![]() |
|
پورتال پرشين | راهنمایی | جــوایز | IShop | وبلاگ پرشین | تماس با ما |
![]() ![]() |
|
ابزارهای موضوع | جستجو این تاپیک | حالت نمایش |
![]() |
#1 | ||||||||
مدير انجمن شعر و ادبيات ![]() تاريخ عضويت: Oct 2013
محل سكونت: تبریز
اسم واقعی: تیمور
تشكرها (از ديگران): 24,082
تشكر شده 41,541 بار در 27,669 پست
![]() پاداش داده شده 1,857 مرتبه تاکنون 1,180 مرتبه با چوق تشکر کرده تشکر شده با چوق 1,752 مرتبه
|
![]()
![]() وزیر پیشنهادی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات اجرای طرح شبکه ملی اطلاعات را اولویت جدی خود اعلام کرد. زارعپور وعده داد ظرف ۲ سال شبکه ملی اطلاعات را راهاندازی کند عیسی زارع پور در جلسه علنی مجلس: * افتخار میکنم که دغدغه ساماندهی، حمایت و حضور پرقدرت در فضای مجازی را داشتهام. * انشاالله ظرف ۴ سال، شبکه ملی اطلاعات را براساس مصوبه شورای عالی فضای مجازی اجرا خواهیم کرد. * بیش از ۲۰ سال است که میخواهیم آن را اجرا کنیم اما به دلایلی هنوز محقق نشده است. * متاسفانه شبکه ملی اطلاعات را به غلط جا انداختند به معنای قطع دسترسی به اینترنت و شبکههای جهانی است. * بنده به عنوان متخصص شبکههای کامپیوتری عرض میکنم شبکه ملی اطلاعات به هیچ وجه به معنای قطع دسترسی به شبکههای جهانی نیست. * چرا وقتی میخواهیم در این فضا پیام ارسال کنیم باید بستههای پیام از کشور ما خارج شود و همین مسیر را طی کند تا به دست مخاطب برسد؟ * این یعنی هم هزینه پهنای باند بینالملل پرداخت کنیم، هم استقلالمان دچار خدشه شود و نکته بدتر آنکه اگر اینترنت قطع شود کل خدمات داخلی از کار می افتد. انشاالله شبکه ملی اطلاعات را به این معنی که عرض کردم خواهیم داشت. * آمادهام که تجربه ۱۵ ساله خودم را به کار گیرم و با کار و مجاهدت شبانه روزی همه ظرفیتهای فناوری مهم را به کار گیریم تا جایگاه انقلاب اسلامی را ارتقا دهیم و ایرانی هوشمند را رقم بزنیم. منبع: isna.ir |
||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
به اشتراک بگذارید |
برچسب ها |
ملی, وزیر, وعده, پیشنهادی, اینترنت, ارتباطات, درباره |
كاربران در حال ديدن تاپیک: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
ابزارهای موضوع | جستجو این تاپیک |
حالت نمایش | |
|
|