![]() |
|
پورتال پرشين | راهنمایی | جــوایز | IShop | وبلاگ پرشین | تماس با ما |
![]() ![]() |
|
ابزارهای موضوع | جستجو این تاپیک | حالت نمایش |
![]() |
#1 | ||||||||
مدیر انجمن دین و اندیشه زوم پرشین سون ![]() تاريخ عضويت: Nov 2013
اسم واقعی: نازنین
تشكرها (از ديگران): 5,701
تشكر شده 14,354 بار در 10,053 پست
![]() پاداش داده شده 634 مرتبه تاکنون 1,270 مرتبه با چوق تشکر کرده تشکر شده با چوق 716 مرتبه
|
![]()
![]() به دوستان خوبه پی اسی ![]() امیدورام حالتون خوب باشد ![]() تابستانه خوبی را پشت سر گذاشته باشید ![]() خب پس از برگزاری زوم مفصل و جذاب دوست خشوجل و موشجلمون فائزه گلی ، حال نوبت میرسد به یکی دیگر از جُگر طلاهای فروم ؛ و اون جُگرطلا کسی نیست جز....... دا عه عزیز و مهربان، گیس سفید خوشجل و خوش ذوق و قریحه مون ، نسترن عزیز ![]() آدرس پروفایل[تنها اعضای سايت ميتوانند لينکها را مشاهده كنند برای عضويت در سايت اينجا كليک كنيد] : [تنها اعضای سايت ميتوانند لينکها را مشاهده كنند برای عضويت در سايت اينجا كليک كنيد] لطفا تاپیک قوانین زوم رو مطالعه بفرمایید: [تنها اعضای سايت ميتوانند لينکها را مشاهده كنند برای عضويت در سايت اينجا كليک كنيد] یک سری از قوانین اگر میخواهید به صورت ناشناس جواب بدید جواب هاتون رو با پیام خصوصی به من بگید 1. هر کاربر فقط یکبار میتونه به سوالات جواب بده 2. بهتره با رنگ مختلف به سوالات پاسخ بدید 3.با هرگونه اسپم به شدت برخورد میشود(پستتون پاک میشه و چوق هم منفی داریم ![]() ســــــــــوالات 1. اخــلاق و رفتار : 2. توی ترین ها بهش چه چیزی رو نسبت میدی؟ 3. نام کاربری(نــظرت درمورده نــام كاربــريش) : 4. پستهایی که ارسال کرده چجوریه؟ 5. امضاها و آواتارش(نظرت) : 6. تا به حال شده ازش دلخور شده باشی؟ کی؟ 7. تا به حال بهت کمک کرده؟کجا و چه جوری؟ 8. بدتریـــن خصوصیات : 9. بهتریـــن خصوصیــات : 10.خنده دار ترین خاطره ای که ازش به یاد داری تو سایت؟ 11. هدفش از فعالیت مجازی چی میتونه باشه ؟ 12:از چــه شکلکـی بیــشــتر استــفاده میــکنه؟ 13. اگه تو سایت نبود اوضاع سایت چطور بود؟ 14.یه آرزو براش : 15:تیکه کلامش چیه : 16:بهترین لقبی که میتونی بهش بدی ؟ 17:اولین برخوردی که باهاش داشتی چطور بود ؟ 18:از اولین برخوردت چقدر نظرت راجبش عوض شد ؟ 19:چند وقته میشناسیش ؟ چقدر بهش اعتماد داری در فضای مجازی راست میگه ؟ 20:بیشتر در چه بخشی فعالیت میکنه ؟ 21:تــو انجمن با کی بیشتر از همه دوسته؟ 22:حدس بزن تیپ و قیافش چجوریه در دنیای عادی؟ 23:یه بیت شعر یا یه جمله بهش تقدیم کن 24:تو یه جمله تعریفش کن 25:نمره اش از 1 تا 20 چند میشه؟ دوستان عزیز لطفا پست سوالات رو کپی کرده و با رنگ متفاوت پاسخ دهید رعایت قوانین هم الزامیست 4. سولات رو به همون ترتیبی که هستند پاسخ بدید 5. میتونید 3 تا سوال به دلخواه به سوالات اضافه کنید و جواب بدید +تاریخ شروع و پایان زوم: 16/5/96 الی 31/5/96 ![]() __________________ اَللّهــمَّ صـــَلِّ عَلی مُحَـــمَّـــد وَ آلِ مُحَـــمَّـــــد وَ عَجِّـــل فَرَجَهُم
