![]() |
|
پورتال پرشين | راهنمایی | جــوایز | IShop | وبلاگ پرشین | تماس با ما |
![]() ![]() |
|
ابزارهای موضوع | جستجو این تاپیک | حالت نمایش |
![]() |
#1 | |||||||||
مدیران بازنشسته ایران تراک ![]() تاريخ عضويت: Dec 2007
تشكرها (از ديگران): 0
تشكر شده 61 بار در 55 پست
چوق:
11,000
تشکر شده با چوق 1 مرتبه
|
تحلیل روان شناختی محدثه جان*Mohadese
دوستان ميتوانند در باب رفتارها و خصوصيات دوستانشان(باتوجه به سوالاتی که جواب دادند) نظر دهند،و رفتار آنها را مورد تحسين يا حتي نقد قرار دهند و به قولي راهنمايي هم كنند. ![]() از دوستان تقاضا میشود به احترام خودشان، دوستان و دوستی ها احترام بگذارند و علاوه بر شرکت در این جستار ، شوخی و مسخره گرفتن را از خود دور کنند و با خرج کردن اندکی زمان،دوستان خود را مورد ارزیابی قرار دهند. پستهای خارج از موضوع پاک میشود. ![]() ![]() ![]() نقل قول:
|
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||||||
چوق:
11,000
تشکر شده با چوق 1 مرتبه
|
![]() نقل قول:
سلام عزیزم اول این تاپیک رو یه نگاه بنداز [تنها اعضای سايت ميتوانند لينکها را مشاهده كنند برای عضويت در سايت اينجا كليک كنيد] بعد با توجه به جواب محدثه جان اخلاق خوب یا بدی که از نظر شما داره عنوان میکنی اگر اه حلی داری بهش میگی کلا رفتارهاش و تحلیل میکنی مثلا یکی از همین تاپیکها رو ببین [تنها اعضای سايت ميتوانند لينکها را مشاهده كنند برای عضويت در سايت اينجا كليک كنيد] |
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||||||||
چوق:
11,000
تشکر شده با چوق 1 مرتبه
|
![]()
فعلا من سوال اول رو یه تحلیلی کنم تا بقیه بیان
نقل قول:
موقع خرید زود خسته شدن و اینکه سعی میکنی خصوصیات خوبت رو زیا د کنی جزو موارد منفیت حساب نمیشه خانومی :awwsmiley: راه های نه گفتن به خواسته های نادرست دیگران عبارتند از: 1-سخنان دربردارنده خواسته های دیگران را خوب و با دقت گوش کنید. 2-با اعتماد به نفس و جرات مندی، در ذهن خود خواسته های منطقی ایشان را از خواسته های نامنطقی شان جدا سازید. 3-آن هنگام که می خواهید پاسخ منفی بدهید، نخست با احساس فرد رو به رو همدلی کنید، سپس پاسخ منفی تان را به او بیان کنید. در پایان و پس از پاسخ منفی تان، دوباره با احساسات او همدلی کنید. 4- اندازه همدلی تان را بر بنیان جایگاه ایشان در دایره روابط تان استوار سازید. هر چه فردی به شما نزدیک تر و روابط تان مهم تر و ماندگارتر باشد، همدلی پیش و پس از پاسخ منفی تان باید بیشتر باشد. 5- پاسخ منفی تان را قاطع اما نه خشن و پرخاشگرانه ابراز کنید. تاسف خودتان را در رابطه با در برآورده نساختن این خواسته های آنان بر زبان آورید. 6- دل نگران ارزیابی و قضاوت دیگران درباره پاسخ منفی دادن تان نباشید و در برابر اعتراض و برآشفتگی دیگران بی هوده به دلیل تراشی برای توجیه پاسخ منفی تان رو نیاورید. 7- مهارت های « اعتماد به خویشتن ( نفس ) »، « ابراز وجود و جرات مندی »، « کنترل خشم »، « همدلی » و « برپایی ارتباط کارآمد و سازنده ( موثر ) » را دوباره مرور و تمرین کنید. 8- در برابر خواسته های نامنطقی دیگران، همدلانه پیشنهاد منطقی متقابلی ارائه کنید. 9- در صورت گیر دادن سخت و نیرومندانه دیگران، به بهانه ای مکان را ترک کرده و یا مکالمه تلفنی را پایان بخشید تا مکالمه تان به مسابقه طناب کشی خسته کننده و فرسوده ساز نینجامد. 10- پس از پایان مکالمه، موضوع را پایان یافته دانسته و از اندیشیدن دوباره پیرامون آن بپرهیزید. 11- نگران واکنش خشم آلود، تلافی و انتقام دیگران نباشید. پشتیبان شما پروردگار بخشنده مهربان است و از دست دادن توجه و محبت دیگران برای شما مخاطره آمیز و ویرانگر نخواهد بود. اگر قرار است به واسطه پاسخ منفی دادن به خواسته های نامنطقی دیگران، دوستی های شکننده ظاهری را از دست بدهید، همان بهتر که آن ها را از دست بدهید. |
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||||||
چوق:
11,000
تشکر شده با چوق 1 مرتبه
|
![]()
خوب بیاید دیکه
|
||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||||||
چوق:
11,000
تشکر شده با چوق 1 مرتبه
|
![]()
یعنی کسی نمیخواد تحلیل کنه ؟؟؟:127fs48:
|
||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
عضو پرشين سون ![]() |
![]()
من میگم اعتماد به آدما خیلی خوبه اما نه همه و نه به راحتی و فک میکنم همه ی آدما چوب اعتماد راحت کردن به افراد رو خوردن مثل محدثه ی عزیز
صبور بودن خیلی خوبه ولی گاهی هم گرون تموم میشه برای آدم من خودم شخصا تجربه ش کردم حالا فعلا اینا رو بگم بعدا باز مزاحم میشم دیگه ببخشید زیاد رک بود |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
... ![]() |
![]()
اول سلام :hi
اون چیزایی که من از پاسخ هایی که محدثه داده فهمیدم اینه که یه دختری هست که همونطور که خودش گفت به همه اعتماد میکن ، اعتماد خوبه ولی نه به همه ، فقط اعتماد به خانوده خوبه زود خسته شدن از خرید هم خیلی خوبه اصلا خرید چیه ؟؟!!! یه آدم معتقد و با ایمانی هست و به خانواده خیلی وابسته که وابستگی زیاد هم خوب نیست و ممکنه تو یه سری مسائل مشکل پیش بیاد خدای نکرده یه چیز دیگه هم اینکه محدثه دنبال یه زندگی آروم هست حس میکنم دوست نداره با مشکلات و دغدغه های زندگی روبرو بشه یا اصلا خوشش نمیاد ، خوشبین بودن به همه چی تو زندگی خوب هست ولی باید واقعیت هارو هم در نظر بگیریم در مورد رمان خوندنت هم آفرین کار خوبی میکنی نخونی بهتره :glad.d: بازم میام :hi |
![]() |
![]() |
![]() |
به اشتراک بگذارید |
برچسب ها |
محدثه, تحلیل, جانmohadese, روان, شناختی |
كاربران در حال ديدن تاپیک: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
ابزارهای موضوع | جستجو این تاپیک |
حالت نمایش | |
|
|
![]() |
||||
تاپیک | نویسنده موضوع | انجمن | پاسخ ها | آخرین ارسال |
آسمان خراش های غیر معمول دنیا +عکس | Ramanaa | عكسهای مخصوص پرشين سون | 0 | 06-02-2012 09:46 AM |