![]() |
|
پورتال پرشين | راهنمایی | جــوایز | IShop | وبلاگ پرشین | تماس با ما |
![]() ![]() |
|
ابزارهای موضوع | جستجو این تاپیک | حالت نمایش |
![]() |
#1 | ||||||||
معاونت سایت ![]() تاريخ عضويت: Oct 2013
محل سكونت: اصفهان
اسم واقعی: یلدا
تشكرها (از ديگران): 25,635
تشكر شده 19,172 بار در 11,414 پست
![]() پاداش داده شده 1,584 مرتبه تاکنون 1,178 مرتبه با چوق تشکر کرده تشکر شده با چوق 601 مرتبه
|
![]()
[A - Dm] [Dm - C - F - Bb - A] 2 A Bb Dm A Bb Dm گلی که دستِ تو چیده پیش رومه ... هنوزم بادبادکامون لبِ بومه A Bb F Bb صدای پات میاد از اون سرِ دالون ... میگی خوبی چی چیه وفا کدومه A Bb C Dm A Bb C Dm بین ما هر چی بوده تموم شده ... عشقِ این دوره چه بی دووم شده [A - Dm] [Dm - C - F - Bb - A] Dm A Dm F Dm A دستِ سردت میگه اون روزها گذشته ... دیگه عشقو عاشقی از ما گذشته A Bb Gm-D-Bb-A A Bb Gm-D-A-Dm میگم آروم بشه دل ، تنها بمونه ... میدونم دوره ی این حرفا گذشته بینِ ما هر چی بوده ... [A - Dm] [Dm - C - F - Bb - A] Dm C Am Bb Dm دلم اندازه این ابرا گرفته ... عشقِ تو خنده از این لبها گرفته Dm C Am Bb Dm چی بگم ، هر چی بگم فایده نداره ... غمِ عالم توی قلبم جا گرفته بین ما هر چی بوده ... [A - Dm] [Dm - C - F - Bb - A] A Bb Dm A Bb Dm کسی که زندگشو باخته تو نیستی ... اون که با رنگو ریا ساخته تو نیستی A Bb F Bb اون منم تنهاترین تنهای دنیا ... اون که خوبو بدو نشناخته تو نیستی بین ما هر چی بوده ... [A - Dm] [Dm - C - F - Bb - A] |
||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
عضو پرشين سون ![]() |
![]()
من خیلی کارهای گوگوش رو دوست دارم و چون خودم هم گیتار میزنم اکثر اونها رو روش کار می کنم این آکوردها رو هیچ جا ندیده بودم به همین خاطر از بیبیِ ادمین تشکر میکنم
آخرین ویرایش توسط M!LAD در 09-16-2019 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||||||
معاونت سایت ![]() تاريخ عضويت: Oct 2013
محل سكونت: اصفهان
اسم واقعی: یلدا
تشكرها (از ديگران): 25,635
تشكر شده 19,172 بار در 11,414 پست
![]() پاداش داده شده 1,584 مرتبه تاکنون 1,178 مرتبه با چوق تشکر کرده تشکر شده با چوق 601 مرتبه
|
![]()
میلاد
![]() |
||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
به اشتراک بگذارید |
برچسب ها |
ما, چی, نام, گوگوش, آهنگ, آکورد, بوده, بین, تموم, شده |
كاربران در حال ديدن تاپیک: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |