PDA

View Full Version : آشپزخونه پرشين


صفحه ها : [1] 2 3 4 5

  1. نكات مهم در آشپزي
  2. اموزش اشپزی (مفید برای خانم های دم بخت سایت)!!
  3. سازگاری و ناسازگاری بعضی از میوه های فصل (بخش اول - انگور)
  4. از بين بردن بوي نامطبوع مرغ
  5. اگر برنج بيش از حد جوش خورده بود
  6. نگه داری فلفل دلمه‌اي را براي مدت طولاني
  7. اگر نان ها فانتزی شوند
  8. در چه قابمله‌هائی غذا می‌پزید و چگونه؟
  9. لبو و تزئینات آن برای شب یلدا!
  10. تزیین سیب و پرتقال برای شب یلدا!
  11. روشهای تزئین آناناس برای شب یلدا
  12. انار وتزیین آن برای شب یلدا!
  13. دانستني هاي آشپزي
  14. آنچه‌ از سفره نمی‌دانستید
  15. ژله ؛ دسري مناسب براي چاق‌ها
  16. کليات آشپزي مکزيکي
  17. مرباي سه ميوه
  18. مرباي سيب و زنجفيل
  19. ترشي مخلوط انبه
  20. شور باميه
  21. فنونی برای آشپزی آسان
  22. زيتون پرورده
  23. حلوا خرمایی (خوزستان و فارس)
  24. چند توصيه براي انتخاب گوشت خوب
  25. مصرف «روي» و تاثيرات آن در بدن
  26. ميوه‌اي ضد سرطان
  27. مصرف شکلات و قهوه در بروز سردرد موثر است
  28. هويج، چربي خون را تا 20 درصد كاهش مي‌دهد
  29. جواني با جوانه گندم
  30. بادام موجب استحکام استخوان‌ها مي‌شود
  31. چند گزينه تغذيه‌اي براي خواب راحت‌تر
  32. کافئين موجود در قهوه التيام‌بخش زخم‌هاي کبدي
  33. مصرف چه غذاهايي در دوران بارداري مضر است؟
  34. هله هوله خوري سبب بروز افسردگي مي‌شود
  35. مصرف كره، جان بيماران قلبي را تهديد مي‌كند
  36. با خوردن اين خوراکيها،پف چشمتان را از بين ببريد!!
  37. با مصرف يك ميوه آغاز كني
  38. شام نخورید ،جوان می مانید
  39. تاثیر تغذیه بر زیبایی
  40. تاثیرات منفی مصرف زیاد ترشی و شور
  41. خوردن سیب ۱۵ دقیقه قبل از غذا
  42. اگر غـذاي فلفل دار و تند مي خـوريد
  43. سس مایونز چاشنی باب میل همه
  44. حلوا ارده غذايي مقوي براي صبحانه
  45. 4 روش آسان ولي سخت براي كنترل اشتها
  46. خواص اعجاب انگیز بلوبری
  47. تاثیر ويتامين ‌C در كاهش استرس‌
  48. بيماران قلبي گردو بخورند
  49. خوردني‌ها و نخوردني‌ها براي پيشگيري از سرطان
  50. وسواس تغذیه ای چیست؟
  51. رژیم غذایی مفید در سرطان سینه
  52. تاثير غذا بر روي اخلاق انسان
  53. خوراكي هاي سبك وگرما زدگي
  54. هلو برای سلامت پوست مفید است
  55. دور کمر و ران چربی دارم چه رژیم از بین ببرم؟
  56. غذاهایی که میگرن را تحریک می کنند
  57. 15 نکته درباره خوراكي‌هاي سفر
  58. سوال هایی درباره انجماد غذاها
  59. آيا نخوردن صبحانه ضرر دارد؟
  60. غذاهاي قاتل !
  61. ويتامين هاي a،b،c،e در چه مواد خوراکي وجود دارند
  62. برای لاغر شدن نان و برنج را حذف نکنید
  63. موز وسلامت
  64. خطرناکترین خوردنیها و شاید خوشمزه‏ ترین‏ها
  65. 10غذا براي تقويت هوش
  66. تنوع بيش از حد غذايي چاق‌كننده است!