نــذرِ سَــلامَــتـیـت |
||||||||
![]() |
6 کاربر از مرهم بخاطر پست مفیدش تشکر کرده اند | Hamed.Hamishe Abi (08-10-2017), nila (08-10-2017), shookoofeh (08-12-2017), فرنوش (08-07-2017), مه آرا (08-07-2017), سپهسالار (08-07-2017) |
![]() |
#2 | ||||||||
كلانتر سايت ![]() تاريخ عضويت: Nov 2013
محل سكونت: خراسان
تشكرها (از ديگران): 979
تشكر شده 4,951 بار در 3,516 پست
چوق (ثروتمند شماره 26):
1,848,395
پاداش داده شده 128 مرتبه تاکنون 58 مرتبه با چوق تشکر کرده تشکر شده با چوق 462 مرتبه
|
![]()
سلام علیک
![]() ســــــــــوالات 1. اخــلاق و رفتار : جدی و کمتر اهل شوخی 2. توی ترین ها بهش چه چیزی رو نسبت میدی؟ جدی ترین 3. نام کاربری(نــظرت درمورده نــام كاربــريش) : قشنگه بهش میاد اسمش به جای نسترن مه آرا باشه ![]() 4. پستهایی که ارسال کرده چجوریه؟ اکثر پستهایی که در جواب من بوده یا ![]() ![]() ![]() 5. امضاها و آواتارش(نظرت) : سلیقۀ خودشه 6. تا به حال شده ازش دلخور شده باشی؟ کی؟ نه 7. تا به حال بهت کمک کرده؟کجا و چه جوری؟ بله ![]() 8. بدتریـــن خصوصیات : نداره ![]() 9. بهتریـــن خصوصیــات : زن داییۀ مرهم دایی بودنش ![]() 10.خنده دار ترین خاطره ای که ازش به یاد داری تو سایت؟ توی رادیو گفت زن مجازی هفت تیرکش سایت شدم ![]() 11. هدفش از فعالیت مجازی چی میتونه باشه ؟ بودن در کنار عزیزانی همچون ما ![]() 12:از چــه شکلکـی بیــشــتر استــفاده میــکنه؟ از این ![]() 13. اگه تو سایت نبود اوضاع سایت چطور بود؟ مرهم دایی زن دایی نداشت ![]() 14.یه آرزو براش : زودتر بره پیش خانوادش ![]() 15:تیکه کلامش چیه : سپاس ![]() ![]() ![]() ![]() 16:بهترین لقبی که میتونی بهش بدی ؟ خانوم مهندس جدّی ![]() 17:اولین برخوردی که باهاش داشتی چطور بود ؟ فکر کنم توی تاپیک جشن خودمون بود ![]() 18:از اولین برخوردت چقدر نظرت راجبش عوض شد ؟ نه ![]() 19:چند وقته میشناسیش ؟ چقدر بهش اعتماد داری در فضای مجازی راست میگه ؟ کمتر از یک ساله 20:بیشتر در چه بخشی فعالیت میکنه ؟ چتباکس و شعر و ادبیات 21:تــو انجمن با کی بیشتر از همه دوسته؟ با مرهم 22:حدس بزن تیپ و قیافش چجوریه در دنیای عادی؟ خودش گفته بود قد و وزنش نصف منه ![]() 23:یه بیت شعر یا یه جمله بهش تقدیم کن هر نسترن حادثه ایست ؛ و هر حادثه باغی ست مملو از نسترن 24:تو یه جمله تعریفش کن 25:نمره اش از 1 تا 20 چند میشه؟ 20 آخرین ویرایش توسط سپهسالار در 08-07-2017 |
