صفحه اصلی - فروم پرشین سون

بازگشت   PersianSeven Forums > موبايلستان پرشين | PersianSeven Mobile > دانلود برنامه و بازيهای موبایل > Symbain > بازی های Symbain
پورتال پرشين راهنمایی جــوایز IShop وبلاگ پرشین تماس با ما

ارسال مبحث جدید  پاسخ

ابزارهای موضوع جستجو این تاپیک حالت نمایش
قدیمی 08-03-2015   #1
Mr.ALiw Male
عضو پرشين سون

آواتار Mr.ALiw

تاريخ عضويت: Mar 2015
محل سكونت: وسط بهشت
اسم واقعی: عليرضا
تشكرها (از ديگران): 5,365
تشكر شده 3,256 بار در 1,581 پست
چوق (ثروتمند شماره 9): 8,043,767
پاداش داده شده 145 مرتبه
تاکنون 79 مرتبه با چوق تشکر کرده
تشکر شده با چوق 103 مرتبه
فعاليت Longevity
0/20 11/20
Today پست ها
sssss2318

عکسهای خریداری شده
استقلال تهران رئیس جمهور محبوب اونورسون(دکتر کریستی) دنیل راد کلیف
ریال مادرید F14 توپ فوتبال
تک تیر iphone_wall
آلبومهای مندوستان من گروههای من درباره من تقویم علایق من
پيش فرض پرندگان خشمگین 2: پرندگان خشمگین به موبایل‌های شما بازمی‌گردند! Angry Birds 2

آیا کسی در دنیای امروز وجود دارد که نام سری بازی‌های پرندگان خشمگین را نشنیده باشد؟ من که بعید می‌دانم! چراکه از روزی که این بازی وارد دنیای بازی‌های موبایلی شده تاکنون تمام رده‌های سنی را، از خردسال تا میانسال، به سمت خودش کشیده است. اما حالا این پرندگان دوست‌داشتنی با سری دوم این بازی‌ها بازگشته‌اند تا خشم باقیمانده‌شان را خالی کنند!

آیا کسی در دنیای امروز وجود دارد که نام سری بازی‌های پرندگان خشمگین را نشنیده باشد؟ من که بعید می‌دانم! چراکه از روزی که این بازی وارد دنیای بازی‌های موبایلی شده تاکنون تمام رده‌های سنی را، از خردسال تا میانسال، به سمت خودش کشیده است. اما حالا این پرندگان دوست‌داشتنی با سری دوم این بازی‌ها بازگشته‌اند تا خشم باقیمانده‌شان را خالی کنند!
نسل جدید این بازی گرافیک بالاتر و مرحله‌های چالشی‌تر با صحنه‌های آهسته دارد که البته به دقت و طرح‌ریزی بیشتری برای شکست خوک‌های غول‌پیکر با خسارات بیشتر هم نیاز دارد.

پرنده‌تان را انتخاب کنید!
این نسخه آخرین نسخه‌ای است که به‌شکل پرتاب با تیروکمان است. در این نسخه می‌توانید پرنده‌ای را که شلیک می‌شود خودتان انتخاب کنید. خب، پس باید راحت‌تر شده باشد؟ خیر! برخلاف تصور، سخت‌تر هم شده است! چرا که شما باید بفهمید که دقیقا به چه ترتیب باید از پرندگان استفاده کنید تا استراتژی مناسبی برای شکستن تخم‌مرغ‌ها، ترکاندن دیوارها و از پا درآوردن خوک‌ها پیدا کنید.

مراحل چندگانه جدید!
در این نسخه با جزیره‌های خوکی عجیبی روبرو می‌شوید. افتادن فک این خوک‌ها طبیعی‌تر شده و گیاهان بیشتر و عجیب‌تری در این جزایر وجود دارد. از طرف دیگر مراحل هم پیچیده‌تر شده و به‌علت وجود برج‌هایی که خوک‌های شیطانی در حال ساخت آنها زیر منقار پرنده‌ها هستند، باید خیلی دقیق‌تر برنامه‌ریزی کنید!

جادوهای دیدنی!
کولاک، اردک‌های طلایی، فلفل‌های قرمز و دیگر جادوهای عصبانی به‌عنوان امتیازهای جدید این بازی به شما داده می‌شود تا به جنگ خوک‌های کلاه‌بردار بروید. اما ممکن است در این جنگ پیروز نشوید و به کمک نیاز داشته باشید. اینجاست که ساردین توانا، دوست صمیمی شما، به کمکتان می‌آید!
[تنها اعضای سايت ميتوانند لينکها را مشاهده كنند برای عضويت در سايت اينجا كليک كنيد]
[تنها اعضای سايت ميتوانند لينکها را مشاهده كنند برای عضويت در سايت اينجا كليک كنيد]

Award +500 چوق پاداش برای این پست . دلیل : مثل هميشه عالی :thankyou:
Mr.ALiw آفلاین است   پاسخ به نقل قول
کاربر زير از Mr.ALiw بخاطر پست مفیدش تشکر کرده است
Hamed.Hamishe Abi (08-05-2015)
قدیمی 08-05-2015   #2
Mr.ALiw Male
عضو پرشين سون

آواتار Mr.ALiw

تاريخ عضويت: Mar 2015
محل سكونت: وسط بهشت
اسم واقعی: عليرضا
تشكرها (از ديگران): 5,365
تشكر شده 3,256 بار در 1,581 پست
چوق (ثروتمند شماره 9): 8,043,767
پاداش داده شده 145 مرتبه
تاکنون 79 مرتبه با چوق تشکر کرده
تشکر شده با چوق 103 مرتبه
فعاليت Longevity
0/20 11/20
Today پست ها
sssss2318

عکسهای خریداری شده
استقلال تهران رئیس جمهور محبوب اونورسون(دکتر کریستی) دنیل راد کلیف
ریال مادرید F14 توپ فوتبال
تک تیر iphone_wall
آلبومهای مندوستان من گروههای من درباره من تقویم علایق من
پيش فرض

بچه ها ازمن كه ميشنوين دانلودش كنين خيلي باحاله من روي گوشيم ريختم
Mr.ALiw آفلاین است   پاسخ به نقل قول چوق/پاداش
پاسخ

به اشتراک بگذارید

برچسب ها
2, angry, birds, موبایل‌های, پرندگان, بازمی‌گردند, خشمگین

كاربران در حال ديدن تاپیک: 1 (0 عضو و 1 مهمان)

ابزارهای موضوع جستجو این تاپیک
جستجو این تاپیک:

جستجوی پیشرفته
حالت نمایش

مجوزهای ارسال و ویرایش