صفحه اصلی - فروم پرشین سون

بازگشت   PersianSeven Forums > تالارهای علمی و مهندسی | Science and Engineering > روانشناسی و سلامت > مصاحبه ها
پورتال پرشين راهنمایی جــوایز IShop وبلاگ پرشین تماس با ما

ارسال مبحث جدید  پاسخ

ابزارهای موضوع جستجو این تاپیک حالت نمایش
قدیمی 08-23-2012   #111
pure lovee
مدیران بازنشسته ایران تراک

آواتار pure lovee

تاريخ عضويت: Apr 2012
تشكرها (از ديگران): 0
تشكر شده 43 بار در 39 پست
چوق: 10,000
فعاليت Longevity
0/20 15/20
Today پست ها
ssss23979

عکسهای خریداری شده
پيش فرض

هیچی دیده نمیشه که
pure lovee آفلاین است   پاسخ به نقل قول چوق/پاداش
قدیمی 08-23-2012   #112
eLMIIRa
عضو پرشين سون

آواتار eLMIIRa

تاريخ عضويت: Dec 2009
تشكر شده 0 بار در 0 پست
چوق: 0
فعاليت Longevity
0/20 18/20
Today پست ها
sssss3208

عکسهای خریداری شده
پيش فرض

نمیدونم چرا..سر فرصت میام درستش کنم
eLMIIRa آفلاین است   پاسخ به نقل قول چوق/پاداش
قدیمی 08-24-2012   #113
Hamed Hamishe Abi

آواتار Hamed Hamishe Abi

تاريخ عضويت: Oct 2007
اسم واقعی: محمد خالدنژاد
تشكر شده 38 بار در 31 پست
چوق: 11,000
تشکر شده با چوق 1 مرتبه
فعاليت Longevity
0/20 20/20
Today پست ها
ssss21451

عکسهای خریداری شده
پيش فرض

مشکل برطرف شد .
Hamed Hamishe Abi آفلاین است   پاسخ به نقل قول چوق/پاداش
قدیمی 08-26-2012   #114
مجید 111111
عضو پرشين سون

آواتار مجید 111111

تاريخ عضويت: Oct 2011
تشكرها (از ديگران): 10
تشكر شده 76 بار در 41 پست
چوق: 87,524
پاداش داده شده 5 مرتبه
تاکنون 1 مرتبه با چوق تشکر کرده
تشکر شده با چوق 6 مرتبه
فعاليت Longevity
6/20 15/20
Today پست ها
sssss3277

عکسهای خریداری شده
پيش فرض

و اما سوالات:
1-دومورد از خصوصیات بارز منفی و مثبت از دیدگاه خودتان، و دومورد از خصوصیات منفی و مثبت از دیدگاه اطرافیان نسبت به خود را بنویسید و چقدر برای برطرف کردن نقاط ضعف و پر رنگ تر کردن نقاط قوتتان کوشیده اید؟خصوصیات منفی از دیدگاه خودم:زود رنجم خیلی زود ناراحت میشم وخصوصیات مثبتم :مهربون وچیزی تو دلم نیست
خصوصیات منفی از دید گاه دیگران بهم میگن خیلی زود رنجی خصوصیات مثبت از دیدگاه دیگران میگن خوش اخلاق ومهربونی

2-به زندگی و آینده با یک دید خوشبینی نگاه میکنی یا بدبینی(توجه داشته باش که حد وسطی وجود نداره! )؟ در مورد آدم ها چطور؟ نسبت به اونها و افکار و فتارشون خوشبینی یا بدبین؟ منظورم اینه به حرف ها و رفتاری که از خودشون نشون میدن با برخورد اول اعتماد میکنی یا نه؟ و چرا؟به زندگی ایندم خووش بینم در مورد ادمها هم همینطور خوشبینم نسبت به افکارشون در بروخرد اول اعتماد نمیکنم ولی اگه ادم خوبی باشن بهشون اعتمادمیکنم تحقیق میکنم

3-همسری که برای زندگی انتخاب میکنی(با اگر انتخاب کردی) چه معیارهایی باید داشته باشه ؟ چرا این معیارها مد نظرت هست؟ خودت چقدر از این معیارها رو دارا هستی؟به دلیل اینکه من خیل زود رنجم همسرم در درجه اول باید کاملا یک مرد خوش اخلاقی باشه وبا ایمان باشه پول اینجور چیزا در درجه بعدی میان من خودم سعی میکنم اینطوری باشم

