PDA

View Full Version : آشپزخونه پرشين


صفحه ها : [1] 2 3 4 5

  1. ترفندهای آشپزی
  2. چند غذای خوشمزه که باخوردنش انتخاب همیشگیتون میشه
  3. آموزش مرحله به مرحله تهیه کمپوت زردآلو
  4. آموزش تخصصی فیله کردن ماهی شیر
  5. قلیه تخم مرغ خوزستانی
  6. دستور تهیه یک صبحانه تابستانی
  7. رنگینک
  8. طرز تهیه آب‌دوغ خیار و مدل‌های تزئین آن
  9. نکاتی بسیار ساده و مهم درمورد جوشاندن کنسرو
  10. وی‍ژگی های بیکن و کالباس
  11. پیتزای آمریکایی و ایتالیایی چه فرقی باهم دارند؟
  12. برنج با کیفیت را چگونه تشخیص دهیم؟
  13. یازده مدل برنجی که در جهان وجود دارند را بشناسید
  14. با خامه قنادی چگونه کار کنیم؟
  15. چگونه با یک دست تخم مرغ بشکنیم؟
  16. خودتان کله پاچه را پاک و تمیز کنید
  17. اگر می خواهید استیک درست کنید این نکات را به یاد داشته باشید
  18. غذای چهارشنبه سوری چیست چهارشنبه سوری 96
  19. نکات کلیدی برای درست کردن جوجه کباب خوشمزه
  20. آموزش تصویری خرد کردن مرغ
  21. تهیه کالباس در منزل، با روشی ساده
  22. مواد غذایی که می توانید جایگزین گوشت کنید
  23. روش تهیه ذرت کره ای با فویل
  24. طرز تهیه رولت نان با سوسیس
  25. طرز تهیه نان های قیفی، برای فینگرفودها
  26. ترفندهای کباب کردن گوشت و مرغ
  27. سوسیس بندری
  28. طرز تهیه لاته خامه ی شکوفه ساکورا
  29. استفاده از این روغن ها ممنوع!
  30. بایدها و نبایدها در کباب کردن گوشت
  31. چند نکته مهم آشپزی
  32. نحوه رول کردن برخی غذاها و دسرها
  33. هشت ظرفی که باید در آشپزخانه باشد
  34. فنون خاصی در پخت مرغ که نمیدانید
  35. قارچ را اینگونه بپزید تا خوشمزه شود
  36. هر میوه را چگونه باید شست؟
  37. چند راهکار ساده برای برطرف کردن بوی زهم مرغ
  38. روش درست سرخ کردن مواد غذایی
  39. چگونه برنج را خوشمزه کنیم؟
  40. نکاتی جالب درباره ماکروویو
  41. غذاهایی که نباید در ماکروفر گرم شوند
  42. سس هزار جزیره را برای کدام مواد استفاده کنیم؟
  43. سس کچاب را برای کدام مواد استفاده کنیم؟
  44. آموزش انواع طعم دار کردن ماهی
  45. هفت عذایی که تنها یک بار باید گرم شوند
  46. چگونه رنگ خوراکی درست کنیم؟
  47. پنج راه آسان برای تشخیص تخم مرغ سالم از کهنه
  48. پنج روش برای کاهش مزه تند غذا
  49. آموزش تصویری: غذاها را با هویج های قلبی تزئین کنید
  50. نکات های اندازه گیری در آشپزی
  51. محبوب ترین شکلات های جهان کدامند و در کدام کشورها قرار دارند
  52. آیا مردان از خواص حیرت انگیز هلو آگاه هستند
  53. هوا گرم شده چای ترش بنوشید
  54. یک غذای عالی مخصوص دیابتی ها!
  55. چند غذای عالی برای درد مفاصل از نظر طب سنتی
  56. یک غذای مفید برای مبتلایان به پوکی استخوان
  57. آشپزی درمانی :یک کتلت رژیمی خوش طعم برای کسانی که چربی خون بالا دارند
  58. 20 ناهار سبک، فوری و کم کالری
  59. پاستا با کره قهوه ای و گردو
  60. فوت و فن‌های خرید و طبخ ماهی شب عید
  61. بیایید با هم کشکمون رو بسابیم
  62. 3 روش سالم سازی غذاهای تنوری
  63. این غذاها را هر روز بخورید
  64. آیا شکر پرطرف دارترین مادۀ مخدر دنیاست
  65. میوه و سبزیجات مناسب ماه اسفند
  66. حقایقی جالب درباره غذاهای روزمره
  67. کدام شیرینی ها را بخوریم
  68. مواد غذایی در آینده چگونه خواهند شد
  69. پوست تخم مرغ را به هیچ وجه دور نیندازید!
