![]() |
![]() |
#1 | ||||||||
سوپر مدير سايت ![]() تاريخ عضويت: Oct 2013
محل سكونت: .
اسم واقعی: M!LAD
تشكرها (از ديگران): 9,062
تشكر شده 24,817 بار در 13,487 پست
![]() پاداش داده شده 1,087 مرتبه تاکنون 430 مرتبه با چوق تشکر کرده تشکر شده با چوق 840 مرتبه
|
![]()
درباره جدول منتشر شده باید بگوییم که اطلاعات اصلی، چیز جدیدی را در بر ندارد و برخی جزئیات است که به صورت روشن تر بیان شده اند، مواردی که بسیاری از کاربران حرفه ای تر در پی اطلاع از آن بودند. این جدول در چندین صفحه منتشر گردیده و این تمامی چیزی است که سونی ترجیح داده از اطلاعات فنی PS4 منتشر نماید. از سوی دیگر مایکروسافت با کمپین تبلیغاتی گسترده ای، در حال آماده سازی رقیب نام آور PS4 یعنی XBOX One می باشد و طی هفته های آینده می توان شاهد رقابت این دو کنسول و البته بازخورد مخاطبان نسبت به آنها باشیم. ![]() __________________ در من ترانهای نبود، تو خواندی در من آینهای نبود، تو دیدی ریشهای بودم در خوابِ خاکهای مُتُبَرک بیباران، در نگاه تو سبز شدم برقی از چشمانت برخواست، نگاهم بارانی شد گونههایت خیسِ باران، چشمهایت آفتابی گرگها میزایند، برهها را دریابیم تو، با چشمانت مرا بنواز چوبدست چوپانیم سلاحی کارگر خواهد شد بعد از جنگ، با چوبدستم انجیرهای تازه را برای تو خواهم چید با تو خواهم ماند، با تو خواهم خواند و تورا در بُهتِ آفتابیات خواهم بوسید..اگر اَبرها بگذارند… آخرین ویرایش توسط M!LAD در 10-29-2013 |
||||||||
![]() |
![]() |
کاربر زير از M!LAD بخاطر پست مفیدش تشکر کرده است | Hamed.Hamishe Abi (10-29-2013) |
![]() |
به اشتراک بگذارید |
برچسب ها |
ps4, انتشار, اطلاعات, تکمیلی |
كاربران در حال ديدن تاپیک: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
ابزارهای موضوع | جستجو این تاپیک |
حالت نمایش | |
|
|