4- توی ِ برقراری رابطه با جنس مخالف(در دوستی) به دنبال چه چیزی هستی؟ اصلا چارچوب دوستی رو چگونه تعریف میکنی؟آیا دوستی لزوما احتیاج هست؟
من با پسری دوستی نمیکنم اگه دوستی کنم سعی میکنم با یه ادم قابل اعتماد خوب باشه چون من در دوستی به ازدواج فکر میکنم نه دوستی پس ادمی هم که انتخاب میکنم باید کاملا یه ادم قابل اعتماد وخوبی باشه
5- اگر فردی که به اون علاقه مندی بدون اعتیاد به مواد مخدر داره، با اون دوست میشی؟، ازدواج چی؟ اگر بگه به خاطر تو ترک میکنه چطور؟
نه اصلا باهاش ازدواج نمیکنم نه بازم ازدواج نمیکنم چون ممکنه دوباره برگرده سر اعتیادش
6- اگر با یک فردی دوست شدی و بعد از دوستی متوجه شدی که اعتیاد به مخدرها داره چکار میکنی؟، اگر بعد از ازدواج با شخصی متوجه ء اعتیادش شدی چطور؟
اگر در دوستی متوجه شدم ترکش میکنم ولی اگه بعد ازدواج متوجه شدم سعی میکنم ترکش بدم و حاضرم یه شانس بهش بدم ولی اگه ترک نکرد من ترکش میکنم
7-اعتقادت در مورد خدا و فلسفه ء هستیش چیه؟، آیا برای دوست اختیار کردن و امر دوستی حتما باید با طرف مقابلت در این زمینه تفاهم داشته باشی؟
من به خدا اعتقاد دارم وشدیدا بهش ایمان دارم شخصی رو هم که انتخاب میکنم باید مثل خودم باشه ویاد خدا باید همیشه باهاش باشه
8- از چه فصلی خوشت میاد؟ برای چی؟، از چه رنگی؟ چرا این رنگ؟
من پاییز به دنیا اومدم ولی بهار رو دوس دارم احساس میکنم همه چی نو میشه وتازه وبهار بهم انرژی میده من از رنگ قرمز خوشم میاد چون وقتی لباس میپوشم خیلی بهم میاد
9-چه خاطره ای در گذشته عذابت میده؟ اگه نمیتونی عنوان کنی یه کلیاتی از اون در اختیارمون قرار بده؟ از چه خاطره ء شیرینی در گذشته همیشه لذت میبری؟
اشتباهی که نباید میکردم بعضی هارو نباید وارد زندگیت بکنی خاطره شیرین یه بار رفته بودیم مشهد گم شدم رفتم بستنی خریدم خوردم واسه خودم یه روسری خردیم بعدش رفتم هتلمون بابا ومامانم داشتن از استرس زبونم لال سکته ناقص میزدن منم بیخیال
10-چقدر به ظاهر خودت اهمیت میدی؟ چرا اهمیت میدی(یا نمیدی؟) در برخورد با افراد در نگاه اول چقدر ظاهر اونها میتونه نشون دهنده ء شخصیتشون برای تو باشه؟
به ظاهرم زیاد اهمیت میدم همیشه باید خوشتیپ باشم ومرتب ظاهر افراد برام مهمه چون در برخورد اول ظاهرشون به چشمم میاد

11-چقدر به دیگران کمک میکنی؟، به چه شیوه هایی کمک میکنی؟(پول، عاطفی، نویسندگی و...) چرا کمک میکنی(یا نمیکنی)؟ اگر یک گدا در خیابون به تو گیر بده و طلب کمک کنه چه عکس العملی نشون میدی؟
هر چی ازدستم بربیاد پولی یا عاطفی اگر یه گدا دیدم حتما یه 100 تومنی کمکش میکنم

12-چه خصوصیت و یا خصوصیات مردم ایران رنجت میده؟ چرا؟
اینکه خیلی غیبت میکنن وهرچی هم پیش میرن پیشرفت نمیکنن
13- اون ایران ارمانی و جامعه ء انسانی که ارزوت هست رو بهمون بگو؟یه روزی به جاهای خوب خوب برسیم

14-آدم با احساسی هستی؟ چقدر محبت و احساس دیگران رو درک میکنی؟خیلی با احساسم اگه یکی بهم محبت کنه حتما جبرانش میکنم

