیچ کسی کامل نیست....یه جاهایی که من درست میگم وحق با منه من تصمیم میگیرم و یه جاهایی که حق با همسرم هست اون تصمیم بگیره....با این کارا زندگی خیلی قشنگ میشه کانون زندگی گرم میشه و محبت زیاد میشه.:4xvim2p:

25- قرار باشه به همسرت نشون بدی که خیلی دوستش داری با چه رفتاری این احساس رو بهش منتقل میکنی؟ و دوست داری همسرت با چه رفتاری این حس رو به تو منتقل کنه؟

دوست دارم هر روز بهش بگم دوستت دارم...عاشقتم...از روی کارام رفتارم و حرفهام بهش بفمونم...کارایی که دوست داره انجام بدم....لباسی که دوست داره بپوشم....غذایی که دوست داره بپزم و....

بهم بگه دوستت دارم....برام هدیه بخره...

26-اگه یک شب پای تلوزیون دوشبکه دو برنامه ء مختلف همزمان باهم داشتند و با همسرت سر دیدن برنامه ء مورد نظر اختلاف داشتید،،، اونو مجبور میکنی که برنامه ء مورد نظر خودت رو ببینید یا نه تو گذشت میکنی؟

دوست دارم همسرم شب که از کار خسته میاد خونه تو خونه آرامش داشته باشه برای رسیدن به آرامش به خواسته هاش احترام میزارم....گذشت میکنم....البته اگه یه جایی ببینم داره سواستفاده میکنه دیگه گذشت نمیکنم.:07cogw1:**************************

27-آیا از همسرت توقع داری که در زندگی زناشویی دور ِ دوستاش و گردش با اونا رو بزنه؟ چقدر اون رو در باره ء رابطه داشتن با دوستاش محدود میکنی؟ خودت یا دوستات چه رفتاری داری؟

نه خیلی....در حد یه سلام علیک و یه اس ام اسو یه مثلا استخر رفتن باشه ولی بیشتر نه اگرم قراره بیشتر باشه منم با همسر دوستش البته اگه داره آشنا کنه و رابطه دوستیمون خانواندگی بشه....

خودمم اگه بخواد قیدشونو میزنم به غیر از یکی از دوستام که از خواهر بهم نزدیک تره و الان17ساله که باهم دوستیم(مینا)

28- اگه قرار باشه همسرت رو در یک مهمونی صدا کنی اونو چجور صدا میکنی؟ ایا با اسم خالی و یا گذاشتن القابی پس و پیش؟ چرا؟

با گذاشتن القاب مثل: عزیزم...یا فلانی جان....

چون از قدیم گفتن آقا آقا از خونه در میاد....مسلمآ اگه من به همسرم احترام بزارو دیگران هم احترام میزارن.

29- اگر در زندگی متوجه بشی که دوستت (از جنس مخالف) با یکنفر دیگه رابطه داره چه واکنشی نشون میدی؟ در مورد همسرت چطور؟

نمیتونم تحمل کنم....رابطمونو کات میکنم....بره با همون یه نفر دیگه.

30-موافق کار کردن همسرت در بیرون از خونه هستی(این سوال مختص آقایون)، موافق کمک کردن همسرتون در کارهای خونه هستید؟(مختص خانوم ها)،،، دوست دارید به بیرون از خونه کار کنید؟ چرا؟ ایا شغلش مهم هست؟ اگر همسرتان مخالف کارکردنتان باشد چی؟(این سوال مختص خانم ها)

بله البته گاهی مواقع...وقتایی که خیلی خسته نیست....یا من کار زیاد داشته باشم مثلا مهمونا دم درن و من کلی کارام مونده آره....:flirty4:

آره دوست دارم البته اگه پیدا یشه...خب درس خوندم و الان میخوام ازش استفاده کنم.....
آره مهمه....اگه مخالف باشه کار نمیکنم.

31-موافق داشتن چند فرزند در زندگی هستی؟ چرا؟ اسمشون رو چی میزاری؟ چرا؟

1....چون بچه یعنی قبول مسئولیت...خب سخته...دوست دارم همون یکی باشه و به نحو احسن خواسته هاشو براورده کنم....