  67. راهنمایی برای مصرف مواد غذایی در پاییز
  68. زمان خوردن در افزايش وزن موثر است
  69. براي رفع التهاب معده ازگيل بخوريد
  70. مصرف شير پرچرب، وزن كودكان را كاهش مي‌دهد
  71. از گرم و سرد کردن مکرر غذاها بپرهيزيد
  72. با مصرف روزانه مغزها، سلامت قلب خود را تضمين كنيد
  73. گشنيز بيماريهاي عفوني روده را برطرف مي‌كند
  74. روزی یك لیوان آب كرفس !
  75. نوعي بستني دارويي
  76. فست‌فود به اندازه مواد مخدر اعتیاد آور است
  77. ویتامین C به نشاط پوست کمک می کند
  78. بهترین میوه برای تقویت استخوان ها
  79. از اين خوشمزه‌ها بايد بترسيم
  80. براي بخارپز كردن سبزيجات بايد
  81. افراد داراي مشغله فكري اسفناج بخورند
  82. عصاره برگ زيتون‌ كنترل‌كننده فشارخون‌ ....
  83. استخوان‌هاي محكم با پرتقال و خرمالو
  84. پرتقال؛ افزايش‌دهنده جذب آهن
  85. يك فنجان قهوه جايگزين لوسيونهاي ضد چروك
  86. شيرپاستوريزه و استرليزه را نجوشانيد
  87. براي لاغر شدن وعده‌هاي اصلي غذايي را حذف نکنيد
  88. چاي سبز با کاهش سرطان معده در زنان
  89. کلسترول براي رشد سلولهاي مغزي ضروري است
  90. توالی ژنوم سیب زمینی به دست آمد
  91. مصرف 3 فنجان چاي در روز خطر ابتلا به ديابت را كاهش مي‌دهد
  92. بدبيني نسبت به برنامه غذايي در كاهش وزن موثر است
  93. از مصرف گوشت با انجماد مجدد بپرهيزيد
  94. مصرف ميان وعده باعث افزايش يادگيري مي‌شود
  95. آلبالو براي درمان بي‌خوابي مفيد است
  96. خطرات خوراندن چای بیسکوئیت به نوزادان زیر 7 ماه
  97. کلم بروکلي از شريان‌ها محافظت مي‌کند
  98. عسل نوزادان را به دام مرگ می‌کشاند
  99. غذاهاي چرب، اشتها را كور مي‌كند
  100. افسانه ارتباط شکلات و جوش واقعیت ندارد!
  101. مقدار ويتامين C در نوشيدني‌هاي طبيعي بيشتر از انواع صنعتي است
  102. خواص مفيد قارچ ها
  103. مصرف خود سرانه گياهان دارويي خطرناك است
  104. رژیم غذایی برای چاقی موضعی
  105. خسته‌ايد; اين غذاها را نخوريد!!
  106. 5 ماده غذايي مهم در رژيم غذايي
  107. یک فهرست مواد غذایی مفید!
  108. چاي سبز؛ اكسير جواني
  109. چند توصيه براي يك صبحانه كامل
  110. 8 غذا که مغز را جوان و سالم نگه مي‌دارد
  111. كودكان را از خوردن نوشابه منع كنيد
  112. سودمندی چای سیاه در كاهش چربی خون
  113. مصرف کاهو به حفظ هوشياري مغز و سلامت بدن كمك مي كند
  114. خاصیت ضد سرماخوردگی آن ثابت شده
  115. رژيم غذايي حاوي فيبر زياد براي مبتلايان به ديابت
  116. رژيم براي سلامت چشم‌ها
  117. درمان كم خوني با تخم مرغ و آب پرتقال
  118. دوستان و دشمنان حافظه
  119. خوردني‌هايي كه نبايد از آنها غافل ماند
  120. عسل برای درمان سینوزیت مزمن
  121. غذا برای پیشگیری از بیماری؟
  122. يافته تازه درباره رابطه چاقي و كاركردهاي مغزي
  123. مردان، ميوه و سبزي بيشتري بخورند
  124. شما آن چيزي هستيد كه مي‌خوريد!
