![]() |
![]() |
#1 |
عضو پرشين سون ![]() |
![]()
متقاضیان می توانند با یکی از 8 روش زیر اقدام به درخواست اقامت ترکیه برای خود کنند. 1- مهاجرت به ترکیه از طریق تحصیل 2- مهاجرت به ترکیه از طریق کار 3- مهاجرت به ترکیه از طریق سرمایه گذاری 4- مهاجرت به ترکیه از طریق خرید ملک 5- مهاجرت به ترکیه از طریق ثبت شرکت 6- مهاجرت به ترکیه از طریق تولد 7- مهاجرت به ترکیه از طریق ازدواج 8- مهاجرت به ترکیه از طریق پناهندگی هر گونه سوالی در مورد مهاجرت به ترکیه و روش های مهاجرت به سایر کشورهای جهان دارید ازم بپرسید. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
عضو پرشين سون ![]() |
![]() نقل قول:
[تنها اعضای سايت ميتوانند لينکها را مشاهده كنند برای عضويت در سايت اينجا كليک كنيد] |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
عضو پرشين سون ![]() |
![]()
سلام ممنونم بابت اطلاعاتتون. منم قصد [تنها اعضای سايت ميتوانند لينکها را مشاهده كنند برای عضويت در سايت اينجا كليک كنيد] رو دارم. امیدوارم کارهام خوب پیش بره.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
عضو پرشين سون ![]() |
![]()
سلام دوستان
اگر شما هم قصد مهاجرت دارید، میتونید از موسسه [تنها اعضای سايت ميتوانند لينکها را مشاهده كنند برای عضويت در سايت اينجا كليک كنيد] کمک بگیرید. من الان چندماهی هست با کمکشون تونسم کارهامو انجام بدم و مهاجرت کنم. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
عضو پرشين سون ![]() |
![]()
خاله منم قبلا برای مهاجرت از طریق [تنها اعضای سايت ميتوانند لينکها را مشاهده كنند برای عضويت در سايت اينجا كليک كنيد] اقدام کرده بود . الان 1 ساله که مهاجرت کرده و خیلی از زندگی در ترکیه راضیه.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
عضو پرشين سون ![]() |
![]()
سلام [تنها اعضای سايت ميتوانند لينکها را مشاهده كنند برای عضويت در سايت اينجا كليک كنيد] برای تحصیل در رشته روانشناسی خوبه؟
|
![]() |
![]() |
![]() |
به اشتراک بگذارید |
برچسب ها |
8, مهاجرت, ترکیه, روش |
كاربران در حال ديدن تاپیک: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
ابزارهای موضوع | جستجو این تاپیک |
حالت نمایش | |
|
|