PersianSeven Forums

PersianSeven Forums (http://forum.persianseven.ir/)
-   انواع غذا با مرغ و گوشت (http://forum.persianseven.ir/f211.html)
-   -   مراحل تهیه مرغ طعم‌دار برای سالاد و ساندویچ (http://forum.persianseven.ir/t351239.html)

Niloofar 10-15-2018 09:51 PM

مراحل تهیه مرغ طعم‌دار برای سالاد و ساندویچ
 
یکی از مهمترین بخش های داشتن یه سالاد یا ساندویج خوشمزه که حاوی مرغ هم هست اینه که بتونیم مرغشون رو طوری بپزیم که اصلا طعم زهم نده و خیلی خوش عطرو بو و خوشمزه باشه و در عین حال حسابی آبدار باشه و خشک نشده باشه.
در این مطلب طرز تهیه یه مرغ لذیذ رو براتون میذاریم که از این به بعد میتونین داخل خیلی از سالاد های سرد و ساندویج ها با خیال راحت استفاده کنین و لذت ببرین.
[تنها اعضای سايت ميتوانند لينکها را مشاهده كنند برای عضويت در سايت اينجا كليک كنيد]
مواد لازم
  • ۱ عدد سینه مرغ بدون استخوان
  • ۲ قاشق چایخوری پودر پاپریکا
  • ۱/۲ قاشق چایخوری نمک
  • ۱ قاشق چایخوری سیر رنده شده
  • ۱/۲ قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • ۲۰ گرم کره
  • ۲ قاشق غذاخوری روغن مایع

[تنها اعضای سايت ميتوانند لينکها را مشاهده كنند برای عضويت در سايت اينجا كليک كنيد]
طرز تهیه
1. برای تهیه این مرغ خوشمزه و آسون باید ابتدا سینه مرغ رو از وسط نصف کنین.
[تنها اعضای سايت ميتوانند لينکها را مشاهده كنند برای عضويت در سايت اينجا كليک كنيد]
2. حالا یه کیسه فریزر بذارین روشون تا موقع کوبیدن آب مرغ این ور اون ور نپره و بعد با یه بیفتک کوب بکوبینشون تا ضخامتشون کمتر بشه.
[تنها اعضای سايت ميتوانند لينکها را مشاهده كنند برای عضويت در سايت اينجا كليک كنيد]
3. حالا هر دو طرف مرغ رو به تمام ادویه هایی که داشتین آغشته کنین.
[تنها اعضای سايت ميتوانند لينکها را مشاهده كنند برای عضويت در سايت اينجا كليک كنيد]
4. داخل یه ماهیتابه کره و روغنی که داشتین رو بریزین و وقتی کره آب شد و داغ شد سینه ها رو داخل ماهیتابه بذارین.
[تنها اعضای سايت ميتوانند لينکها را مشاهده كنند برای عضويت در سايت اينجا كليک كنيد]
5. حالا مرغ رو با حرارت متوسط بپزین احتیاجی نیست در ماهیتابه بسته باشه، مرغ آب میندازه و با آب خودش میپزه. وقتی یه طرف مرغ تقریبا طلایی شد ( نذارین خیلی طلایی و خشک بشه) برش گردونین تا طرف دیگه هم تغییر رنگ بده. کلا برای پخت مرغ کمتر از یک ربع زمان لازم دارین. نذارین مرغ کاملا خشک و بی آب بشه و بعد پختن از ماهیتابه درش بیارین.
[تنها اعضای سايت ميتوانند لينکها را مشاهده كنند برای عضويت در سايت اينجا كليک كنيد]
6. حالا مرغ خوشمزه تون برای استفاده در انواع سالاد و ساندویج حاضره …


زمان محلی شما با تنظیم GMT +3 هم اکنون 12:02 AM میباشد.

Powered by vBulletin .
Copyright © 2019 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.