![]() |
|
پورتال پرشين | راهنمایی | جــوایز | IShop | وبلاگ پرشین | تماس با ما |
![]() ![]() |
|
ابزارهای موضوع | جستجو این تاپیک | حالت نمایش |
![]() |
#11 |
عضو پرشين سون ![]() |
![]()
خسته
یارب دگر از خلق جهان بیخبرم کن چون سر به افراز چمن بی ثمرم کن آثار من اتش بزن و بی اثرم کن دیگر ز هنر خسته شدم بی هنرم کن *** بر این بنده ببخشا دلم مرده خدایا ز بس رنگ و ریا دیدم ازین آدم خاکی ز بس فتنه گری دیدم از این عالم خاکی خدایا تو کریمی فلک را بگشادر که با بال شکسته به عرش تو کشم پر *** آتش به جان دل بیفتد کز دست او آتش گرقتم در این دیار پر تمنا بی آرزو آتش گرفتم یک قطره بارانم خدایا گوهرم کن گوهرم کن ای کعبه ی مقصود عالم بی نیاز از هر درم کن *** یارب دگر از خلق جهان بیخبرم کن چون سر به افراز چمن بی ثمرم کن آثار من اتش بزن و بی اثرم کن دیگر ز هنر خسته شدم بی هنرم کن |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
عضو پرشين سون ![]() |
![]() فریاد
امیدم را مگیر از من خدایا خدایا خدایا دل تنگ مرا مشکن خدایا خدایا خدایا من دور از آشیانم سر به آسمانم بی نصیب و خسته ماندم جدا زیاران از بلای طوفا ن بال من شکسته امیدم را مگیر از من خدایا خدایا خدایا دل تنگ مرا نشکن خدایا خدایا خدایا من دور از آشیانم سر به آسمانم بی نصیب و خسته ماندم جدا ز یاران از بلای طوفال بال من شکسته امیدم را مگیر از من خدایا خدایا خدایا از حریر دلم رفته رنگ هوس درد خود به که گویم در درون قفس آه در درون قفس بسکه دست قضا بسته پای مرا روز و شب ز گلویم ناله خیزد و بس آه ناله خیزد و بس میزنم فریاد هرچه باداباد آه ازین طوفان وای ازین بیداد میزنم فریاد هرچه باداباد آه ازین طوفان وای ازین بیداد |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
عضو پرشين سون ![]() |
![]() شهید
شهید من شهید ما شهید بی زوال انسان شهید گل شهید باغ شهید سربلند ایمان آواز سبز توست آواز گلدسته شفای گل با توست پایا و پیوسته تکرار قلب تو با زائر خسته ای شهید ای خاک تو تبرک شریف هر عشق ای طلوع روشن رسالت شکفته در عشق ای پناه خسته ها شکسته ها محتاج عشقم ای بهار ای غنچه ساز گلمرده ی تاراج عشقم شهید من شهید ما شهید بی زوال انسان شهید گل شهید باغ شهید سربلند ایمان تو یاور آهو هم رنج مظلومی دلیل هر فاتح غم خوار مغلوبی با سایه ها دشمن با روشنی خوبی شهید من شهید ما شهید بی زوال انسان شهید گل شهید باغ شهید سربلند ایمان |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
عضو پرشين سون ![]() |
![]() ماهیگیر
اين همه اون دستاتو بالا و پائين نكن لبه بچه ماهي رو با قلاب خونين نكن ماهيگير ماهيگير اشك اين بچه ماهي توي آن آبها نا پيداست فرياد اون تويه آب يه فرياد بي صداست بذار تا بچگي رو بذاره اون پشت سر بتونه عاشق بشه وقتي ميشه بزرگتر ماهيگير ماهيگير ببين بازي كردنش پر از شوق موندنه زندگي رو خواستنو مرگو از خود روندنه خونه اون رودخونست دريا براش يه روياست بزرگترين آرزوش رسيدن به درياست تابيدن آفتابو رو پولكاش دوست داره دنيا براش قشنگه وقتي بارون ميباره ماهيگير ماهيگير ببين بازي كردنش پر از شوق موندنه زندگي رو خواستنو مرگو از خود روندنه خونه اون رودخونست دريا براش يه روياست بزرگترين آرزوش رسيدن به درياست تابيدن آفتابو رو پولكاش دوست داره دنيا براش قشنگه وقتي بارون ميباره ماهيگير ماهيگير |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
عضو پرشين سون ![]() |
![]() معراج
در کوچهای که جز تو آواز عابری نیست در دفتری که جز تو شعری و شاعری نیست در کوچه باد هرز است کسی اگر گذشته در دفترم سکوت است شعری اگر نوشته شبگرد مثل خفاش من کور و لال بودم میلاد را ندیده رو به زوال بودم از تو دوباره خورشید در ذهن من درخشید در تن بجای خونم شعر و ترانه جوشید شاعر تو بودی ای دوست گفتی و من نوشتم دست تو رهبرم بود نه خط سرنوشتم میلادم از تو بوده پیش از تو من نبودم در من نگفته گم شد شعری اگر سرودم از تو دوباره خورشید در ذهن من درخشید در تن بجای خونم شعر و ترانه جوشید |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
عضو پرشين سون ![]() |
![]()
Try [تنها اعضای سايت ميتوانند لينکها را مشاهده كنند برای عضويت در سايت اينجا كليک كنيد] it!
|
![]() |
![]() |
![]() |
به اشتراک بگذارید |
برچسب ها |
مازیار, متن, یاد, کیانی, ترانه, زنده, عبدالرضا |
كاربران در حال ديدن تاپیک: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
ابزارهای موضوع | جستجو این تاپیک |
حالت نمایش | |
|
|