  70. دستور پخت کباب سبزیجات
  71. دستور پخت دنده کباب
  72. دستور پخت کباب بادمجان
  73. دستور پخت کباب ران
  74. دستور پخت کباب مرغ به همراه آناناس
  75. دستور پخت جوجه کباب در ماهی تابه
  76. دستور پخت کباب میگو
  77. دستور پخت کباب ترخون
  78. سس مخصوص پارمزان برای سالاد
  79. سیرابی
  80. آموزش خشک کردن سبزی در ماکروویو
  81. بهترین روش تهیه لبو در فر بدون نیاز به آب
  82. سُس همه فن حریف بشامل
  83. «تخم مرغ جیبی» یا تخم مرغ آب پز بدون پوست
  84. نان شکم پُر
  85. تزئین پیاز به شکل گل داوودی
  86. نکات ریز برای تهیه پاپ کورن های طعم دار
  87. شله زرد نذری
  88. ماکارانی با سس فلفل قرمز تند
  89. کلاه برداری شرکت مینو از مصرف کنندگان محصول ساقه طلایی
  90. طرز تهیه سوسیس خانگی سالم
  91. قارچ سوخاری پنیری
  92. سوسیس تخم مرغ قلبی
  93. نان ماکارونی
  94. تصاویری از غذاهای پر زرق و برق و اشتها آور مکزیکی
  95. بادمجان و تن ماهی
  96. خوراك لوبيا، غذای محلی جهرم
  97. ده ماده غذایی که نباید در یخچال نگهداری شوند
  98. باقالا پخته با سبزیجات معطر
  99. نکاتی مهم درباره ی رو غن شفاف که باید بدانید
  100. طرز پخت سمنو
  101. طرز تهیه پاپ کورن های رنگی
  102. آموزش تصویری پخت سمنو
  103. راز و رمز کشک بادمجان + تصاویر
  104. پاستاي كرفس و فيله
  105. تهیه خلال پرتقال و نارنج
  106. فوت های کوزه گری برای پخت یک لازانیای خوشمزه
  107. طرز تهیه ماست خانگی
  108. ایده های زیبا و بی نظیر برای تزیین میوه
  109. طرز تهیه پیاز داغ فانتزی
  110. ماکارونی با ذرت
  111. سس هزار جزیره خانگی
  112. طرز پخت لبو خوش رنگ
  113. تزئین های بسیار زیبا برای هندوانه شب یلدا
  114. تزئینات "لبو" برای شب یلدا
  115. ایده های زیبا برای تزئین هندوانه شب یلدا
  116. پتاژ قارچ با پنیر پیتزا
  117. گراتین کدوحلوایی
  118. آموزش تصویری تزیین میوه
  119. 10 نکته مهم برا خوشمزه شدن مربا
  120. لازانیا کدو حلوایی
  121. هندوانه را به شکل پری دریایی تزئین کنید
  122. تزیین هندوانه به شکل پنگوئن
  123. آموزش گام به گام تزیین کردن تره فرنگی به شکل گل
  124. نکات غذایی | کباب کوبیده
  125. نکات غذایی | کباب کردن انواع خوراکی ها
  126. نکات غذایی | آش ها
  127. نکات غذایی | بوقلمون
  128. نکات غذایی | آرد سوخاری
  129. نکات غذایی | افشره گوشت و مرغ
  130. نکات غذایی | لیمو
  131. نکات غذایی | شیر خام
  132. نکات غذایی | سیر
  133. نکات غذایی | آبکشی سبزی ها
  134. نکات مهم غذایی | حبوبات
  135. نکات مهم غذایی | زعفران
  136. نکات مهم غذایی | رب گوجه
  137. نکات مهم غذایی | پوست کندن هویج
  138. نکات مهم غذایی | روغن زیتون
  139. نکات مهم غذایی | زیتون تلخ
  140. نکات مهم غذایی | ترد کردن گوشت سفت
  141. نکات مهم غذایی | سالم سازی خوراکی ها
  142. نکات مهم غذایی | سیب زمینی
  143. نکات مهم غذایی | سویا
  144. نکات مهم غذایی | پاک کردن ماهی
  145. نکات مهم غذایی | ذرت بو داده
  146. نکات مهم غذایی | فیله کردن مرغ
  147. نکات مهم غذایی | جوشاندن شیر
  148. نکات مهم غذایی | کنسرو نخود فرنگی
  149. نکات مهم غذایی | کنسرو سبزیجات
  150. نکات مهم غذایی | پنیر پیتزا
  151. نکات مهم غذایی | بوی ضحم ماهی
  152. نکات مهم غذایی | پن کیک
  153. نکات مهم غذایی | روغن سرخ کردنی
  154. پیشنهاد های غذایی ما به شما
  155. شست‌وشوی سبزیجات ایرانی
  156. نکات مهم غذایی | سوپ
  157. نکات مهم غذایی | کوفته
  158. نکات مهم غذایی | مصرف گوشت
  159. نکات مهم غذایی | پیاز
  160. اشتباهات کوچک و بزرگ آشپزی
