![]() |
![]() |
#1 | ||||||||
عضو پرشين سون ![]() تاريخ عضويت: Feb 2020
محل سكونت: تهران
اسم واقعی: سارا
تشكرها (از ديگران): 0
تشكر شده 0 بار در 0 پست
چوق:
7,430
|
![]()
تا پیش از این، کارمندان یک سازمان نسبت به نصب سیستم حضور و غیاب (شامل دستگاه و نرمافزار) در شرکتها، نگرش خوبی نداشتند و حس میکردند که انجام این کار از جانب مدیر، به معنای آن است که مدیر، اعتمادی به زیر دستانش ندارد. اما با گذشت زمان و دیدن کارکردهای این مجموعه برای خودشان، دانستند که این سیستم چندان هم بد نیست و نصب و به کار بردن آن، فواید بسیاری برای خودشان نیز داشته است. برخی از کارکردهای سیستم حضور و غیاب عبارتاند از: ثبت میزان مرخصی کارمندان نمایش تقویم کاری نمایش شیفتهای کاری هر کارمند تعیین کارکرد دقیق هر کارمند نمایش وضعیت ماموریت و اضافهکاری کارمند ![]() __________________ سلام من سارا هستم. یه شهریوریه آروم و مهربون. یه مدتی هست برای شرکت jahangostarpars.com کار میکنم و خیلی هم راضیم از کارم! آخرین ویرایش توسط Hamed.Hamishe Abi در 03-10-2021 |
||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
عضو پرشين سون ![]() |
![]()
سلام
ممنون از مطلب خوبتون خوبی نرم افزار اینه که با دستگاه های حضور و غیاب موجود در بازار با برندهای مختلف مثل virdi و zk ارتباط داره، یعنی کاربری که این نرم افزار را در مجموعه داره، در صورت تمایل برای تعویض دستگاه، فقط هزینه خرید دستگاه حضور و غیاب جدید را پرداخت میکنه آخرین ویرایش توسط Hamed.Hamishe Abi در 4 روز پیش |
![]() |
![]() |
![]() |
به اشتراک بگذارید |
برچسب ها |
نرم, نرم افزارحضور غیاب, افزار, بهترین, حضور, غیاب |
كاربران در حال ديدن تاپیک: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
ابزارهای موضوع | جستجو این تاپیک |
حالت نمایش | |
|
|