||||||||
![]() |
3 کاربر از سپهسالار بخاطر پست مفیدش تشکر کرده اند |
![]() |
#3 | ||||||||
عضو پرشين سون ![]() تاريخ عضويت: Mar 2017
تشكرها (از ديگران): 247
تشكر شده 518 بار در 306 پست
![]() پاداش داده شده 29 مرتبه تاکنون 43 مرتبه با چوق تشکر کرده تشکر شده با چوق 94 مرتبه
|
![]()
ســــــــــوالات
1. اخــلاق و رفتار :.... خوبه مهربونه. خوش برخورد هم هست ولی خیلی تو داره... 2. توی ترین ها بهش چه چیزی رو نسبت میدی؟...... بهترین... 3. نام کاربری(نــظرت درمورده نــام كاربــريش) :.... من همیشه فکر میکردم اسمش واقعا مه ارا هستش .. 4. پستهایی که ارسال کرده چجوریه؟.... پست خاصی ازش ندیدم.... 5. امضاها و آواتارش(نظرت) :.... نظری ندارم.... 6. تا به حال شده ازش دلخور شده باشی؟ کی؟.... نه فکر نکنم.... 7. تا به حال بهت کمک کرده؟کجا و چه جوری؟... نه ... 8. بدتریـــن خصوصیات :... در هر شرایطی سعی میکنه بخنده و کمک کنه... 9. بهتریـــن خصوصیــات :.... همه رو گفتم دیگه بالا... 10.خنده دار ترین خاطره ای که ازش به یاد داری تو سایت؟ خاطره ندارم 11. هدفش از فعالیت مجازی چی میتونه باشه ؟... سرگرمی... 12:از چــه شکلکـی بیــشــتر استــفاده میــکنه؟ ![]() 13. اگه تو سایت نبود اوضاع سایت چطور بود؟... 14.یه آرزو براش :.. زودتر درسش رو تموم کنه و ب هر چی که میخواد برسه 15:تیکه کلامش چیه :... 16:بهترین لقبی که میتونی بهش بدی ؟.... 17:اولین برخوردی که باهاش داشتی چطور بود ؟... یادم نمیاد 18:از اولین برخوردت چقدر نظرت راجبش عوض شد ؟... 19:چند وقته میشناسیش ؟ چقدر بهش اعتماد داری در فضای مجازی راست میگه ؟... دو ماه. 20:بیشتر در چه بخشی فعالیت میکنه ؟...چت باکس 21:تــو انجمن با کی بیشتر از همه دوسته؟... مرهم.. 22:حدس بزن تیپ و قیافش چجوریه در دنیای عادی؟... شبیه مرهمه فقط با ی تفاوت 23:یه بیت شعر یا یه جمله بهش تقدیم کن.... اخه شعر بلد نیستم ولی اینو مینویسم..... امیدکارم در میان مردمی که میدوند برای زنده ماندن ارام قدم برداری برای زندگی کردن 24:تو یه جمله تعریفش کن دختر خوب و مهربون و پر تلاش 25:نمره اش از 1 تا 20 چند میشه؟ ۱۸ |
||||||||
![]() |
3 کاربر از پریسا بخاطر پست مفیدش تشکر کرده اند |
![]() |
#4 | ||||||||
معاونت سایت ![]() تاريخ عضويت: Oct 2013
محل سكونت: اصفهان
اسم واقعی: یلدا
تشكرها (از ديگران): 25,635
تشكر شده 19,172 بار در 11,414 پست
![]() پاداش داده شده 1,584 مرتبه تاکنون 1,178 مرتبه با چوق تشکر کرده تشکر شده با چوق 601 مرتبه
|