اگه پسر باشه: علیرضا یا امیرعلی
اگه دختر باشه: نیایش

32-در بزرگ کردن فرزندان، کار تربیت رو به عهده همسرتون میزارید یا خودتون یا هردو ، چرا؟ به فرزندانتون چقدر استقلال میدید و چقدر تربیت اونا رو به اجتماع میسپارید؟ میگید که اگه قرار باشه بزرگسالی فرزندتون رو ببینید اون رو با چه ویژگی های اخلاقی و رفتاری د ذهنتون متجسم میکنید؟

هر دو...خب یه چیزایی من نمیدونم و همسرم میدونه و برعکس(گل بی عیب خداست)....

تا حدی که بتونه گیلیم خودشو ازآب بکشه...بچه باید آزاد باشه و روی پای خودش بایسته تا فردا آدم متکی نشه بخصوص پسرا پدر و مادر باید از دور کنترل کنن تا به بیراهه نره....
مهربون....معتقد به خدا....بی ریا....سالم و به دور از خطا و گناه.

33- چقدر به مناسبت ها اهمیت میدی(مثلا سالگرد، تولد و...)، به هدیه دادن و گرفتن چطور؟ بهترین هدیه که به کسی میتونی بدی چیه؟ چرا؟، و بهترین هدیه ای که دوست داری کسی بهت بده ؟

خیلی خیلی زیاد برام مهمه....من کلا هم دوست دارم هدیه بدم و هم دوست دارم هدیه بگیرم....

بستگی به طرف داره ولی بیشتر وقتا چیزی میگیرم که دوست داشته باشه و به کارش بیاد....اونجوری هم اون طرف نیازش برطرف میشه و هم پول من هدر نمیره.

34- به سفر و گشت و گذار علاقه داری؟ به کجاها دوست داری سفر کنی ، و با کی؟

آره خیلی....از همه بیشتر دوست دارم برم مشهد و شمال حداقل سالی 1بار مشهدرو دوست دارم برم....خیلیم دوست دارم یه سفر خارجی برم....

با مامانم بابام و مهدی.

35- کتاب مطالعه میکنی؟ چه کتاب هایی و چرا؟

خیلی کم....اگه بخونم ترجیح میدم رمان عاشقانه بخونم...ولی در کل نمیخونم اگه بخوام بخونم فقط یکی دو روز اول ذوق دارم وتند تند میخونم ولی بد حوصله ام نمیکشه و نصفه رها میکنم.

36چه خصوصیت جنس مخالف واست قابل هضم نیست یعنی عجیبه؟

دروغ و دورویی.

37- چه آرزو و درخواستی از خدا داری؟

ظهور امام زمان چون وقتی بیاد دنیا گلستون میشه....سلامتی خانواده ام...عاقبت بخیری همه....همه شاد باشن هیچ کس مریض نشه و همیشه دستمون تو دست خدا باشه و....

38- توی ِ یک جمع(حالا صمیمی با غیر صمیمی) مهارت و یا تخصص خاصی داری که دوستانت رو سرگرم خودت کنی؟

نه مهارت خاصی ندارم برای شروع ولی اگه کسی شروع کنه منم دنباله رو میگیرم.

39- 4 تا از دوستای این انجمن رو انتخاب کن و فقط و فقط بارزترن خصوصیت منفیشون رو ذکر کن.

واقعآ نمیدونم چی بنویسم....شرمنده.

40- نظرت رو در مورد این پرسشنامه بگودر ضمن نفر بعدی رو شما انتخاب کن که بیاد به سوالات پاسخ بده.

مرسی رویا جونم از این کار قشنگت....واقعا گاهی این سوالا برای ما آدما لازمه تا سیری کنیم درون خودمون خیلی خصلتامون و کارایی که انجام میدیم و برامون روتین شده ببینیم تا چه حد مثبت و تا چه حد منفی هستن و سعی کنیم که منفی هارو حذف و مثبت هارو تقویت کنیم تا هم خدا و هم اطرافیانمون ازمون راضی باشن.