  125. نگهبانان قلب
  126. راه رگ را باز نگه مي‌دارد
  127. معجزه سيب آن هم از نوع قرمز
  128. مادربزرگ درست می گفت؛ عسل دوای سرفه است
  129. فوايد يك مشت بادام
  130. عقايد خود را در مورد تخم مرغ اصلاح كنيد
  131. شلغم؛ آنتي‌بيوتيك گياهي
  132. ميوه و سبزي را جايگزين مولتي ويتامين كنيد
  133. كشف تركيبات ضد درد در گياه مرزه
  134. فیبرهای غذایی در درمان بیماریها
  135. چي و چگونه بخوريم؟ : اعتياد شيرين!
  136. ارتباط خوراكي ها با روحيه و رفتار آدم ها
  137. اسيد فوليك عليه آلزايمر عمل مي‌كند
  138. سير و پياز، اشك سرطان را درمي‌آورند
  139. چربي‌هاي مزاحم
  140. توصیه های پزشکی برای کاهش وزن
  141. عصاره چاي و درمان پوست آسيب ديده
  142. غذاهايي که شکم شما را آب مي کنند
  143. طب گياهي ، کهن ترين شيوه درمان
  144. رژيم غذايي دركم خونی و فقرآهن
  145. ميزان كالري مورد نياز بدن
  146. رفع خستگي با رژيم غذايى
  147. جانشينان زولبيا و باميه
  148. كاهش فشار خون با سالاد ميوه
  149. يك كاسه سوپ داغ پاكتي
  150. كدام مواد غذايي براي هوش كودك مفيد هستند؟
  151. فوايد خيار براي چشم و پوست
  152. درباره اسفناج چه مي‌دانيد؟
  153. چرا سبزيجات رنگي مفيد هستند؟
  154. ميان افطار و شام فاصله ايجاد نشود
  155. اسامي چاي‌هاي غيراستاندارد اعلام شد
  156. بخوريد ‌و ‌بياشاميد؛ اما به موقع
  157. مراقب جیوه در ماهی‌ها باشید
  158. ده ماده ی غذایی از بین برنده ی استرس
  159. 10 نکته مهم در تغذیه برای حفظ سلامتی
  160. 14 راه برای لذیذ نمودن موادغذایی مفید
  161. قرص گوجه‌فرنگي از سكته جلوگيري مي‌كند
  162. خواص شگفت‌انگیز ادویه‌های رنگارنگ
  163. میان وعده «باقلا» جایگزین چیپس و پفك شود
  164. معجزه نخودفرنگی در كاهش كلسترول خون
  165. چای خیلی داغ سرطان زاست
  166. درباره مولتي‌ويتامين چه می​دانید؟
  167. نوشیدنی‌های شیرین؛ چاق‌کننده‌های گوارا
  168. سوء‌تغذيه جاي خود را به چاقي مي‌دهد
  169. حفظ عادت‌هاي سالم و مناسب غذايي
  170. خوراكي‌هاي جذاب و آلوده در تابستان
  171. پرهیزهای غذایی برای روده تحریک‌پذیر
  172. ويتامين‌ها با ورزش، ميانه خوبي ندارند
  173. غذاي شما دواي شماست!
  174. به مقدار کافی پروتئین بخورید
  175. حداکثر زمان برای نگهداری مواد غذایی کنسرو شده
  176. عوارض خطرناک مصرف گوشت در طولانی مدت
  177. ارتباط رژیم غذایی و الگوی خوابیدن
  178. بخورید و لاغر شوید: مواد غذایی چربی سوز
  179. نکات طلائی خانه داری
  180. لکه دیوار
  181. ســاد‌ه، کــم هـزینـه و مـفید‌
  182. مایع ظرفشویی
  183. لکه خون
  184. استفاده از «دارچین» برای جلوگیری از کپک زدگی
  185. گل ها را چند روز بیشتر مهمان خانه های تان کنید
  186. قابل توجه خانم های خانه دار!