![]() 1. اخــلاق و رفتار : مهربون 2. توی ترین ها بهش چه چیزی رو نسبت میدی؟ بنظرم ، آروم ترین شاید 3. نام کاربری(نــظرت درمورده نــام كاربــريش) : آی هو نو آیدیا 4. پستهایی که ارسال کرده چجوریه؟ بیشتر گپ بوده 5. امضاها و آواتارش(نظرت) : ملایم و آرامش بخش 6. تا به حال شده ازش دلخور شده باشی؟ کی؟ من سخت دلخور میشم پس باید بگم نه 7. تا به حال بهت کمک کرده؟کجا و چه جوری؟ فکر کنم توی رادیو 8. بدتریـــن خصوصیات : ![]() 9. بهتریـــن خصوصیــات : آروم ، راحت ، و این که تقریبا هم سنیم راحت تر حرف میزنیم 10.خنده دار ترین خاطره ای که ازش به یاد داری تو سایت؟ سر رادیو فکر کردم تازه وارد بوده ، گفتم نظرتدرمورد سایتمون چیه و اینا ... ایشون جلو اون همه شنونده ( ![]() 11. هدفش از فعالیت مجازی چی میتونه باشه ؟ ارتقاء سطح علم و فرهنگ ایران اسلامی ![]() ![]() 12:از چــه شکلکـی بیــشــتر استــفاده میــکنه؟ 13. اگه تو سایت نبود اوضاع سایت چطور بود؟ یکی از خوبامون نبود ![]() 14.یه آرزو براش : امیدوارم هیچوقت از تصمیماتش پشیمون نشه 15:تیکه کلامش چیه : 16:بهترین لقبی که میتونی بهش بدی ؟ خوب جوش ![]() ![]() 17:اولین برخوردی که باهاش داشتی چطور بود ؟ راااحت انگار صدساله هم رو میشناختیم ![]() 18:از اولین برخوردت چقدر نظرت راجبش عوض شد ؟ نشد 19:چند وقته میشناسیش ؟ چقدر بهش اعتماد داری در فضای مجازی راست میگه ؟ من یه مدت زیادی نبودم ، همین قدری که معاشرت دارم نظرم ثابت مونده ![]() 20:بیشتر در چه بخشی فعالیت میکنه ؟ هرجا مجالی به اسپم داده شود ![]() 21:تــو انجمن با کی بیشتر از همه دوسته؟ فکر کنم نازنین (مرهم) 22:حدس بزن تیپ و قیافش چجوریه در دنیای عادی؟ میدونم ، حدس نمیخاد 23:یه بیت شعر یا یه جمله بهش تقدیم کن «تندی مکن که رشته صدسال دوستی// درجای بگسلد چو شود تند، آدمی// همواره نرم باش که شیر درنده را// زیر قلاده برد توان، با ملایمی» 25:نمره اش از 1 تا 20 چند میشه؟ 20 |
||||||||
![]() |
2 کاربر از فرنوش بخاطر پست مفیدش تشکر کرده اند | Hamed.Hamishe Abi (08-10-2017), مرهم (08-07-2017) |
![]() |
#5 | ||||||||
عضو پرشين سون ![]() تاريخ عضويت: Dec 2012
تشكرها (از ديگران): 1,817
تشكر شده 1,249 بار در 739 پست
چوق (ثروتمند شماره 44):
581,211
پاداش داده شده 107 مرتبه تاکنون 171 مرتبه با چوق تشکر کرده تشکر شده با چوق 122 مرتبه
|
![]() 1. اخــلاق و رفتار : عالی به معنای واقعیش 2. توی ترین ها بهش چه چیزی رو نسبت میدی؟ خیلی از ترین هارو میتونه مال خودش کنه منحصر به یه ترین نمیشه 3. نام کاربری(نــظرت درمورده نــام كاربــريش) : قشنگ و شیک 4. پستهایی که ارسال کرده چجوریه؟ واقعیتش من فقط اسپم هارو می خونم اونم نه کامل 5. امضاها و آواتارش(نظرت) : نشون دهنده سلیقه اشه 6. تا به حال شده ازش دلخور شده باشی؟ کی؟ نوچ 7. تا به حال بهت کمک کرده؟کجا و چه جوری؟ پیش نیومده اما مطمعنم هیچ وقت کم نمیذاره 8. بدتریـــن خصوصیات : از حرفش پایین نمیاد( نذاشت پول بستنی رو خودم خساب کنم ![]() 9. بهتریـــن خصوصیــات : مهربون و خوش برخورد 10.خنده دار ترین خاطره ای که ازش به یاد داری تو سایت؟ چیزی به ذهنم نمیرسه در حال حاطر 11. هدفش از فعالیت مجازی چی میتونه باشه ؟ دوست شدن با من 12:از چــه شکلکـی بیــشــتر استــفاده میــکنه؟ ![]() 13. اگه تو سایت نبود اوضاع سایت چطور بود؟ تا اتفاق نیفته درک نمیکنید 14.یه آرزو براش : همیشه سالم باشه و شاد 15:تیکه کلامش چیه : یه چیزی بودااااا ...... الان نوک زبونمه هااا اما واج آراییش یادم نیست 16:بهترین لقبی که میتونی بهش بدی ؟ نسترن 17:اولین برخوردی که باهاش داشتی چطور بود ؟ عالی برخلاف تصورم تا قبل دیدنش و از تو سایت فک نمیکردم اینقدر خودمونی باشه از اشنایی باهاش خوشحالم 18:از اولین برخوردت چقدر نظرت راجبش عوض شد ؟ زیااااااااااااااااااد خیلی بهتر از تصوراتم بود 19:چند وقته میشناسیش ؟ چقدر بهش اعتماد داری در فضای مجازی راست میگه ؟ مدتی میشه بله قطعا 20:بیشتر در چه بخشی فعالیت میکنه ؟ اسپم 21:تــو انجمن با کی بیشتر از همه دوسته؟ نازی و نسرین 22:حدس بزن تیپ و قیافش چجوریه در دنیای عادی؟ دیدمش 23:یه بیت شعر یا یه جمله بهش تقدیم کن همیشه دوستم باش 24:تو یه جمله تعریفش کن جمله ها قاصرن از تعریف عزیزان 25:نمره اش از 1 تا 20 چند میشه؟ 20 ![]() |
||||||||
![]() |
![]() |
#6 | ||||||||
Architect ![]() تاريخ عضويت: May 2015
تشكرها (از ديگران): 2,382
تشكر شده 7,323 بار در 4,375 پست
![]() پاداش داده شده 174 مرتبه تاکنون 325 مرتبه با چوق تشکر کرده تشکر شده با چوق 319 مرتبه
|
![]() 1. اخــلاق و رفتار : کاملا خودشه ، رکه ، منطقیه ، و مهربونه ❤ 2. توی ترین ها بهش چه چیزی رو نسبت میدی؟ رفیق ترین ![]() 3. نام کاربری(نــظرت درمورده نــام كاربــريش) : مثل اسمش خوچگله ^ _ ^ 4. پستهایی که ارسال کرده چجوریه؟ معمولا اسپم اونم از نوعه این شکلی ![]() 5. امضاها و آواتارش(نظرت) : خوبن ... دوز دارم ، مخصوصا این اسمارتیزا ^ _ ^ 6. تا به حال شده ازش دلخور شده باشی؟ کی؟ حافظم قد نمیده -__- 7. تا به حال بهت کمک کرده؟کجا و چه جوری؟ اره .. تو اون روزای سختی که داشتم نسترن کنارم بودو تنهام نذاشت :-) 8. بدتریـــن خصوصیات : وقتی پای درسش وسط باشه ، کلا مارو میذاره کنار ![]() 9. بهتریـــن خصوصیــات: همین که خودشه و نقش بازی نمی کنه ^ _ ^ 10.خنده دار ترین خاطره ای که ازش به یاد داری تو سایت؟ زیاد باهم خندیدیم خب ! اما الان چیز خاصی تو ذهنم نیس ![]() 11. هدفش از فعالیت مجازی چی میتونه باشه ؟ همون هدفی که بقیمون داریم ![]() 12:از چــه شکلکـی بیــشــتر استــفاده میــکنه؟ ![]() ![]() 13. اگه تو سایت نبود اوضاع سایت چطور بود؟ هیچکی نبود که سنمونو بزنه تو سرمون ![]() 14.یه آرزو براش : آرزو میکنم که تمام آرزوهاش حکمت خدا باشه و به بهترین شکل براش اتفاق بیوفته ❤ 15:تیکه کلامش چیه : عه ![]() 16:بهترین لقبی که میتونی بهش بدی ؟ گیس سفید و دا ![]() 17:اولین برخوردی که باهاش داشتی چطور بود ؟ اووووه یادم نمیاد بابا -__- 18:از اولین برخوردت چقدر نظرت راجبش عوض شد ؟ خیلی ![]() ![]() ![]() 19:چند وقته میشناسیش ؟ چقدر بهش اعتماد داری در فضای مجازی راست میگه ؟ خیلی وقته میشناسمش و خیلی بهش اعتماد دارم و اینکه ماهِ ماه ![]() 20:بیشتر در چه بخشی فعالیت میکنه ؟ هر جایی که بشه اسپم داد ![]() 21:تــو انجمن با کی بیشتر از همه دوسته؟ با خیلیا ، باهمه تقریبا .. ولی هیچکی که من نمیشه ![]() 22:حدس بزن تیپ و قیافش چجوریه در دنیای عادی؟ نیازی به حدس نیس دیدمش ، اما نمیگم چه جوریه تا تو کف بمونین ![]() 23:یه بیت شعر یا یه جمله بهش تقدیم کن تو به مجازی ترین شیوه هم... که بخندی... من به حقیقی ترین حالت... فدایت میشوم!! 24:تو یه جمله تعریفش کن اگه این قدرتو داشتم که از این دنیای مجازی چند نفرو بکشم بیرون بیارمشون پیش خودم تا خوش بگذرونیم نسترن یکیشه .. با جنبه و پایه اس از بس ![]() 25:نمره اش از 1 تا 20 چند میشه؟ 22 ![]() __________________ .
You Can . |
||||||||
![]() |
3 کاربر از nila بخاطر پست مفیدش تشکر کرده اند |
![]() |
#7 | ||||||||
مدیر انجمن دین و اندیشه زوم پرشین سون ![]() تاريخ عضويت: Nov 2013
اسم واقعی: نازنین
تشكرها (از ديگران): 5,701
تشكر شده 14,354 بار در 10,053 پست
![]() پاداش داده شده 634 مرتبه تاکنون 1,270 مرتبه با چوق تشکر کرده تشکر شده با چوق 716 مرتبه
|
![]()
ســــــــــوالات
1. اخــلاق و رفتار : متغیر و در نوسان ، شارژ باشه عالی ، کسل باشه هم که دیگه نگم براتون ![]() 2. توی ترین ها بهش چه چیزی رو نسبت میدی؟ خوش خنده ترین ![]() 3. نام کاربری(نــظرت درمورده نــام كاربــريش) : به قول فازی شیک و قشنگ ![]() 4. پستهایی که ارسال کرده چجوریه؟ تماما اسپم ![]() 5. امضاها و آواتارش(نظرت) : آواتاراش قشنگن ، امضاهاش هم . ![]() 6. تا به حال شده ازش دلخور شده باشی؟ کی؟ بلی دو بار شده ![]() 7. تا به حال بهت کمک کرده؟کجا و چه جوری؟ هوم ولی حضور ذهن ندارم ![]() 8. بدتریـــن خصوصیات : میدونم چیه ولی نمدونم اسمش چیه که بگم ![]() 9. بهتریـــن خصوصیــات : مهربون ![]() ![]() ![]() 10.