سپاس.
ruya آفلاین است   پاسخ به نقل قول چوق/پاداش
قدیمی 02-12-2013   #2
*BaHaRe*
عضو پرشين سون

آواتار *BaHaRe*

تاريخ عضويت: Jan 2013
تشكر شده 5 بار در 4 پست
چوق: 0
فعاليت Longevity
0/20 14/20
Today پست ها
sssss2457

عکسهای خریداری شده
پيش فرض

ببخشید رویا جان الان باید چیکار کنیم؟؟
من بار اوله دارم شرکت میکنم...
تاپیک قوانین هم نطاشتی مراجعه کنم...
میشه یه مختصر برام توضیح بدی؟
*BaHaRe* آفلاین است   پاسخ به نقل قول چوق/پاداش
قدیمی 02-12-2013   #3
ruya

آواتار ruya

تشکر شده با چوق 1 مرتبه
فعاليت Longevity
0/20 20/20
Today پست ها
ssss16628

عکسهای خریداری شده
پيش فرض

نقل قول:
نوشته اصلی بوسیله *BaHaRe* نمايش پست
ببخشید رویا جان الان باید چیکار کنیم؟؟
من بار اوله دارم شرکت میکنم...
تاپیک قوانین هم نطاشتی مراجعه کنم...
میشه یه مختصر برام توضیح بدی؟

سلام عزیزم اول این تاپیک رو یه نگاه بنداز [تنها اعضای سايت ميتوانند لينکها را مشاهده كنند برای عضويت در سايت اينجا كليک كنيد]

بعد با توجه به جواب محدثه جان اخلاق خوب یا بدی که از نظر شما داره عنوان میکنی اگر اه حلی داری بهش میگی کلا رفتارهاش و تحلیل میکنی

مثلا یکی از همین تاپیکها رو ببین

[تنها اعضای سايت ميتوانند لينکها را مشاهده كنند برای عضويت در سايت اينجا كليک كنيد]
قدیمی 02-12-2013   #4
*BaHaRe*
عضو پرشين سون

آواتار *BaHaRe*

تاريخ عضويت: Jan 2013
تشكر شده 5 بار در 4 پست
فعاليت Longevity
0/20 14/20
Today پست ها
sssss2457

عکسهای خریداری شده
پيش فرض

مرسی عزیزم متوجه شدم :loveflower:
*BaHaRe* آفلاین است   پاسخ به نقل قول چوق/پاداش
قدیمی 02-12-2013   #5
ruya

آواتار ruya

تشکر شده با چوق 1 مرتبه
فعاليت Longevity
0/20 20/20
Today پست ها
ssss16628

عکسهای خریداری شده
پيش فرض

فعلا من سوال اول رو یه تحلیلی کنم تا بقیه بیان

نقل قول:

منفی از نظر دیگران: 1
.نداشتن قدرت گفتن نه,چون تحت هر شرایطی خواسته های همه رو انجام میدم 2.موقع خرید زود خسته میشم.
همه سعیم رو میکنم تا به خصوصیات خوبم رو اضافه کنم و خصوصیات بدم رو ترک کنم.

موقع خرید زود خسته شدن و اینکه سعی میکنی خصوصیات خوبت رو زیا د کنی جزو موارد منفیت حساب نمیشه خانومی
:awwsmiley:
راه های نه گفتن به خواسته های نادرست دیگران عبارتند از:

1-سخنان دربردارنده خواسته های دیگران را خوب و با دقت گوش کنید.

2-با اعتماد به نفس و جرات مندی، در ذهن خود خواسته های منطقی ایشان را از خواسته های نامنطقی شان جدا سازید.
3-آن هنگام که می خواهید پاسخ منفی بدهید، نخست با احساس فرد رو به رو همدلی کنید، سپس پاسخ منفی تان را به او بیان کنید. در پایان و پس از پاسخ منفی تان، دوباره با احساسات او همدلی کنید.
4- اندازه همدلی تان را بر بنیان جایگاه ایشان در دایره روابط تان استوار سازید. هر چه فردی به شما نزدیک تر و روابط تان مهم تر و ماندگارتر باشد، همدلی پیش و پس از پاسخ منفی تان باید بیشتر باشد.
5- پاسخ منفی تان را قاطع اما نه خشن و پرخاشگرانه ابراز کنید. تاسف خودتان را در رابطه با در برآورده نساختن این خواسته های آنان بر زبان آورید.
6- دل نگران ارزیابی و قضاوت دیگران درباره پاسخ منفی دادن تان نباشید و در برابر اعتراض و برآشفتگی دیگران بی هوده به دلیل تراشی برای توجیه پاسخ منفی تان رو نیاورید.
7- مهارت های « اعتماد به خویشتن ( نفس ) »، « ابراز وجود و جرات مندی »، « کنترل خشم »، « همدلی » و « برپایی ارتباط کارآمد و سازنده ( موثر ) » را دوباره مرور و تمرین کنید.
8- در برابر خواسته های نامنطقی دیگران، همدلانه پیشنهاد منطقی متقابلی ارائه کنید.

