![]() |
|
پورتال پرشين | راهنمایی | جــوایز | IShop | وبلاگ پرشین | تماس با ما |
![]() ![]() |
|
ابزارهای موضوع | جستجو این تاپیک | حالت نمایش |
![]() |
#1 | ||||||||
مديريت كل سايت ![]() تاريخ عضويت: Sep 2007
محل سكونت: ı̴̴̡ ̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı
اسم واقعی: محمد خالدنژاد
تشكرها (از ديگران): 30,377
تشكر شده 24,110 بار در 11,640 پست
![]() پاداش داده شده 514 مرتبه تاکنون 453 مرتبه با چوق تشکر کرده تشکر شده با چوق 1,244 مرتبه
|
![]()
دانلود آهنگ جدید مهدی مقدم و امید عامری بنام فرق میکنه با همه Download New Music By Omid Ameri And Mehdi Moghadam Called Fargh Mikone Ba Hame Exclusive ![]() متن آهنگ جدید مهدی مقدم و امید عامری بنام فرق میکنه با همه مهدی مقدم و امید عامری فرق میکنه با همه یکی دیگه پر کرده جاتو واسم یکی به جات اومد که منم اونو خواستم همه ی دنیامه کنارش ارومم خودشم میدونه که دیوونه ی اونم یه حس خاصی بین من و اونه همه روزامون اروم ارومه دنیا رو گشتم مثل اون ندیدم اخه دچار یه عشق شدیدم عشق منه جون منه فرق میکنه با همه عمر منه نفسمه قلبم واسش میزنه یکی دیگه اومده شده همه دنیام منه احساسی رو نمیزاره تنها با دل من راه میاد نگرانم تا بیاد اینجوری عشق دیگه گیر نمیاد یه حس خاصی بین من و اونه همه روزامون اروم ارومه دنیا رو گشتم مثل اون ندیدم اخه دچار یه عشق شدیدم عشق منه جون منه فرق میکنه با همه عمر منه نفسمه قلبم واسش میزنه [تنها اعضای سايت ميتوانند لينکها را مشاهده كنند برای عضويت در سايت اينجا كليک كنيد] [تنها اعضای سايت ميتوانند لينکها را مشاهده كنند برای عضويت در سايت اينجا كليک كنيد] |
||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
به اشتراک بگذارید |
برچسب ها |
فرق, مقدم, مهدی, میکنه, همه, آهنگ, امید, بنام, جدید, دانلود, عامری |
كاربران در حال ديدن تاپیک: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
ابزارهای موضوع | جستجو این تاپیک |
حالت نمایش | |
|
|