خنده دار ترین خاطره ای که ازش به یاد داری تو سایت؟ باو ما که هر روز داریم میخندیم با هم ![]() 11. هدفش از فعالیت مجازی چی میتونه باشه ؟ گذران وقت و وصل موندن به خاطرات قدیم ![]() 12:از چــه شکلکـی بیــشــتر استــفاده میــکنه؟ ![]() ![]() 13. اگه تو سایت نبود اوضاع سایت چطور بود؟ بی نسترنی داغونمون میکرد ![]() 14.یه آرزو براش : حاجت دلش با حکمت خداش یکی باشه ![]() 15:تیکه کلامش چیه : اسکل ![]() 16:بهترین لقبی که میتونی بهش بدی ؟ دا ![]() 17:اولین برخوردی که باهاش داشتی چطور بود ؟ یادمه وقتی که برگشته بود ، مدام به من پیام میداد و منم با اینکه نشناخته بودم اما یجوری حرف میزدم که انگار شناختم ![]() ![]() 18:از اولین برخوردت چقدر نظرت راجبش عوض شد ؟ برخورد حضوری مون خوب بود و کماکان هم خوبه ![]() ![]() 19:چند وقته میشناسیش ؟ چقدر بهش اعتماد داری در فضای مجازی راست میگه ؟ خیلی وقت نیست ، شاید یک سال و دلیلی نداره برای دروغ گفتن اقلا اینو مطمعنم ![]() 20:بیشتر در چه بخشی فعالیت میکنه ؟ چت باکس و هر جا هر کی اسپم بده ![]() 21:تــو انجمن با کی بیشتر از همه دوسته؟ با همه ، بیشتر با نسرین و سید ![]() 22:حدس بزن تیپ و قیافش چجوریه در دنیای عادی؟ خوشتیپ و خوشگل و دوست داشتنی ![]() 23:یه بیت شعر یا یه جمله بهش تقدیم کن هوا خواهِ توام جانا و میدانم که میدانی … 24:تو یه جمله تعریفش کن نسترن ؛ یک دوست خوب ، یک همدم با ارزش، یک یار دلسوز ، یک یاور بی منت و یک رفیق بی همتا ![]() 25:نمره اش از 1 تا 20 چند میشه؟ 18 ![]() |
||||||||
![]() |
2 کاربر از مرهم بخاطر پست مفیدش تشکر کرده اند | Hamed.Hamishe Abi (08-16-2017), فرنوش (08-11-2017) |
![]() |
#8 | ||||||||
عضو پرشين سون ![]() تاريخ عضويت: Apr 2014
محل سكونت: استان گلستان شهرستان مینودشت
اسم واقعی: سیدعلی
تشكرها (از ديگران): 1,382
تشكر شده 871 بار در 389 پست
![]() پاداش داده شده 134 مرتبه تاکنون 31 مرتبه با چوق تشکر کرده تشکر شده با چوق 54 مرتبه
|
![]()
ضمن عرض سلام خدمت بچهای گل گروه ازتون میخوام منو معاف کنین از این بخش چون خیلی وقته نبودم نمی خوام الکی نظر بدم
از همه شما یزرگواران صمیمانه میخوام منو ببخشین بخصوص مه ارای عزیز ![]() __________________ پدرم تاج سرم چشم به راهت بودم همه دم عاشق لبخند نگاهت بودم ای فلک از چه زدی آتش غم بر جگرم کاش جای پدرم من سر راهت بودم ای سفر کرده به معراج به یادت هستیم ای پدرما همگی چشم به راهت هستیم تو سفر کردی وآسوده شدی از دوران همه ماتم زده هر لحظه به یادت هستیم |
||||||||
![]() |
4 کاربر از امپراطور رم بخاطر پست مفیدش تشکر کرده اند |
![]() |
#9 | ||||||||
مديريت كل سايت ![]() تاريخ عضويت: Sep 2007
