PersianSeven Forums

PersianSeven Forums (http://forum.persianseven.ir/index.php)
-   انواع پلوها (http://forum.persianseven.ir/forumdisplay.php?f=204)
-   -   طرز تهیه لوبیا چشم بلبلی پلو (http://forum.persianseven.ir/showthread.php?t=363221)

taha 11-04-2019 11:49 PM

طرز تهیه لوبیا چشم بلبلی پلو
 
[تنها اعضای سايت ميتوانند لينکها را مشاهده كنند برای عضويت در سايت اينجا كليک كنيد]

پلوهای مخلوط یکی از غذاهای خوشمزه و تقریبا ساده ای است که می توانید در منزل تان برای وعده ناهار درست کنید. لوبیا چشم بلبلی پلو یکی از این غذاها است که طعم فوق العاده عالی و متفاوتی دارد

لوبیا چشم بلبلی پلو

مواد لازم برای تهیه لوبیا چشم بلبلی پلو ( برای 3 - 4 نفر )

لوبیا چشم بلبلی ریز : نصف پیمانه
برنج : 3 پیمانه
گوشت : 300 گرم
رب : یک قاشق غذاخوری
پیاز داغ یا پودر پیاز : مقداری
روغن : به میزان لازم
نمک و فلفل : به میزان لازم
ادویه پلو : به میزان لازم ( زیره - دارچین - پودر گل محمدی )
پرتقال : یک عدد
زعفران : به میزان لازم


مرحله اول تهیه لوبیا چشم بلبلی پلو
[تنها اعضای سايت ميتوانند لينکها را مشاهده كنند برای عضويت در سايت اينجا كليک كنيد]


برنج و لوبیا را شسته و 2 تا 3 ساعت در آب ولرم خیس کنید.( آب لوبیا را یک تا دو بار عوض کنید )
من از لوبیای ریز برای این پلو استفاده میکنم، اگر در دسترس نبود، میتونید از لوبیا چشم بلبلی معمولی استفاده کنید.


مرحله دوم تهیه لوبیا چشم بلبلی پلو
[تنها اعضای سايت ميتوانند لينکها را مشاهده كنند برای عضويت در سايت اينجا كليک كنيد]


گوشت را به صورت خیلی ریز خرد کنید.
پیاز را ریز خرد یا رنده کرده و کمی تفت دهید تا شفاف شود، نیازی به تغییر رنگ پیاز نیست!
گوشت را اضافه کنید و آن را نیز کمی تفت دهید، در حدی که فقط تغییر رنگ دهد و نیازی به سرخ شدن نیست!
یک قاشق رب به گوشت اضافه کرده و سپس لوبیای خیس خورده را بیافزایید و بلافاصله دو لیوان آب درون قابلمه بریزید و درب ظرف را بگذارید تا گوشت و لوبیا خوب بپزد، مراقب باشید لوبیاها له نشود! ( لوبیا چشم بلبلی زودتر از بقیه لوبیاها میپزد )


مرحله سوم تهیه لوبیا چشم بلبلی پلو
[تنها اعضای سايت ميتوانند لينکها را مشاهده كنند برای عضويت در سايت اينجا كليک كنيد]


در انتها نمک، فلفل سیاه، زعفران دم شده و کمی رنده پوست پرتقال داخل گوشت بریزید. ( توجه کنید پوست پرتقال زیاد، طعم غذا را عوض کرده و ممکن است خوشایند نباشد! رنده را روی قابلمه بگیرد و فقط یک تا دو بار پرتقال را روی رنده بکشید! "خیلی کم!!! " )
برنج را مطابق همیشه آبکش کرده و دم بگذارید.
در هنگام سرو، پلو و مایه گوشتی را به صورت لایه لایه داخل دیس بکشید، هر بار بعد از لایه برنج روی آن ادویه پلو بپاشید و در آخر هم به سلیقه خود تزئین کنید.


ادویه لوبیا چشم بلبلی پلو
[تنها اعضای سايت ميتوانند لينکها را مشاهده كنند برای عضويت در سايت اينجا كليک كنيد]


من برای ادویه این پلو از دارچین، زیره سیاه و پودر گل محمدی به نسبتی که در تصویر زیر می بینید، استفاده میکنم. اضافه کردن ادویه سلیقه ای است، ولی با این ادویه ها طعم بهتری خواهید داشت!


نکته : در صورت تمایل میتونید از گوشت قلقلی هم استفاده کنید، برای اینکار همان 300 گرم گوشت چرخ شده را با یک عدد پیاز متوسط رنده شده و کمی نمک و ادویه خوب مخلوط کرده و به صورت قلقلی های خیلی ریز( کوچکتر از کله گنجشکی ) داخل دست شکل داده و کمی با روغن تفت دهید )




منبع : mamisite.com





مرهم 11-05-2019 12:50 AM

اینو دوستم درست کردع بود؛ مث شوید پلو با باقالی ولی به جای باقالی لوبیا چشم بلبلی ریخته بود خیلی خوشمزه شده بود همون مزه باقالی پلو میداد طفلی :((

Hamed.Hamishe Abi 11-13-2019 10:15 AM

راضیم ازش :دی


زمان محلی شما با تنظیم GMT +3.5 هم اکنون 05:46 PM میباشد.

Powered by vBulletin .
Copyright © 2020 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.