9- در صورت گیر دادن سخت و نیرومندانه دیگران، به بهانه ای مکان را ترک کرده و یا مکالمه تلفنی را پایان بخشید تا مکالمه تان به مسابقه طناب کشی خسته کننده و فرسوده ساز نینجامد.
10- پس از پایان مکالمه، موضوع را پایان یافته دانسته و از اندیشیدن دوباره پیرامون آن بپرهیزید.
11- نگران واکنش خشم آلود، تلافی و انتقام دیگران نباشید. پشتیبان شما پروردگار بخشنده مهربان است و از دست دادن توجه و محبت دیگران برای شما مخاطره آمیز و ویرانگر نخواهد بود. اگر قرار است به واسطه پاسخ منفی دادن به خواسته های نامنطقی دیگران، دوستی های شکننده ظاهری را از دست بدهید، همان بهتر که آن ها را از دست بدهید.
قدیمی 02-12-2013   #6
ruya

آواتار ruya

تشکر شده با چوق 1 مرتبه
فعاليت Longevity
0/20 20/20
Today پست ها
ssss16628

عکسهای خریداری شده
پيش فرض

خوب بیاید دیکه
قدیمی 02-15-2013   #7
ruya

آواتار ruya

تشکر شده با چوق 1 مرتبه
فعاليت Longevity
0/20 20/20
Today پست ها
ssss16628

عکسهای خریداری شده
پيش فرض

یعنی کسی نمیخواد تحلیل کنه ؟؟؟:127fs48:
قدیمی 02-15-2013   #8
sonoor
عضو پرشين سون

آواتار sonoor

تاريخ عضويت: Jul 2009
تشكر شده 6 بار در 5 پست
فعاليت Longevity
0/20 18/20
Today پست ها
ssss11258

عکسهای خریداری شده
پيش فرض

من میگم اعتماد به آدما خیلی خوبه اما نه همه و نه به راحتی و فک میکنم همه ی آدما چوب اعتماد راحت کردن به افراد رو خوردن مثل محدثه ی عزیز
صبور بودن خیلی خوبه ولی گاهی هم گرون تموم میشه برای آدم من خودم شخصا تجربه ش کردم

حالا فعلا اینا رو بگم بعدا باز مزاحم میشم دیگه ببخشید زیاد رک بود
sonoor آفلاین است   پاسخ به نقل قول چوق/پاداش
قدیمی 02-17-2013   #9
Azra_da
...

آواتار Azra_da

تاريخ عضويت: Aug 2009
تشكر شده 4 بار در 4 پست
فعاليت Longevity
0/20 18/20
Today پست ها
sssss3442

عکسهای خریداری شده
پيش فرض

اول سلام :hi

اون چیزایی که من از پاسخ هایی که محدثه داده فهمیدم اینه که یه دختری هست که همونطور که خودش گفت به همه اعتماد میکن ، اعتماد خوبه ولی نه به همه ، فقط اعتماد به خانوده خوبه

زود خسته شدن از خرید هم خیلی خوبه اصلا خرید چیه ؟؟!!!

یه آدم معتقد و با ایمانی هست و به خانواده خیلی وابسته که وابستگی زیاد هم خوب نیست و ممکنه تو یه سری مسائل مشکل پیش بیاد خدای نکرده

یه چیز دیگه هم اینکه محدثه دنبال یه زندگی آروم هست حس میکنم دوست نداره با مشکلات و دغدغه های زندگی روبرو بشه یا اصلا خوشش نمیاد ، خوشبین بودن به همه چی تو زندگی خوب هست ولی باید واقعیت هارو هم در نظر بگیریم

در مورد رمان خوندنت هم آفرین کار خوبی میکنی نخونی بهتره :glad.d:

بازم میام :hi
Azra_da آفلاین است   پاسخ به نقل قول چوق/پاداش
پاسخ

به اشتراک بگذارید

برچسب ها
محدثه, تحلیل, جانmohadese, روان, شناختی

كاربران در حال ديدن تاپیک: 1 (0 عضو و 1 مهمان)

ابزارهای موضوع جستجو این تاپیک
جستجو این تاپیک:

جستجوی پیشرفته
حالت نمایش

مجوزهای ارسال و ویرایش