محل سكونت: ı̴̴̡ ̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı
اسم واقعی: محمد خالدنژاد
تشكرها (از ديگران): 30,382
تشكر شده 24,124 بار در 11,646 پست
![]() پاداش داده شده 514 مرتبه تاکنون 453 مرتبه با چوق تشکر کرده تشکر شده با چوق 1,244 مرتبه
|
![]()
1. اخــلاق و رفتار : گاهی خیلی جدی و گاهی خیلی شوخ
![]() 2. توی ترین ها بهش چه چیزی رو نسبت میدی؟ وفادارترین به سایت(2008-2017) ![]() 3. نام کاربری(نــظرت درمورده نــام كاربــريش) : از اولم همین بود. قشنگه ![]() 4. پستهایی که ارسال کرده چجوریه؟ تقریبا توی همه بخشها پست میزنه بخصوص اگه بیفته رو دور اسپم ![]() 5. امضاها و آواتارش(نظرت) : قشنگن. یه آواتار داشت یه دختر چینی بود. سالها اون آواتارش بود ![]() 6. تا به حال شده ازش دلخور شده باشی؟ کی؟ نه ولی چرا پست های بچه ها رو لایک نمیکنه ![]() 7. تا به حال بهت کمک کرده؟کجا و چه جوری؟ با اسپم دادن باعث گرم شدن جو تاپیکها شده ![]() 8. بدتریـــن خصوصیات : چیز خاصی ندیدم 9. بهتریـــن خصوصیــات : رک بودنش 10.خنده دار ترین خاطره ای که ازش به یاد داری تو سایت؟ زمان خواستگاری مجازیش توسط آقا سید ![]() 11. هدفش از فعالیت مجازی چی میتونه باشه ؟ بدست آوردن چوق ![]() 12:از چــه شکلکـی بیــشــتر استــفاده میــکنه؟ دیگه فکنم همه بدونن: ![]() 13. اگه تو سایت نبود اوضاع سایت چطور بود؟چوقاش مال من میشد ![]() 14.یه آرزو براش : سلامتی و عمر باعزت 15:تیکه کلامش چیه : بله ![]() 16:بهترین لقبی که میتونی بهش بدی ؟ گیس سفید ![]() 17:اولین برخوردی که باهاش داشتی چطور بود ؟من نمیدونم امروز ناهار چی خوردم چه برسه 9 سال پیش ![]() 18:از اولین برخوردت چقدر نظرت راجبش عوض شد ؟ مثل همیشه. سنگین و نجیب ![]() 19:چند وقته میشناسیش ؟ چقدر بهش اعتماد داری در فضای مجازی راست میگه ؟ 9 سال. زیاااااد 20:بیشتر در چه بخشی فعالیت میکنه ؟ قدیم بیشتر شعر و ادبیات بود اما الان وسعت دامنش به همه بخشهایی که زمینه تولید اسپم داشته باشه رسیده ![]() 21:تــو انجمن با کی بیشتر از همه دوسته؟ بیشتر با مرهم و سید ![]() 22:حدس بزن تیپ و قیافش چجوریه در دنیای عادی؟ ![]() 23:یه بیت شعر یا یه جمله بهش تقدیم کن 24:تو یه جمله تعریفش کن دختر وفادار و آرام سایت ![]() 25:نمره اش از 1 تا 20 چند میشه؟20 ![]() __________________ ![]() |
||||||||
![]() |
![]() |
به اشتراک بگذارید |
برچسب ها |
مه, مهربان،, موشجل, گیس, پرشین, ؛, آرا, حضور, خوشجل, دا, زوم, سفید, سون, سایت, عه, عزیز |
كاربران در حال ديدن تاپیک: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
ابزارهای موضوع | جستجو این تاپیک |
حالت نمایش | |
|
|