15- ماهیت غریزه ء جنسی در وجود انسان به نظرت چیه؟ آیا برای ارضاء کردن خودت قوانین و چارچوبی برای خودت گذاشتی؟ چرا؟
غریزه جنسی در وجود هر انسانی هست
16- توی ِ زندگی چقدر حرف دیگران و توجه اونها به کارهایی که میکنی اهمیت داره، چرا؟به نظرشون احترام میزارم ولی اخرش حرف خودم میشه
17- اگر همسری اختیار کنی در مورد ارتباطتتون با خانواده ء اون چه رویه ای رو پیش میگیری؟ چقدر اونها رو در تصمیم گیریهاتون دخالت میدید؟ خونواده ء خودت چطور؟مشورت میکنینم ولی دخالت نمیدیم نه با خانواده همسرم ونه با خانواده خودم باید روی پای خودمون وایستیم وسرد وگرم زندگی رو بچشیم وتجربش کنیم
18- اهل دعوا هستی؟ آخرین دعوایی که کردی به چه شکل و سر چی بود؟ به نظرت اصلا دعوا چیز خوبیه یا همیشه انسان باید به قانوع ارجاعش بده ؟
اهل دعوا نیستم یادم نمیاد به نظرم اگه باعث تفرقه بشه دعوا چیزه خوبیه
19- معمولا دیر عصبانی میشی یا زود؟ اگر عصبانی بشی چه رفتار و یا حرکتی از دیگران میتونه آرومت کنه؟ خودت برای سرد کردنت عصبانیت چکار میکنی؟
دیر اینکه تنهام بزارن میخوابم تا عصبانیتم کم شه
20-آدم خاکی هستی یا مغرور؟ چرا اون یکی دیگری نیستی؟
خاکی بعضی وقتا مغرور
21-چیزی رو که یاد گرفتی و از اون لذت میبری مایلی با تمام وجود و بی منت در اختیار دیگران قرار بدی؟ چرا؟همیشه کبوتر با کبوتر باز با باز:asheim.IT:

22- یک جمله ء اثر بخش و یا یک پند و نصیحت که خودت بهش اعتقاد داری بگو؟دنیا در حکم یه دوربین عکاسیست لطفا لبخند بزنید :83082_(33):

23- تفریح و سرگرمی مورد علاقت چیه؟چرا؟شنا وتراک وفیلم

24-تو زندگی زناشویی دوست داری تصمیم گیری و به قولی حکمرانی با همسرت باشه یا با تو؟ یا هردو؟ چرا؟هردو عزیزان من شراکت مهمه

25- قرار باشه به همسرت نشون بدی که خیلی دوستش داری با چه رفتاری این احساس رو بهش منتقل میکنی؟ و دوست داری همسرت با چه رفتاری این حس رو به تو منتقل کنه؟باهاش تو مشکلات وشادی ها مشارکت میکنم وکنارشم اونم همین طور باشه

26-اگه یک شب پای تلوزیون دوشبکه دو برنامه ء مختلف همزمان باهم داشتند و با همسرت سر دیدن برنامه ء مورد نظر اختلاف داشتید،،، اونو مجبور میکنی که برنامه ء مورد نظر خودت رو ببینید یا نه تو گذشت میکنی؟
خب یه جوری کنار میایم دیگه
:asheim.IT:
27-آیا از همسرت توقع داری که در زندگی زناشویی دور ِ دوستاش و گردش با اونا رو بزنه؟ چقدر اون رو در باره ء رابطه داشتن با دوستاش محدود میکنی؟ خودت یا دوستات چه رفتاری داری؟به نظر من کم باشه بهتره بلکه دوستش ناباب بود اونوقت من چه خاکی تو سرم کنم خودمم با دوستام کم

28- اگه قرار باشه همسرت رو در یک مهمونی صدا کنی اونو چجور صدا میکنی؟ ایا با اسم خالی و یا گذاشتن القابی پس و پیش؟ چرا؟اسمشو میگم یه اقا هم کنارش میارم :glad.d:

29- اگر در زندگی متوجه بشی که دوستت (از جنس مخالف) با یکنفر دیگه رابطه داره چه واکنشی نشون میدی؟ در مورد همسرت چطور؟طلاق میگیرم