  161. نکات مهم غذایی | شلغم و لبو
  162. نکات مهم غذایی | غذای نذری
  163. راز های فسقلی در آشپزی
  164. نکات مهم غذایی | کمپوت
  165. نکات مهم غذایی | پختن برنج
  166. نکات مهم غذایی | کدو
  167. نکات مهم غذایی | قهوه
  168. نکات مهم غذایی | خورش قیمه
  169. نکات مهم غذایی | چای
  170. نکات مهم غذایی | کتلت
  171. نکات مهم غذایی | بورانی
  172. نکات مهم غذایی | ته چین
  173. نکات مهم غذایی | لازانیا
  174. نکات مهم غذایی | الویه
  175. نکات مهم غذایی | خورش فسنجان
  176. طعم دادن به غذا یا جلوگیری از بد طعم شدن
  177. نکات مهم غذایی | باقلا پلو
  178. روش های مختلف استفاده از سبزیجات
  179. نکات مهم غذایی | زرشک پلو
  180. نکات مهم غذایی | سبزیجات
  181. نکات مهم غذایی | گوشت
  182. چند نکته مهم غذایی
  183. نکات مهم غذایی | تفکیک سفیده از زرده تخم مرغ
  184. نکات مهم غذایی | ترد شدن سیب سرخ کرده
  185. نکات مهم غذایی | آرد سوخاری
  186. نکات مهم غذایی | سس گوجه و مایونز
  187. یازده شیوه درست تهیه غذا
  188. نکات مهم غذایی | پخت و پز با باربیکیو
  189. 20 نکته غذایی
  190. نکات مهم غذایی | پخت مربا
  191. آیا مشکلی یا گذاشتن غذا در فر دارید؟
  192. آب کردن شکلات به روش بن ماری چیست؟
  193. کدام گوشت برای پختن کدام خورش مناسب است؟
  194. غذای مان را در چه قابلمه ای بپزیم بهتر و سالمتر است؟
  195. 11 روش صحیح پخت غذاها از بخارپز و تنوری تا...
  196. دلایل تغییر رنگ و شکرک زدن در مربا چیست؟
  197. نکته‌هایی برای تمیز کردن و پختن ماهی
  198. در ۶ مرحله ماهی بد بو را خوش بو کنید با سرکه و ...
  199. فوت و فن پخت آش و آش رشته خوشمزه و جا افتاده
  200. بهترین وقت برای افزودن ماست به آش و غذا
  201. طرز تهیه سس قارچ
  202. رازهای خوشمزه درست کردن دو سس مایونز و کچاپ
  203. طرز تهیه سس هلندیز
  204. دستور تهیه مربای زرشک
  205. طرز تهیه مربا آلو خوشمزه و ساده
  206. طراحی اشکال بامزه و جالب روی هندوانه
  207. صبحانه ای خوشمزه برای کودکتان آماده کنید
  208. هندوانه گل
  209. کار روي خربزه
  210. روش ساخت گل هويج
  211. تزیین کدو سبز مدل گل رز
  212. تزیین تخم مرغ به شکل پارچ
  213. تزیین گريپ فروت
  214. تزئين خربزه
  215. تزيين شلغم مدل گل
  216. تزيين هندوانه بشکل گل
  217. گل هاي زيبا از بادمجان ها رنگي
  218. سبزي آرايي (گل نرگس)
  219. تزيين تخم مرغ به شکل کفشدوزک
  220. تزئين تخم مرغ به شکل زنبور و کندو
  221. تزيين تخم مرغ به شکل خرگوش و هويج
  222. اصول صحيح فريز کردن و حفظ مواد غذايي
  223. ساخت گل از كدو
  224. حکاکي دلفين بر روي کدو
  225. تزيين سالاد الويه دو نفره
  226. آموزش ساخت گلدان گل نرگس از آناناس و کدو
  227. آموزش تزيين فلفل به شکل گل
  228. آموزش سبزي آرايي
  229. سبد گل میوه
  230. فريز کردن مواد غذايي
  231. تجربه هاي ارزشمند
  232. چگونه سفره‌ای زیبا بچینیم
  233. چگونه مواد غذايي را در فريزر نگه داريم؟
  234. تزیین چغندر و پیاز به شکل گل رز
  235. تزیین ترب و تربچه
  236. نگاهی به وسایل و ابزار سفره آرایی
  237. تزیین دستمال سفره به شکل گل
  238. تزیین پیاز و تره فرنگی
  239. تزیین تربچه
  240. تزیین تخم مرغ و گوجه فرنگی
  241. تزیین كلم قرمز و كدو حلوایی
  242. تزیین کتلت و کوکو
  243. تزئین خربزه
  244. تزیین یخ
  245. ايده‌آل‌ترين روش نگهداري ميوه و سبزي
  246. ریزه کاری های مواد غذایی
  247. نکته‌هایی راجع به ماهی
  248. ذخيره‌کردن سبزي‌ها با سالم‌ترين روش‌ها
  249. خريد، نگهداري و استفاده از چغندر و لبو
  250. آداب سفره‌هاي ايراني درمتون کهن فارسي