  187. نقش نمک در خانه داری
  188. روش‌های خنک کردن خانه
  189. وان حمام
  190. نکاتی درباره یک خانه ایمن
  191. ۱۵ دقیقه نظافت
  192. ظرف های براق داشته باشی
  193. اینجا را هم تمیز کنید
  194. نظافت خانه
  195. یک خانه تمیز
  196. تمیز کردن ظروف
  197. تمیز کردن وسایل برقی
  198. نظافت ظرفشویی‌ و دستشویی‌
  199. نظافت پنجره، شیشه‌ و آینه‌
  200. نظافت دیوارها
  201. کتاب آموزشی پخت برخی از غذاها
  202. گرانترین غدا های دنیا
  203. حقيقتي و حشتناك در غداي فرنگي
  204. پنج نكته براي سرخ کردن سالم‌تر
  205. روش تشخيص روغن زيتون‌هاي خالص
  206. چه غذاهایی شما را خوش اخلاق می کنند؟
  207. دارچین ضد کپک زدگی
  208. نکات طلائی خانه داری
  209. سبزيجات را چگونه خشک کنيم
  210. دوغ را در یخچال بگذاری
  211. چگونه میتوان تلخی زیتون را از بین برد
  212. جلوگیری از اشک در پیاز خرد کردن
  213. تیز بینی و ترفندهای خانه داری
  214. روش فریز کردن مواد غذایی
  215. ظروف پلاستیكی را در فریزر قرار ندهید
  216. نکاتی در باره نگهداری و انتخاب نان
  217. نگهداری میوه ها در خانه
  218. نکاتی درباره فریز کردن گوشت قرمز، سفید و ماهی
  219. نکاتی برای نگهداری روغنها
  220. چند توصیه مهم برای نگهداری گوشت
  221. عوامل آلودگی گوشت
  222. انتخاب و نگهداری مواد غذایی
  223. روش تشخیص ماهی سالم از فاسد
  224. تاثیر انجماد بر مواد غذایی
  225. توصیه هایی برای نگهداری مواد غذایی در یخچال
  226. راه حل سفید نگه داشتن قارچ
  227. نکات نگه داری سبزیجات
  228. روش صحیح انجماد نخود فرنگی و باقلا سبز
  229. آشپزخانه زیبا بدون هزینه
  230. ظرف شویی های تو کار
  231. همه چیز در مورد انتخاب کابینت آشپزخانه
  232. ابتکارهایی برای آشپزخانه
  233. طراحی کابینت آشپزخانه
  234. چند ترفند و ابتکار خانه داری در آشپزخانه
  235. رفع میلیون ها میکروب در آشپزخانه
  236. سیب‌زمینی پوست‌کنده و خرد شده را در آب نیاندازید!!
  237. چهارده راه براي لذيذ نمودن موادغذايي مفيد
  238. تخم مرغ را نشکنيد
  239. استفاده از ظروف مختلف براي پخت و پز غذا اهميت ويژه اي در تغذيه برخوردار است.
  240. نکاتي براي تهيه انواع ساندويچ ، پيتزا و سوفله
  241. چند نکته مهم در تهيه دسرها، پودينگها و ژله ها
  242. نکاتي در مورد تهيه ي انواع سالادها
  243. خوشمزه‌های خطرناک!!
  244. تزئين کدو حلوائي
  245. بهترين رژيم غذايي تابستاني را دنبال كنيد
  246. چگونه سبزيجات را در روغن کنسرو کنيم؟
  247. تزیین حلوا
  248. چند نکته مهم براي پوست کندن پياز
  249. چگونه سالادمان را سالم‌تر تهيه کنيم؟(6 جايگزين سس)
  250. چگونه نمک کمتری مصرف کنیم؟