30-موافق کار کردن همسرت در بیرون از خونه هستی(این سوال مختص آقایون)، موافق کمک کردن همسرتون در کارهای خونه هستید؟(مختص خانوم ها)،،، دوست دارید به بیرون از خونه کار کنید؟ چرا؟ ایا شغلش مهم هست؟ اگر همسرتان مخالف کارکردنتان باشد چی؟(این سوال مختص خانم ها)
اره دوس دارم اره مهمه خانم باشه بهتره محیط کاری خب سر کار نمیرم اگه همسرم مخالف باشه زندگیم مهم تره
31-موافق داشتن چند فرزند در زندگی هستی؟ چرا؟ اسمشون رو چی میزاری؟ چرا؟2تا پسر پاشه کمیل میزارم دختر باشه نمیدونم :glad.d:

32-در بزرگ کردن فرزندان، کار تربیت رو به عهده همسرتون میزارید یا خودتون یا هردو ، چرا؟ به فرزندانتون چقدر استقلال میدید و چقدر تربیت اونا رو به اجتماع میسپارید؟ میگید که اگه قرار باشه بزرگسالی فرزندتون رو ببینید اون رو با چه ویژگی های اخلاقی و رفتاری د ذهنتون متجسم میکنید؟هردوبا شخصیت وباایمان باشن

33- چقدر به مناسبت ها اهمیت میدی(مثلا سالگرد، تولد و...)، به هدیه دادن و گرفتن چطور؟ بهترین هدیه که به کسی میتونی بدی چیه؟ چرا؟، و بهترین هدیه ای که دوست داری کسی بهت بده ؟خیلییییییییییییییییییییی هدیه میدم در عوض هدیه هم میگیرم خی بستگی داره کی باشه من عاشق عطر وادکلنم وبد لیجات

34- به سفر و گشت و گذار علاقه داری؟ به کجاها دوست داری سفر کنی ، و با کی؟اره مشهد اصفهان کرمانشاه

35- کتاب مطالعه میکنی؟ چه کتاب هایی و چرا؟اره رمان بیشتر

36چه خصوصیت جنس مخالف واست قابل هضم نیست یعنی عجیبه؟مغرور وبی محلی کردناش

37- چه آرزو و درخواستی از خدا داری؟
خدایا همه ماهارو خوشبخت وعاقبت بخیر بفرما امین
38- توی ِ یک جمع(حالا صمیمی با غیر صمیمی) مهارت و یا تخصص خاصی داری که دوستانت رو سرگرم خودت کنی؟خیلی بلبلی میکنم

39- 4 تا از دوستای این انجمن رو انتخاب کن و فقط و فقط بارزترن خصوصیت منفیشون رو ذکر کن.
همشون دوست منن خصوصیات منفی ندارن همشون خوبن
40- نظرت رو در مورد این پرسشنامه بگودر ضمن نفر بعدی رو شما انتخاب کن که بیاد به سوالات پاسخ بده.
سپاس.خیلی خوب بود ممنونم :4xvim2p:

نفر بعدی ایمان باشه
:10092_eival_gholi:
مجید 111111 آفلاین است   پاسخ به نقل قول چوق/پاداش
قدیمی 10-09-2012   #115
pardisjun

آواتار pardisjun

تاريخ عضويت: Apr 2012
محل سكونت: اهواااازممم
تشكرها (از ديگران): 46
تشكر شده 182 بار در 90 پست
چوق: 21,017
پاداش داده شده 9 مرتبه
تاکنون 1 مرتبه با چوق تشکر کرده
تشکر شده با چوق 3 مرتبه
فعاليت Longevity
0/20 15/20
Today پست ها
sssss9316

عکسهای خریداری شده
آلبومهای مندوستان من گروههای من درباره من تقویم علایق من
پيش فرض

من میتونم جواب بدم؟

قدیمی 10-09-2012   #116
ruya

آواتار ruya

تاريخ عضويت: Dec 2007
تشكر شده 61 بار در 55 پست
چوق: 11,000
تشکر شده با چوق 1 مرتبه
فعاليت Longevity
0/20 20/20
Today پست ها
ssss16628

عکسهای خریداری شده
پيش فرض

جواب بده بانو:flirty4:
نفر بعدی رو هم تعیین کن در اخر تا بیاد و جواب بده
ruya آفلاین است   پاسخ به نقل قول چوق/پاداش
پاسخ

به اشتراک بگذارید

برچسب ها
گفت, روان, شنود, شناختی

كاربران در حال ديدن تاپیک: 1 (0 عضو و 1 مهمان)

ابزارهای موضوع جستجو این تاپیک
جستجو این تاپیک:

جستجوی پیشرفته
حالت نمایش

مجوزهای ارسال و ویرایش