![]() |
![]() |
#1 | ||||||||
مدير انجمن شعر و ادبيات ![]() تاريخ عضويت: Oct 2013
محل سكونت: تبریز
اسم واقعی: تیمور
تشكرها (از ديگران): 24,111
تشكر شده 41,554 بار در 27,682 پست
![]() پاداش داده شده 1,858 مرتبه تاکنون 1,180 مرتبه با چوق تشکر کرده تشکر شده با چوق 1,752 مرتبه
|
![]()
ماهی نئون از زیباترین و سازگارترین ماهی ها و از خانواده کاراسینها می باشد . نام علمی :Paracheirodon innesi من خودم علاقه بسیار زیادی به نگهداری گروهی این ماهی در آکواریومم دارم و در حال حاضر 15 عدد نئون تترای معمولی و 5 عدد از نوع مشکی اون رو توی آکواریوم نگه می دارم. این ماهی به طور کلّی گونه ای پلاژیک(سطح زی) تا میانزی در آکواریوم می باشد. ![]() معمولاً گروه تترای معمولی که در مغازه های ایران هم به وفور پیدا میشه در قسمت های پایین آکواریوم و گونۀ مشکی اون که کمتر تو مغازه ها دیدم در قسمت های میانی آب شنا می کنن و البته گونۀ سیاه به نسبت زرنگتر و با دوام تر هم هستن. کلّاً این ماهی به اندازه 4 cm میتواند برسد. PH آب مورد نیاز در حدوده 5.5 _ 7.5 میباشد((آب متمای به سافت تا متمایل به اسیدی را بیشتر میپسندد)) دمای مورد نیاز آبی 20-25°C میباشد امّا من اون رو در دمای 32 درجه هم برای مدّت زیادی نگهداری کردم و ماهی ها سر حال و خوب موندن. این ماهی بومی جنوب آمریکا است و مسلّماً ماهی فرز و شکارچی خواهد بود می تونید این مسئله رو با انداختن یک پشه در آکواریوم ملاحظه کنید. مقدار آمونیاک آب برای بهترین عملکرد ایم ماهی در حد 0-2 باید باشد نیترات آب را بین 25-50 و حتی کمتر از 25 میلی حفظ کنید درجه سختی آب 1° _ 10° dH به تانکی معدل حداقل 30-40 لیتر آب احتیاج دارد میتوانید این ماهی را با غذاهای خشک و کرم خونی و آرتیمنای زنده بخوبی تغذیه نمایید امّا اگر حشره ای از کنارتون گذشت از خیرش نگذرید و برای ماهیتون شکارش کنید. طول دوره زندگی 5-8 سال میباشد برای آنها تانکی با گیاه های طبیعی و انبوه وبستری متمایل به رنگهای تیره با نور مخصوص ماهیان تهیه کنید و بهتر از است حداقل آنها را در دسته های 6-7 به بالا نگهداری کنید تا هم سر حالتر بمانند و نمیرند و هم از شنای دسته جمعی اونها ساعتها متحیّر به آکواریومتون نگاه کنید.تولید مثل : نرها معمولا از مادها در همان سن کوچکتر در عین حال درخشانترند برای تخمریزی باید نسبت 2 ماهی ماده به 1 نر را در تانکی کوچک معدل 30-40 لیتر با کیفیت آبی عالی و ذکر شده و با گیاهان طبیعی بدور از نور همراه به تغذیه مناسب و کامل و دمای آبی 21-23 درج سانتیگراد در نظر گرفت که تخمها بعد از 22-26 ساعت تبدیل به بچه ماهی می شوند و بعد از 2-4 روز میتوانند شنای آزاد انجام دهند. برای نگهداری این ماهی با ماهی های گیاهخوار به مشکل بر نخواهید خورد البته یک نسبت همیشه حاکم است : هر ماهی که کوچکتر از اندازۀ دهن ماهی دیگری باشد توسط آن ماهی خورده خواهد شد، حالا ماهی خورنده گوشتخوار باشه یا گیاهخوار فرقی نمی کنه. و این، در مورد نئون ها که ماهی های کوچکی هستند مهمتر می شه. امّا باز هم اگر اونها رو در دسته های بزرگ نگهداری کنید امکان خورده شدنشون کمتره چون این ماهی در طبیعت به واسطۀ حضور در همین دسته های بزرگه که میتونه زنده بمونه. وقتی ماهی بزرگ یا شکارچی می خواد به یک نئون تنها حمله کنه : 1- دیدن طعمه 2- هدفگیری 3- نزدیک شدن و هیبنوتیزم 4- بلعیدن یکجای طعمه و یا از پا در آوردنش با یک ظربۀ کاری وقطی ماهی بزرگ یا شکارچی می خواد از یک کلونی یا دستۀ پر از نئون یکی رو شکار کنه : 1- دیدن طعمه 2- گیج شدن بر اثر شنای مخصوص ماهی های نئون با هم در دسته، در نتیجه گم کردن طعمه 3- بالاجبار انتخاب یک نئون دیگر 4- همان سطر 2 5- ماهی شکارچی تصمیم می گیره تا به دسته نزدیک شه 6 -شاید چندتا ماهی هیبنوتیزم بشن ولی بقیه، اونها رو سر هوش میارن 7- شکارچی تصمیم می گیره ناگهان به دسته حمله کنه و شاید یه ماهی گیرش بیاد 8- به دلیل رنگ خاص این ماهی ها و همینطور نحوۀ شنا کردن اونها در دسته های بزرگ شکارچی دچار خطای دید می شه و تیرش هم به سنگ می خوره. این ماهی از جمله ماهی های سرد سیر هست و یکی از دلایلش اینه که رایج ترین مرض هنگام سرد شدن آب ( سفیدک ) اصلا در این ماهی دیده نشده است. |
||||||||
![]() |
![]() |
کاربر زير از taha بخاطر پست مفیدش تشکر کرده است | ♠ SIMA ♠ (12-28-2015) |
![]() |
به اشتراک بگذارید |
برچسب ها |
neon, tetra, نئون, تترا |
كاربران در حال ديدن تاپیک: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
ابزارهای موضوع | جستجو این تاپیک |
حالت نمایش | |
|
|
![]() |
||||
تاپیک | نویسنده موضوع | انجمن | پاسخ ها | آخرین ارسال |
تترا نئون ( Neon Tetra ) | Ramana | دوزيستان و ماهی ها | 2 | 03-11-2014 04:40 PM |
تترا دم خونی شیشه ای (Glass bloodfin Tetra) | Ramana | دوزيستان و ماهی ها | 0 | 03-11-2014 04:32 PM |
نیک جوناس در تور Neon Lights دمی لواتو | فرنوش | اخبار دنیای موسیقی | 0 | 02-12-2014 07:39 PM |
دانلود بازی Double Dragon Neon برای PC | pure love | دانلود بازی | 0 | 02-08-2014 12:03 PM |
پوسته زیبای تم نئون برای اندروید – TSF Shell Theme Neon Dream v3.0 | ki4rash | Theme & Background | 0 | 11-09-2012 12:37 PM |